fbpx

Ontspannen en creatief bezig zijn met de DIY boxen van September18

DIY boxen van September18

Ik werd een vorige maand door de dames van September18 benaderd of ik een samenwerking zag zitten. September18 bedenkt mooie DIY projecten die voor iedereen toegankelijk zijn. En zoals je weet ben ik dol op knutselen en fröbelen. Daarnaast zorgt creatief bezig zijn voor rust, je bent even uit je hoofd en dus mindful bezig en ontspanning. Even een momentje voor jezelf. Je snapt dus wel dat ik direct instemde. In deze blog vertel ik je meer over de DIY boxen van September18 en de september DIY box die ik opgestuurd kreeg.

September18

September18 is ontstaan in september 2018. Het is begonnen vanuit een liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. En het maken van mooie producten met deze natuurlijke materialen voor je interieur en jezelf. Sarah Ruijter is eigenaar van Zijdar & Zijdewinkel.nl bestaande uit winkel, groothandel, webshop, atelier en een eigen zijde-museum. Ook worden er cursussen en masterclasses op het gebied van zijde gegeven.

Zij zag en hoorde hoe professionals en hobbyisten mooie dingen creëerden. Hierdoor besefte zij dat er heel veel mensen zijn die het, net als zijzelf, heel leuk vinden om ook aan de slag te gaan met een DIY-project maar zicht tegen laten houden omdat ze het gevoel hebben dat ze het niet goed kunnen, dat ze er geen tijd voor hebben of omdat ze de materialen niet in huis hebben. Of simpelweg geen idee hebben wát ze zouden kunnen gaan maken. En door haar inkoopervaring heeft ze de mogelijkheid om voordeling DIY boxen voor iedereen aan te bieden.

DIY membership

September18 biedt iedere maand een nieuwe DIY box aan. Je kan je hiervoor iedere maand tot de 9e van die maand aanmelden als member om de DIY box van die maand te ontvangen. Meld je je vanaf de 10e aan, dan krijg je jouw eerste box vanaf de maand erop. De DIY BOX kost € 29,- per maand (+€ 3,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 32,95 afgeschreven op de 10e van de maand (de eerste maand is een handmatige betaling). Het membership is maandelijks opzegbaar. Je hebt dan echt een heel leuk en betaalbaar DIY-pakket in huis waarmee je lekker aan de slag kunt!

Jubileum DIY box september

Deze maand bestaat September18 alweer 2 jaar en is er voor de maand september een jubileumbox in samenwerking met Lisanne van Happy Handmade Living samengesteld. Deze maand ga ik aan de slag om twee mandjes van lontwol te maken. Op de foto hieronder zie je hete begin van mijn eerste mandje van lontwol. Nooit gedacht dat het zo goed zou gaan en ik vind hem nu al heel leuk!

DIY boxen van September18 stoere mand van lontwol

Inhoud van de september box

  • Twee bollen wol in kleur naar keuze; Fox (bruin), Ivory (naturel), Moss (groen)
  • Dik jute touw
  • Een dun touwtje
  • Haaknaald
  • 2 exclusieve leren labels van september18.nl
  • Tutorial op papier
  • De exclusieve video met instructie krijg je per mail, nadat je de box ontvangen hebt

Zoals je ziet zit is het echt wel een goedgevulde box waarmee je aan de slag kan gaan. Ik kan je helaas nog geen foto’s laten zien van hoe het bij mij is geworden, want ik ben nog bezig met het eerste mandje. Maar als je me op Instagram of Facebook volgt, neem ik je mee in het maken van de mandjes en zie je binnenkort het eindresultaat.

Aan de slag de DIY boxen van September18

Wil jij aan de slag met de DIY boxen van September18? Meld je dan aan via de website van September18. Je krijgt dan naast je membership ook een gratis welkomstcadeau, namelijk het krukje met lontwol waarmee je alvast aan de slag kan. Op de website kan je ook terecht voor meer informatie over de boxen en eventueel een losse box bestellen. Je kan je nu namelijk wel aanmelden als member, maar dan krijg je de box van oktober. Wil je deze september DIY box? Dat kan! Je kan deze box namelijk ook los bestellen en als member krijg je €10 korting op een losse box!

Ga jij net als ik aan de slag met de leuke DIY boxen September18?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!