fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan! (+ win kaarten)

Negenmaandenbeurs

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders weer op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam terecht voor inspiratie, informatie en een heerlijk dagje uit. Met een compleet aanbod van ruim 350 babymerken is Nederlands grootste baby-event weer terug in februari, in ‘nieuwe stijl’. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en ik mag 2x 2 toegangskaarten weggeven!

Shop till you drop

Nu heb ik natuurlijk geen baby’s of peuters meer, maar toen dit wel zo was kocht ik de halve Negenmaandenbeurs leeg. Want dat is natuurlijk het leukst van de Negenmaandenbeurs. Heerlijk shoppen voor je kindje(s). En er zijn altijd leuk aanbiedingen waardoor je ook weer lekker veel koopt. Ik bedoel, met een baby kan je nooit teveel luiers hebben, toch? Wel 165 bedrijven met een compleet aanbod van meer dan 350 babymerken presenteren in 3 hallen van het RAI-complex de laatste trends en nieuwste producten en diensten. En ben je na de Negenmaandenbeurs nog niet uitgeshopt? Ga dan verder op de Huishoudbeurs die op het zelfde moment in de RAI plaatsvindt.

De nieuwste babyproducten 

Je bent bij de Negenmaandenbeurs aan het juiste adres voor de nieuwste babyproducten. Dagelijks worden namelijk verschillende innovaties gepresenteerd die het leven van aanstaande en jonge ouders makkelijker maken. Of het nu interactieve knuffels zijn of kinderwagens en bolderkarren die je ook kunt gebruiken met autostoel of reiswieg. Maar ook een handzame fles om flesvoeding snel te koelen, een nieuw anti-kolieksysteem in een babyfles en een babyvoedingmaker met touchscreen zijn op de Negenmaandenbeurs te vinden. Een aantal innovaties is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2023. De uitreiking van de Baby Innovation Award 2023 is op woensdag 15 februari.

Negenmaandenbeurs-innovatie

Empowerment voor moeders

Tijdens deze Negenmaandenbeurs is er speciale aandacht voor empowerment van de vrouw. En daarom is er tijdens de opening van de beurs extra aandacht voor empowerment. Er is aandacht voor het feit dat moeders maar alle ballen hoog houden. Daarom is er binnen dit thema onder andere een masterclass ‘Open over momshaming op de werkvloer’. Hierbij wordt herkenbaar, open en eerlijk ingegaan op alles (zwangere) moeders tegenaan lopen op de werkvloer.

De rol van de partner wordt ook nog extra belicht. Naar aanleiding van de vorige edities van de Negenmaandenbeurs bleek dat veel vaders zich als partner minder aangesproken voelden op het evenement. Hieraan is deze editie van de Negenmaandenbeurs gehoor gegeven. De partners kunnen onder meer deelnemen aan masterclasses die speciaal op hen gericht zijn. Waar in wordt gegaan op hun rol tijdens zwangerschap, bevalling en opvoeding.

Voorlichting door experts en overheidsinstanties

Dagelijks zijn er masterclasses op uiteenlopende gebieden, onder meer door verloskundigen, lactatiekundigen, gynaecologen, dermatologen, slaapcoaches en financieel experts. Van een snelcursus borstvoeding en het vinden van het juiste slaapritme tot vermogensopbouw, medische pijnbehandeling rondom de bevalling en hoe om te gaan met emoties van je kind.

Ook zijn verschillende ministeries, waaronder Algemene Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Belastingdienst aanwezig op de beursvloer. Deze instanties geven voorlichting over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen. Altijd handig om te weten!

Hoe, wat en waar

Wanneer: woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari
Hoe laat: 11.00 – 18.00 uur (op donderdag 16 en vrijdag 17 februari tot 21:00 uur)
Waar: RAI Amsterdam
Tickets: verkrijgbaar vanaf €7,50

Alle info is te lezen op de website van de Negenmaandenbeurs en hier kan je ook terecht voor tickets.

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan! (+ win kaarten)

Win twee kaarten voor de Negenmaandenbeurs

Ik mag 2x twee kaarten voor de Negenmaandenbeurs weggeven. Dit betekent niet 1 maar wel 2 winnaars voor deze winactie. Je kan kans maken door onderstaand te doen.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like en volg Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met ‘NEGENMAANDENBEURS’ en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 29 januari. De winnaar krijgt week 5 (30-1 t/m 3-2) persoonlijk bericht van mij. In dit bericht zit een code die alleen te verzilveren zijn via deze speciale ticketshop.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!