fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen | Een kijkje in mijn leven

leuk vooruitzicht met TRNDZ

Als je de titel van dit weekoverzicht leest zou je haast denken dat ik aan het klussen ben. Maar nee, alle eer gaat naar manlief. Eindelijk heb ik hem zover dat hij het tapijt van de trap aan het halen is. Ik ha het zelf willen doen, maar volgens hem moet het met beleid en niet gewoon eraf rukken. Dat zou ik namelijk inderdaad gewoon doen. Terwijl hij druk met de trap bezig is, werk ik beneden. En zo kunnen we allebei ons ding doen. Deze week heb ik een hele leuke afspraak met een leuk vooruitzicht, waar ik je in deze blog meer over ga vertellen en ga ik na lange tijd weer bloed geven.

Maandag

Vandaag is mijn schrijfdag en dat is ook wat ik de hele dag doe, maar ik begin natuurlijk met de sportschool. Alex heeft een late dienst dus hij gaat beginnen met de trap. Het tapijt moet er echt af. Niet alleen omdat het er niet uitziet, maar omdat ik zeker weet dat Marley dan nog minder last heeft van de huisstofmijtallergie.

het tapijt van de trap verwijderen
Het begin is er!

Omdat het irritant is als ik steeds de trap op en af moet, besluit ik beneden te werken. Wel met een koptelefoon op, want Alex zijn zangkunsten inclusief gescheld werken niet heel erg motiverend haha. Al met al een lekker werkdagje voor ons allebei. En als de meiden naar kickboksen zijn, begin ik aan de eerste dag van de Boost je Blog en Business Challenge van Esmee van Blogger by Nature. Afgelopen jaar heb ik vooral in mijn bedrijf gewerkt en dit jaar moet ik echt wat meer aan mijn bedrijf gaan werken. Dus dingen die aan de achterkant beter kunnen. En ik weet zeker dat deze Challenge me hierbij gaat helpen.

Dinsdag

Vandaag begin ik de dag met een hele leuke afspraak met Patrica van TRNDZ; dé Zoetermeerse Glossy waar ik weer een column in mag schrijven. Een leuk vooruitzicht dus. We hebben een kleine brainstorm met onderwerpen die in deze editie terug kunnen komen. Volgende week zetten we de brainstorm voort met nog een paar andere vrouwen en ik weet zeker dat er weer mooie dingen uit gaan komen.

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen | Een kijkje in mijn leven
Hier kan ik eren naar kijken. Zo lief als Marley voorleest voor haar zusje ❤️

Vandaag ligt de trap stil, omdat Alex tot in de nacht gewerkt heeft en vandaag alweer begin van de middag moet werken, maar ik werk gewoon beneden. Geen doen als ik steeds met mijn spullen op en neer moet. Deze week dus lekker beneden werken. Is ook wel weer eens leuk. Ik maak alleen een hele grote fout. Ik begin met de Blog en Business Challenge en ben hier vervolgens best wat uurtjes zoet mee. Oeps. Dat wordt vanavond ook nog wat werken…

Woensdag

Vandaag heb ik alleen de ochtend om te werken, want de meiden zijn in de middag natuurlijk vrij. Ik besluit dan toch weer voor de challenge te gaan. Er blijft nu wel wat werk liggen, maar de challenge is zo interessant en leerzaam dat ik het ervoor over heb om dan maar in de avonden te werken of komend weekend.

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen | Een kijkje in mijn leven
Na het aanstippen van de wratjes is een ijsje als troost heel fijn 😉

In de middag moeten we even langs de huisarts voor het wegstippen van twee wratjes op Jenna haar vinger. Ja het leven van een moeder gaat niet over rozen. Maar vooral voor Jenna is het helemaal niet fijn. Het lijkt me erg pijnlijk dat wegstippen. Maar de wratjes verdwenen niet en werden alleen maar groter. Dus het was even nodig. Maar die kleine bikkel geeft natuurlijk geen kick. Ik zie natuurlijk aan haar koppie dat het echt wel pijn doet dus als troost gaan we een lekker ijsje eten. En kocht ik nieuwe koffiebekers bij Blokker, aangezien de meeste gesneuveld zijn.

