fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op zoek naar decembercadeaus? Met deze tips zorg je voor echte verwenmomenten

Decembercadeaus

Ben jij ook al druk met het inslaan van de decembercadeaus? Dan hier een tip van Truus, want de leukste decembercadeaus koop je bij The Body Shop. Leuke verwennerijtjes voor jong en oud, voor iedere smaak en iedere portemonnee. Er zijn weer tal van leuke cadeausets waarmee jij iemand heel blij mee zal maken!

Creëer echte verwenmomenten

Hoe leuk is het dat jij ervoor kan zorgen dat jouw dierbaren echte verwenmomenten en zelfzorgmomenten hebben? Of je nu gaat voor een bodycarecadeau, parfumcadeau of skincarecadeau, je zit altijd goed. Want je bent niet alleen het begin van nieuwe verwenmomenten, je draagt ook nog eens een maatschappelijk steentje bij. want met jouw aankoop help je mensen en gemeenschappen over de hele wereld.

Voor iedere portemonnee

En denk nou niet dat het allemaal hartstikke duur is, want dat heb je verkeerd. De producten van The Body Shop zijn betaalbaar voor iedereen. Zo zijn bijvoorbeeld de giftset in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Jij bepaalt hoeveel je uitgeeft! Dus of je nou een grote portemonnee hebt of een kleine, er is genoeg waar jij je dierbaren mee kunt verwennen. Of waar je jezelf mee kan verwennen.

Mooie luxere giftsets van Limited Editions

Er zijn nu verschillende giftsets van limited Editions verkrijgbaar, zoals de Cherries & Cheer-collectie en de Pears & Share-collectie. Ik verwende mezelf met de Pears & Share Essential Giftset. Deze set bestaat uit:

 • Pear Shower Gel van 250 ml 
 • Pear Body Yogurt van 200 ml 
 • Pear Body Scrub van 50 ml 
 • Pear Hand Cream van 30 ml 

Al deze producten zitten in een leuk tasje wat je later kunt gebruiken om bijvoorbeeld beautyproducten in te bewaren. Deze heerlijk ruikende en fijne set kost €30.

Decembercadeaus

Mooie giftsets voor een kleinere portemonnee

Is dit boven jouw budget? Of zoek je meerdere kleinere cadaeutjes? Ga dan voor de Sweets & Treats Pear & Cherry Essential Giftset. Deze set bestaat uit:

 • Cherry Shower Gel van 60 ml 
 • Cherry Body Butter van 50 ml 
 • Pear Shower Gel van 60 ml 
 • Pear Body Butter van 50 ml 

Deze set combineert daarmee de twee limited edition-lijnen, zit verpakt in een leuke giftbox en kost €19.

Heb je nou heel veel cadeautjes te kopen. Ga dan voor de Cherries & Cheer Mini Gift of Pears & Share Mini Giftset. Leuk als schoencadeautje of als je met je familie en vrienden een dobbelspel speelt op pakjesavond. Deze set bestaat uit:

 • Pear Shower Gel 60 ml 
 • Pear Body Butter 50 ml 
 • Kleine Ramie Lily (werkt als een spons)

Ook deze giftset zit in een leuke giftbox en kost €12. Uiteraard kan je voor nog minder een los product uit één van deze lijnen kopen.

Decembercadeaus hoeven niet duur te zijn

Het gaat er niet om hoeveel je uitgeeft en wat de waarde van het cadeau is dat je weggeeft. Het gaat erom dat je een lach op iemands gezicht tovert en met je cadeau zegt: ‘Dit is voor jou zodat je even tijd voor jezelf maakt!’. Want zeg nou zelf, we maken allemaal te weinig tijd voor onszelf vrij. Je koopt alle leuke decembercadeaus in de filialen van The Body Shop of online.

Welke giftset ga jij bij The BodyShop kopen?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!