fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2018

Logo Tante Truus Kan Alles 2019

Vorig jaar deze tijd was ik nog maar net begonnen met fulltime bloggen en nu heb ik er alweer ruim een jaar op zitten. En wat een jaar. Op zakelijk gebied ben ik echt heel erg tevreden en blij met 2018. Ik voel dat het in 2019 alleen nog maar beter zal worden. Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit eerder werk gehad dat ik met zoveel passie, liefde en vooral plezier doe. Het voelt niet als werken. En dat heb ik aan jou te danken! Jij komt iedere keer weer naar mijn blog om te lezen wat ik te vertellen heb. Daarom leek het me leuk om je vandaag te vertellen welk blogs de 10 meest populaire blogs van 2018 van Tante Truus Kan Alles zijn.

Het afgelopen jaar heb ik ruim 250 nieuwe blogartikelen geplaatst en nu staan er ruim 500 artikelen op mijn blog. En sommige artikelen worden maandelijks door duizenden mensen gelezen. Ik blijf het bizar vinden. Maar ik ben natuurlijk ook heel trots. En heel blij. Blij dat ik iemand met mijn artikelen op weg kan helpen. Ik ben zo dankbaar voor de lieve berichtjes die ik regelmatig krijg. Het is altijd leuk om een mailtje te krijgen waarin iemand mij bedankt omdat ze heel veel aan een bepaald artikel hebben gehad. Dit zorgt ervoor dat ik alleen maar nog meer mooie artikelen voor jullie wil schrijven. En geloof me, dat zal ik zeker blijven doen! Laten we nu maar naar de 10 meest populaire blogs van 2018 gaan.

1. Mooi en glanzend haar met de Curly Girl Methode

Het artikel ‘Mooi en glanzend haar met de Curly Girl Methode’ schreef ik in mei 2018 en is meer dan 10.000 keer bekeken. De meeste bezoekers vinden deze pagina via Google. Ik begrijp het wel, want ik als krullenbol ben ook jaren op zoek geweest naar hoe ik mijn krullen het beste kon verzorgen. Ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam op de Curly Girl Methode uit. Helaas was er nog niet heel veel in het Nederlands over geschreven en zo heb ik in 2017 de eerste artikelen hierover geschreven. Ik zal het komende jaar nog meer over het verzorgen van haar en vooral krullend haar schrijven.

2. Krullen verzorgen met DevaCurl

Het artikel ‘Krullen verzorgen met DevaCurl’ staat op de tweede plek. Dit verbaast met niks, want vorig jaar stond dit blogartikel op de eerste plek. Ik schreef dit artikel in februari 2017 en toen waren er nog geen DevaCurl producten in Nederland verkrijgbaar. Als je zoekt op ‘DevaCurl Nederland sta ik bijna bovenaan op de eerste zoekpagina van Google. Dit artikel wordt dan ook nog steeds bijna dagelijks gevonden en gelezen. Ook dit artikel is al ruim 10.000 keer bekeken in 2018.

3. Hoe ik mijn ooglidcorrectie heb ervaren: het herstel na een ooglidcorrectie

Ook hier kijk ik niet van op. Voordat ik mijn ooglidcorrectie had laten doen ben ik namelijk ook gaan zoeken op Google. Ik wilde weten hoe het herstel zou verlopen. En was ook op zoek naar foto’s van mensen die aan het herstellen waren. Daarom besloot ik om het artikel over het herstel na een ooglidcorrectie te schrijven en hier ook foto’s in te plaatsen. Dit zijn niet de meest charmante foto’s van mij. Maar ik weet dat mensen die een ooglidcorrectie willen laten doen hiernaar op zoek zijn. En ik ben blij dat ik die mensen kan geruststellen. Ja, je ziet er de eerste dagen niet uit, maar het herstel verloopt zo snel en na een week ben je echt helemaal happy dat je de stap hebt gezet. Dit artikel is van december 2017 en is ruim 5000 keer bekeken.

4. Afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal

Deze blog wordt vooral veel via Pinterest bezocht. Ik ben me de laatste weken wat meer gaan verdiepen in Pinterest en ik ga het steeds leuker vinden. Ik ben er nog maar net serieus mee bezig en trek al bijna meer lezers via Pinterest dan bijvoorbeeld Facebook. Het komende jaar ga ik hier nog meer mee bezig, want ik wil natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen mijn blog bezoeken 😉 Het leuke is dat deze blog over ‘Afscheidstraktatie voor het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal’ een oudje is. Deze blog schreef ik in 2015 en wordt dus dagelijks nog steeds vaak gevonden. Superleuk! Het is een eenvoudige traktatie en snel te maken. Ik denk dat ie daarom zo goed wordt gelezen en nagemaakt. Supertof!

