fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIY Box van oktober van September18

DIY Box van oktober

Het is alweer oktober en dat betekent dat ik de DIY Box van oktober van September18 bekend mag maken! Deze keer gaan we niet haken, maar gaan we borduren. Iets wat ik nog nooit heb gedaan, maar wat ik graag eens zou willen proberen. Dus lees gauw verder en dan vertel ik je meer over de DIY Box van oktober, hoe jij de box kan bestellen en nog veel meer!

Sarah Ruijter is eigenaar van Zijdar & Zijdewinkel.nl bestaande uit winkel, groothandel, webshop, atelier en een eigen zijde-museum. Ook worden er cursussen en masterclasses op het gebied van zijde gegeven. September18 is begonnen vanuit die liefde voor natuurlijke materialen zoals wol en zijde. Zij zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ook besefte ze dat er meer mensen zijn zoals zij. Mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die uberhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. En dus bedacht zij de leuke DIY boxen.

DIY membership

September18 biedt iedere maand een nieuwe DIY box aan. Je kan je hiervoor iedere maand tot de 9e van die maand aanmelden als member om de DIY box van die maand te ontvangen. Meld je je vanaf de 10e aan, dan krijg je jouw eerste box vanaf de maand erop. De DIY BOX kost € 29,- per maand (+€ 3,95 verzendkosten in Nederland). Er wordt vanaf de tweede maand maandelijks € 32,95 afgeschreven op de 10e van de maand (de eerste maand is een handmatige betaling). Het membership is maandelijks opzegbaar. Je hebt dan echt een heel leuk en betaalbaar DIY-pakket in huis waarmee je lekker aan de slag kunt!

DIY box van oktober

Met de DIY box van oktober ga je aan de slag met het borderen van een stoere tas met kralen en pailletten. Deze box is bedacht door Myrjam van Myrville. Zij levert normaal gesproken materialen aan de haute couture borduren op zijde; Broderie d’art. Voor September18 bedacht zij een super leuke en unieke variant waarbij je met verschillende borduursteken en pailletten en kralen “haute couture in een eigen jasje (tasje)” maakt. Je krijgt een aantal ontwerpen waarmee je aan de slag kunt. Deze ontwerpe zijn gemaakt door onze Ratna van September18. Je kunt ook je eigen spreuk, ontwerp of wat dan ook op de tas borduren.

Inhoud van de oktober box

 • de tas
 • carbon papier
 • een pen
 • 6 ontwerpen (en mogelijkheid eigen ontwerp te maken)
 • 4 klemmen
 • 2 verschillende soorten garen
 • 2 verschillende soorten naalden
 • pailletten
 • kralen
 • een patroon
 • en natuurlijk alle video links met de tutorials
Inhoud DIY Box van oktober

Aan de slag met de DIY Box van oktober

Wil jij aan de slag met de DIY Box van oktober van September18? Meld je dan voor 10 oktober aan via de website van September18. Je krijgt dan naast je membership ook een gratis welkomstcadeau, namelijk het krukje met lontwol waarmee je alvast aan de slag kan. Op de website kan je ook terecht voor meer informatie over de boxen en eventueel een losse box bestellen. Zoals de box van september waarbij je aan de slag gaat met stoere mandjes van lontwol. Als member krijg je ook nog eens €10 korting op een losse box!

Wat vind jij van de DIY Box van oktober?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!