fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kerstboom kopen en versieren | Kijkje in mijn leven

Kerstboom kopen en versieren

Alweer een nieuwe week. Man, wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel! En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik heb het de komende week behoorlijk druk. Niet alle met werk, maar ook met allerlei verjaardagen en afspraken zo aan het einde van het jaar. Maar gaan we ook de kerstboom kopen en versieren. We zijn al helemaal klaar voor Kerst zo.

Zaterdag

Vandaag gaan we gezellig ontbijten met zijn viertjes. Marley helpt vandaag Laura een dagje met knutselen bij Bouwhof en dus gaan we daar ontbijten. Was lang geleden en moeten we echt vaker doen. Uiteraard ben ik vergeten foto’s te maken. Maar geloof me als ik zeg dat het heerlijk en gezellig was! Als we klaar zijn laten we Marley bij Laura achter en zet Alex mij thuis af. Ik ga thuis opruimen en schoonmaken en hij gaat met Jenna even de stad in. De meiden worden allebei verwend met een Stranger Things trui. Mazzelaars!

Aan het einde van de middag brengen we de hondjes naar mijn moeder, want die gaat even oppassen. Wij rijden dan door naar onze vaste kersbomenverkoper Kerstboomthuis om vervolgens naar Moerkapelle te rijden. Daar viert ons vriendje Seven zijn 13e verjaardag en is er een heus discofeest. Zo leuk!

Zondag

Vandaag is het zondag en dus rustdag. Nou ja, rustig starten we op. Ik bak broodjes af en de meiden en ik ontbijten op de bank terwijl we de Masked Singer kijken. Daarna is het echt tijd om de kerstboom te versieren. Dus dan doen we gezellig met zijn drietjes. Tussendoor gaan we nog even naar Action, want ik was bijna vergeten dat het vandaag de 1e advent is. En ik had gezien dat de Action een leuke kaarsenstandaard heeft. Zo kunnen we de komende zondagen steeds een kaarsje erbij aansteken.

Dan ga ik de keuken in en we eten vandaag makkelijk een pastasalade. De meiden met pesto, mozzarella en pijnboompitjes en Alex en ik eten een pasta niçoise met tonijn en sperziebonen. Heel lekker, maar de meiden waarderen tonijn uit blik niet echt. En zo eten we toch allemaal bijna hetzelfde maar toch net even anders. Op de bank kijken we de eerste aflevering van Wednesday op Netflix. Een aanrader!

Maandag

Ondanks dat ik me nog steeds niet helemaal fit voel, en de korte nacht van afgelopen nacht werkt ook niet echt mee, ga ik toch even wandelen in de ochtend. Ik weet dat ik me dan toch het lekkerst voel en ook nu is dit weer het geval. Doordat ik gestopt ben met roken zijn er wat kilo’s aangekomen en ik wil tijdens de decembermaand niet nog meer aankomen. Dus vanaf nu iedere dag in beweging. Dat betekent 2x per week een flinke wandeling, 1-2 keer per week yoga en de andere dagen een korte intensieve workout. Ik kan het!

Kerstboom kopen en versieren | Kijkje in mijn leven
Lekker aan de wandel

Na het wandelen haal ik eerst een stofzuiger door het huis en ga ik aan de slag. Ik moet aardig wat blogs schrijven en nog twee video’s van unboxings editen en online gooien. Druk dus!

Dinsdag

Oh jongens vandaag heb ik voor het eerst in lange tijd gesport. Geen sportschool hoor, gewoon thuis via YouTube. Het moet weer even in mijn systeem komen. Want het is natuurlijk super dat ik niet meer rook, maar die 10 kilo die erbij zijn zijn minder leuk. Maar goed, gelukkig weet ik dat ik die er ook af kan krijgen door mijn stofwisseling omhoog te krijgen en dus meer te bewegen. Mijn doel is om iedere werkdagdag iets aan intensieve beweging te doen en alles in het weekend is mooi meegenomen. Voor nu is dat 2x per week een workout, 2x per week een flinke wandeling van minimaal een uur en dan nog 1x per week yoga. Ik hou je op de hoogte!

Na de workout ga ik douchen en dan aan het werk, want ik heb genoeg te doen.

Woensdag

Woensdag is natuurlijk mijn vrije dag, maar vrij ben je als moeder natuurlijk nooit echt. Ik start de ochtend trouwens wel rustig op. Nadat ik Jenna naar school heb gebracht doe ik boodschappen en daarna ga ik eerst een uur lekker Netflixen met een flinke kop koffie erbij. Dan maak ik het huis aan kant en is het alweer tijd om Jenna op te halen. Jenna moet trouwens snel eten, want om 13 uur moet ze weer op school zijn. Ze gaat namelijk met haar oude meester een boek kopen voor de klas. Omdat zij de voorleeswedstrijd heeft gewonnen, mag zij het boek kiezen. Superleuk!

Als ze terug is gaan we naar mijn moeder. Die heeft namelijk een tijd getwijfeld maar na aandringen van de meiden wil ze toch wel een kerstboom. Wel een nepperd, maar dat is natuurlijk helemaal prima. We kopen een kerstboom, lichtjes, ballen en slingers. Omdat het dan al vrij laat is en we op tijd naar huis moeten omdat Jenna moet turnen, hangen we alleen de lichtjes in de boom. De rest gaan we morgen voor terug.

Donderdag

Vandaag weer een fijne wandeling met Laura. Even bijkletsen en wandelen is echt een gouden combi. Dan aan het werk en tussendoor komt mijn schoonmoeder een gezellig kopje thee drinken. Daarna weer werken tot ik Jenna op kan halen en dan ga ik met de meiden naar mijn moeder om de rest van haar kerstboom te versieren. De meiden doen goed hun best en mijn moeder kan nu ook genieten van een gezellig versierde kerstboom.

Dan op tijd naar huis om weer een lekkere Hello Fresh maaltijd te maken. Ik moet echt eerlijk bekennen dat ik alleen maar lekkere recepten heb uitgekozen de afgelopen weken. Nu heb ik de boxen weer even gepauzeerd, maar ik denk dat ik na de feestdagen weer voor het gemak van deze heerlijke maaltijdboxen kies!

Vrijdag

Vandaag eerst wat boodschapjes voor het weekend halen en dan de laatste werkdingen van deze week afronden. Als ik alles van mijn to-do-lijst heb afgestreept, geniet ik toch net even wat meer van het weekend. Jenna haal ik een halfuurtje eerder op uit school, want ze mag weer naar de fysio. Vanuit de fysio moet ik een paar dingen doen, zoals iets afgeven bij mijn moeder, een pakketje wegbrengen, een biebboek voor Marley verlengen en ga zo maar door. Uiteindelijk zijn Jenna en ik ruim 1,5 bezig met alle klusjes die gedaan moeten worden. Maar dan is ook alles gedaan.

Nu kan ik lekker genieten van de gezellige cocktailavond die ik met een paar buurvrouwen heb. Het is zo gezellig dat de laatsten tegen drieën naar huis gaan. Dit gaan we zeker vaker doen! Als ik opgeruimd heb en alles wat niet in de vaatwasser mag, heb afgewassen is het al tegen vieren als ik naar bed ga. Dat wordt leuk morgenochtend aangezien we om 11 uur op een verjaardag worden verwacht…

Weekvlog #43

Ook deze week heb ik natuurlijk gevlogd. In onderstaande weekvlog zie je ook op beeld hoe mijn week was. Veel kijkplezier!\

Fijne Sinterklaasavond en tot volgende week!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!