fbpx

Een kijkje in mijn leven | Naar het ziekenhuis en heel veel Sinterklaas

heel veel Sinterklaas deze week

Vorige week zaterdag kwam Sinterklaas aan en we zitten er weer helemaal in. Deze week begint wat bloederig, maar gelukkig loopt het allemaal goed af. Ook moet de oudste deze week weer naar het ziekenhuis voor een controle en staat deze week helemaal in het teken van Sinterklaas. Heel veel Sinterklaas!

Maandag

Ik begin de dag meteen goed, want ik laat deze ochtend namelijk een moedervlek weghalen. Ik heb, of moet nu zeggen had een moedervlek in mijn wenkbrauw waar ik me al jaren aan stoor. En dus werd het tijd om eens actie te ondernemen! Gelukkig denk ik er nog net op tijd aan om twee paracetamolletjes in te nemen. De behandeling doet gelukkig niet echt pijn, maar fijn is anders. De rest van de ochtend werk ik gewoon en doe ik het rustig aan. Achter de computer werken blijkt door de pleister die op mijn ooglid drukt niet heel fijn te zijn dus besluit ik een aantal webinars te volgen en weer lekker aan de slag te gaan met mijn bullet journal.

heel veel Sinterklaas moedervlek weg laten halen en loop met een flinke pleister boven mijn oog
Heel charmant zo’n pleister boven mijn oog 😱

Vandaag is ook weer zwemlesdag en terwijl de jongste in het zwembad ligt, doen de oudste en ik een rondje winkelcentrum. En iedere keer neem ik me voor om niet bij Kruidvat naar binnen te lopen en toch trap ik er weer in 😉 Gevolg: weer van alles gekocht…

Dinsdag

Ik ben deze week vooral bezig met vooruit werken voor de komende maand. December is toch een drukke maand en met al die gezellige dagen wordt er ook minder gewerkt. Als Sinterklaas straks weer weg is gaan we alweer richting de kerstvakantie. Ik moet nu dus even wat meer doen, maar dan kan ik de komende maand lekker rustig aan doen en in de kerstvakantie lekker van mijn meiden genieten. Ook vandaag ben ik dus weer aan het werk en heb ik ook mijn bullet journal verder afgemaakt.

heel veel Sinterklaas en alvast de omslag van mijn bullet journal gemaakt
Mijn bullet journal setup voor december komt deze week online en staat in het teken van, hoe kan het ook anders, Kerst!

Maar ik ben ook al met volgend jaar bezig. Ik ben alvast de planning voor het eerste kwartaal van 2019 aan het maken. Ik ben nu ruim een jaar zelfstandig ondernemer en ik ben erachter dat een goede planning met concrete doelen heel erg goed voor mij werkt. Dus naast terugkijken, kijk ik alvast een beetje vooruit en maak plannen voor 2019.

Woensdag

Vandaag gaan de meiden naar Sinterklaas in de ADO Stadion van Alex zijn werk en ik neem lekker even tijd voor mezelf. Alex heeft deze week late diensten en die vind ik altijd wel pittig hoor. Hij slaapt dan nog als de meiden naar school gaan en is dan in de middag alleen nog een uurtje thuis. De ochtenden en avonden komen dan bij mij te liggen en hoe gezellig ik het met de meiden vind, ik vind het ook vermoeiend. Daarnaast komt ook nog eens dat mij hormonen niet meespelen (ja het is weer eens die tijd van de maand) en dus luister ik naar mijn lichaam.

heel veel Sinterklaas en een poging gedaan om mijn pluiskrullen ondercontrole te krijgen
Het kouden en vochtige weer werkt niet mee als ik mijn sluiskrullen onder controle wil houden. Dus weer mijn wasroutine en haarverzorging aangepast

Eerst een paar uurtjes werken en dan lees ik ongestoord een paar hoofdstukken in een boek en kijk ik Netflix. Gewoon omdat het kan. En lekker dat het was! Zou ik vaker moeten doen 😉

Donderdag

Deze ochtend hebben we een controle afspraak bij de neuroloog. Even kijken hoe het met de oudste gaat en hoe nu verder. Deze keer is ons meisje er ook bij dus die halen we in de ochtend van school en de arts was heel positief. De medicijnen doen wat ze moet doen en de volgende afspraak is een telefonische afspraak. Positief dus!

