fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De schipperstrui: een tijdloze klassieker voor jong en oud

een tijdloze klassieker

Je merkt het vast ook al: in de avond koelt het sneller af en de ochtenden zijn een stuk frisser, terwijl het overdag nog best warm en lekker weer is. Dat betekent dat het laagjesweer eraan komt. En nu vind ik laagjes kleding voor mijn kinderen en mijzelf altijd wel goed te doen, maar voor manlief vind ik dat toch lastiger. Helemaal omdat truien en vesten voor mannen vaak gelijk ‘winter’ uitstralen en hier vesten niet favoriet zijn. Maar gelukkig is daar de schipperstrui: een tijdloze klassieker voor jong en oud!

De schipperstrui is niet alleen voor zeelui

Misschien komt het omdat ik een zeemansdochter ben. Mijn vader was immers vanaf zijn 16e zeeman en de laatste jaren van zijn werlleven was hij stuurman op een chemicaliëntanker. En ja, mijn vader droeg aan boord altijd een schipperstrui. Ik denk omdat het een makkelijke trui is die niet dik aanvoelt, maar wel warm genoeg is om zonder jas naar buiten te gaan. En als het toch wat kouder is, je makkelijk een jas over de trui aan kan doen omdat de trui niet dik is. Als ik aan mijn vader denk toen hij nog werkte, zie ik hem met zijn bruine schipperstrui en krijg ik het warm van binnen. Mijn vader was namelijk het gelukkigst op zee. En dat maakt misschien wel waarom ik schipperstruien heel mooi vind bij mannen.

Een tijdloze klassieker

Maar zeg nou zelf? De schipperstrui is toch gewoon een tijdloze klassieker. Ik vind het gewoon echt een hele mooie trui bij mannen. Ondanks dat het een klassieker is, staat hij goed bij jong en oud. En zelfs bij vrouwen vind ik de trui leuk staan. Hij heeft een wat stoere uitstraling en kan zowel casual gedragen worden als zakelijk, met bijvoorbeeld een overhemd eronder. Maar ook voor een avondje uit is dit een prima trui.

Voor jong en oud

Wat ik ook een pluspunt vind van de schipperstrui is dat ik deze trui bij iedere man wel mooi vindt staan. Of je nu jong of oud bent, klein of groot, gespierd bent of een buikje hebt. Het kan allemaal. En door het ritsje bij de opstaande boord, trek je de trui makkelijk uit zonder je haar in de war te gooien. Dus ook voor onze ijdele mannen is de schipperstrui de perfecte trui. Zo kunnen ze toch laagjes aan zonder hun coupe te verpesten bij het uitrekken van de trui.

Shop de schipperstrui makkelijk online

Wat ook fijn is aan de schipperstrui is dat deze trui in iedere heren kledingzaak wel te krijgen is. Maar wil je nu lekker vanuit je luie stoel op zoek naar een mooie trui voor je man, vriend, broer of vader? Neem dan zeker een kijkje op HemdvoorHem.nl, waar je overigens ook terecht kan voor andere soorten herentruien. Of dit nu sweatshirts, hoodies, coltruien of V-hals truien zijn. De keuze is enorm dus neem zeker eens een kijkje!

Heeft jouw man of vriend al een schipperstrui in de kast hangen?

Dit artikel is een advertorial. Dit betekent dat dit artikel een commerciële insteek heeft om een product of dienst aan te prijzen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!