5. De luizen moeder is een hilarische serie vol humor

Toen ik dit artikel plaatste gingen mijn statistieken door het plafond. Echt heel bizar. Ik had op één dag net zoveel bezoekers als ik normaal in een week had. In Google Analytics zie je dan ook in januari een enorme piek. Zo werkt het dus; meeliften op het succes van een ander. Wat overigens helemaal niet de bedoeling was. Ik vond de serie hilarische en ik schreef het artikel meteen na de eerste reactie en werd nog vaak gevonden. Seizoen 2 van De luizenmoeder komt eraan dus dan zal mijn blog ook weer gevonden worden, denk ik.

6. De eerste dagen van het stoppen met roken

Deze blog wordt ook altijd veel gelezen. Je merkt wel dat het in bepaalde periodes meer wordt gelezen dan in andere periodes. Bijvoorbeeld aan het begin van het jaar, na vakanties en na bepaalde feestdagen. Mensen hebben vaak geen moeite met het stoppen ansich, maar het niet weer beginnen met roken is vaak de ellende. Ik weet er helaas alles van, want ook dit jaar ben ik wel begonnen, gestopt en weer begonnen met roken. Het blijft een strijd. Zodra ik de ultieme tip heb waardoor je het nooit meer doet, deel ik dit uiteraard op mijn blog!

7. Krullen verzorgen met Shea Moisture

En deze blog valt ook in de categorie krullen. Ik heb echt gemerkt dat er heel veel gezocht wordt naar informatie over krullen en hoe je krullen te verzorgen. Maar ook welke producten nou wel effect hebben. Ik zal je ook in 2019 blijven informeren en op weg helpen. Want ook ik ben nog steeds zoekende naar de beste producten en behandelingen voor mijn haar.

8. Loslaten. Je hoort het mensen zo vaak zeggen. Maar hoe laat je iets los

Dt is een blog van 2018. En nu kan je natuurlijk denken dat mijn blogs die ik in 2018 schreef, slecht scoren. Maar zo zie ik het niet. Oudere blogs worden namelijk beter gevonden op Google. Ik scoor hoger met de oude artikelen dan met de nieuwe. En ik ben heel blij dat dit artikel in de top 10 van 2018 staat. Dit is namelijk echt een artikel waar veel mensen iets aan zullen hebben. We zijn namelijk zo geneigd om maar te blijven piekeren en malen. En dat gaat alleen maar ten koste van jezelf en uiteindelijk ook van je omgeving. Het is daarom belangrijk om los te leren laten. En dit artikel helpt je hierbij!

9. Lieve unicorn traktatie voor de basisschool

Ik had niet verwacht dat deze traktatie het zo goed zou doen. Maar dit blogartikel wordt dagelijks via google en via Pinterest gevonden. En nu ik dus meer met Pinterest aan het doen wordt, steeds vaker. Het is ook wel een hele leuke traktatie. Ik vraag altijd wat de meiden willen, kijk dan op Pinterest ter inspiratie en ga dan aan de slag. Uiteraard geef ik mijn eigen draai aan de traktatie en meestal pakt dit goed uit. Ik was erg tevreden over deze unicorn traktatie en deelde hem in een blog.

10. Herstellen van een burn out gaat met ups en downs

Eigenlijk ben ik helemaal niet blij dat dit artikel zo vaak gelezen werd. Want dit betekent dat veel mensen met een burn out te kampen hebben. Of herstellende zijn en op zoek gaan naar hoe het herstel verloopt. Het herstel na een burn out verloopt natuurlijk voor iedereen anders, maar ik ben heel blij dat ik mensen een steuntje in de rug kan geven. Je bent echt niet alleen. Er zijn zoveel mensen die struggelen met een een burn out of met het herstel. Wees lief voor jezelf en gun jezelf de tijd om te herstellen…

De 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2018

Dit waren de 10 meest populaire blogs van Tante Truus Kan Alles in 2018. Bizar hoe vaak sommige artikelen zijn gelezen. Ik ben heel benieuwd naar alles wat ik dit jaar ga schrijven en wat jullie ervan zullen vinden. Wat ik het belangrijkste vind is dat ik jullie mag inspireren, helpen en vermaken. Want daar gaat het mij om; een feel good gevoel. En dat ga ik je ook in 2019 weer geven. Nog meer zelfs!

Welk van mijn blogartikelen van afgelopen jaar (of misschien al eerder) was jouw favoriet?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!