Heerlijke lunch bij STAGE Kitchen&Café

Na het bezoek bij de neuroloog gaat ze weer terug naar school. En ik ga lunchen bij STAGE Kitchen&Café. Ik was er vorige week met mijn schoenmoeder, maar zag zoveel lekkere dingen op de kaart dat ik toch weer even moest proeven hoor! Ik heb nu een hele leuke winactie via Instagram. Ik mag namelijk een Chef’s Special voor twee personen weggeven. Als je de winactie nog niet had gespot, doe gauw mee!

Vrijdag

Gisteravond mochten de meiden op school hun schoen zetten en vanmorgen wat het één grote bende op. Rommelpiet was geweest! Maar gelukkig had ie niet alleen rommel gemaakt, want alle kinderen hadden een cadeautje in hun schoen. Ik ga deze ochtend al vroeg boodschappen doen, want ik ga daarna wandelen met een vriendin. Woensdag niet gewandeld en deze vriendin wilde ook een keer met me wandelen dus gezellig deze ochtend.

heel veel Sinterklaas cadeautjes inpakken en heel veel dozen van bol.com
Ik pakte vrijdagavond alvast de 5 december cadeautjes in. Ik snap alleen niet dat één bestelling bij Bol.com in aparte dozen wordt gedaan 😱

Als de meiden uit school zijn breng ik ze naar opa en oma want diezelfde vriendin viert vanavond haar verjaardag. Alex heeft een avonddienst dus had oma nodig als oppas en dan is het wel zo makkelijk als ze blijven slapen. Was alweer een tijd geleden dat ze bij opa en oma logeerden dus dat vonden ze natuurlijk reuze gezellig. En ze mochten ook nog eens hun schoen zetten en Sinterklaas wist ze ook bij opa en oma te vinden 😉

Weekend

Zaterdag zijn we allemaal moe. Alex heeft pech want hij moet gewoon werken dit weekend, maar als de meiden weer thuis zijn doen we heel rustig aan. We kijken lekker in bed een Sinterklaasfilm en gaan alleen naar beneden om wat te eten en gaan dan weer naar boven en kijken nog meer tv. Zondag wordt een drukke dag en daarom nemen we het er vandaag van.

heel veel Sinterklaas en hem dan ook nog een handje geven
Na de voorstelling mochten de meiden Sinterklaas een hand geven

Zondag poets ik eerst de bovenverdieping omdat ik daar gister echt geen zin in had. Dan gaan we gezellig naar een verjaardag om vervolgens naar het theater te gaan. Ieder jaar ga ik met de meiden naar de Sinterklaasvoorstelling in het Stadstheater; Het Pietenpakhuis. De meiden vinden het weer helemaal leuk en na afloop mogen ze Sinterklaas een handje geven en dat maakt het natuurlijk nog leuker!

Naar het ziekenhuis en heel veel Sinterklaas

Het was weer een druk weekje. De week begint een beetje bloederig, maar aan het einde van de week is de korst al van het wondje gevallen en kan het smeren met littekencrème beginnen. Het bezoek bij de neuroloog was toch wel weer spannend, maar ook dat was allemaal positief. En verder is het vooral heel veel Sinterklaas geweest. Ik vind deze Sinterklaastijd altijd heel leuk en gezellig, maar stiekem kijk ik nu alweer uit naar 5 december. Gezellig pakjesavond vieren met familie en dan is het weer klaar. Weer rust in de tent en in die koppies. Aan de andere kant, is de tijd dat ze in Sinterklaas geloven ook weer zo voorbij dus geniet ik er stiekem ook wel heel erg van. Nog anderhalve week en dan  is het alweer voorbij. Dat moet te doen zijn 😉

Heb jij ook kinderen en zitten jullie nu ook vol in die Sinterklaastijd of ben jij al helemaal bezig met Kerst? Of misschien wel allebei? Ik wens je in ieder geval weer een hele mooie en gezellige week. Met of zonder Sinterklaas!

Liefs,

Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!