fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een heerlijk avondje met de Video van Sint + win

heerlijk avondje met de Video van Sint

Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk weer zover; Sinterklaas komt aan in Nederland. Tenminste, als alles goed gaat natuurlijk. Het is ieder jaar natuurlijk wel gedoe op de stoomboot met die pieten. Zo ook dit jaar. Maar waar je wel zeker van kan zijn is een heerlijk avondje met de Video van Sint. Misschien met wat minder mensen dan normaal. Maar de Video van Sint is zeker niet minder dan normaal en zal pakjesavond weer tot een groot succes maken. In deze blog vertel ik je er alles over, omdat ik onze kinderen ook een feel good gevoel gun. Juist nu! En dat is nog niet alles want je maakt ook kans op een gratis Video van Sint. Lees snel verder!

Video van Sint

In de Video van Sint worden jouw kinderen in een 12 minuten durende video (bij meer personen duurt de video langer) persoonlijk toegesproken door Sinterklaas. Hij noemt niet alleen de naam van jouw kind(eren), maar er komen ook foto’s van jouw kind(eren) in beeld. En dat is nog niet alles. Want Sinterklaas weet alles van alle kinderen en daarom kan je ook nog dingen als hobby’s en sport toevoegen. Er zijn wel 250 keuzes die je kunt maken op het gebied hobby’s en sport, maar ook dingen waar je trots op bent of dingen waar je kind op kan letten (bijvoorbeeld vaker zijn of haar kamer opruimen) en je kan ook aangeven wat het lievelingseten van je kind is. Als je huisdieren hebt kan je die ook toevoegen. En volwassen mogen natuurlijk ook genoemd worden. Dit jaar kan je niet 4, maar wel 6 onderwerpen per persoon kiezen!

video van sint

Waar zijn de cadeautjes verstopt

Tenslotte vertelt Sinterklaas waar de cadeautjes verstopt zijn. Maar als je geen verstopplek hebt of je wil gewoon dat er ouderwets op de deur wordt gebonkt, kan dit ook. Je geeft dan aan dat er geen verstopplek is. Je ontvangt dan een DVD of download (allebei kan ook) van de video zodat je deze op 5 december met je gezin, familie en vrienden kan bekijken. Dat wordt zeker een hele leuke avond!

Sinterklaas en de geheime schatkamer

Dit jaar speelt de video van Sint zich af in een geheime schatkamer. Of eigenlijk heeft het iets te maken met een geheime schatkamer. Hoe het verhaar precies gaat is nog geheim, maar ik weet wel dat testpiet in die geheime kamer te vinden is en dat er een geheime verrassing voor piraat Berenstein is. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden en kan niet wachten tot het 5 december is en ik weer naar die verraste koppies van de kinderen kan kijken.

Een heerlijk avondje met de Video van Sint + win

Wat is er dit jaar nieuw

Dit jaar heb je de keuze uit twee versies; Sint met roetveegpieten en piraat Berenstein of Sint zonder pieten met Piraat Berenstein en piraatjes. Er zijn 4 nieuwe Sint/piraten verhaaltjes die voorgelezen worden door Sint in zijn verhalenkamer. Ook zijn er 5 vrolijke Sintliedjes en is er weer een dansje waar jij en je kinderen aan mee kunnen doen.

Doe mee en maak kans op een gratis Video van Sint!

Ik mag ook dit jaar weer een gezin blij maken zodat jullie ook kunnen genieten van een heerlijk avondje met de Video van Sint. Superleuk!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op de Facebookpagina van Tante Truus Kan Alles en geef aan dat je meedoet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 18 november. Ik maak op donderdag 19 november de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht.

Succes!

Heb je niet gewonnen? Bestel dan snel jouw eigen Video van Sint. Dit kan al vanaf €14,95.

Een heerlijk avondje met de Video van Sint + win

Deel op:

4 gedachten over “Een heerlijk avondje met de Video van Sint + win”

  1. Dit is een bijzonder jaar waarin er weinig mag. Het zou daarom wel erg leuk zijn om op pakjesavond flink uit te pakken met de video van Sint. Echt de kers op de taart. Ik kijk al uit naar de verraste snoetjes van de kinderen. Ik ga duimen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!