Donderdag

Vandaag toch maar een beetje schrijven, want anders kom ik achter te liggen en dat wil ik niet. Vanmiddag ga ik ook bloed geven en ik weet van de vorige keer dat ik toen wel wat moe was. Dus als ik dan geen zin of puf heb om te werken is dat niet erg.

bloed geven
Na lange tijd weer bloed geven

Ik schaamde me wel een beetje bij de bloedbank, want ik was al een jaar niet geweest en daardoor natuurlijk hartstikke zenuwachtig. Het resultaat was een hoge bloeddruk, maar ik mocht gelukkig wel bloed geven. En na nog geen 10 minuutjes was ik alweer een halve liter bloed lichter. De rest van de dag lekker rustig aan gedaan met mijn vriend Netflix en Alex had lekker roti gemaakt dus ik hoefde niet te koken.

Vrijdag

Ik was heel enthousiast naar de sportschool gegaan. Maar na het eerste rondje op de Milon Cirkel merkte ik al dat het misschien iets te enthousiast was. Ik ben dan ook niet voor de tweede ronde gegaan. Maandag komt het vast weer helemaal goed.

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen | Een kijkje in mijn leven
Inmiddels al over de helft met de trap!

Vandaag ook weer gewerkt en ’s middags de weekboodschappen gedaan. Zo hoef ik zaterdag alleen boven schoon te maken en zondag de strijk wegwerken 😉 Oh en Alex heeft gister en vandaag enorme meters gemaakt met de trap, want hij is al over de helft. Goed bezig dus!

Zaterdag

Alex heeft dit weekend hele vroege diensten en dat betekent dat hij de auto meeneemt en ook weer lekker op tijd thuis is. De meiden en ik doen deze ochtend lekker rustig aan en na de lunch gaan de meiden lekker buiten spelen en bij vriendinnetjes spelen. En ik kan even op mijn gemak het huis aan kant maken. Ook maak ik alvast een salade voor vanavond, want mijn zwager, schoonzus en hun kinderen komen gezellig eten.

spelletjesavond
Het was een gezellige spelletjesavond!

Na het eten gaan de kinderen lekker spelen en tv kijken en hebben de volwassenen een spelletjesavond. We spelen het spel Party & Co en hebben zo’n lol. Het is mannen tegen de vrouwen en ja de vrouwen hebben gewonnen. Maar eerlijk is eerlijk, het was spannend. Ik hou echt van dit soort gezellige avonden en de volgende spelletjesavond staat al in de agenda. Kijk er nu al naar uit!

Zondag

Alex had pech, want die moest alweer vroeg zijn bed uit om te werken. Maar de meiden en ik slapen lekker uit tot een uurtje of 9. Heerlijk! Na het ontbijt kijken de meiden en ik ‘Wie is de mol’ terug. Want ja, we moeten wel bij bijblijven natuurlijk. Ik ga niet verklappen wie mijn Mol is. Maar het is nog dezelfde als vorige week. Al twijfel ik nog wel een beetje. Misschien kan ik je volgende week meer vertellen.

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen | Een kijkje in mijn leven
Wie is de mol terugkijken

Vandaag is verder een rustig dagje. We kijken wat tv, doen spelletjes en de meiden gaan nog heel even naar buiten. Als Alex thuis is gaat hij een stukje met ze fietsen, zodat ik even de strijk weg kan werken. Het is afgelopen week helaas niet gelukt om die bij te houden. Maar nu ben ik weer helemaal bij!

Leuk vooruitzicht, bloed geven en klussen

Ook komende week wordt weer een druk weekje. Met weer een leuk vooruitzicht, want ik ga gezellig met Alex naar Vrienden van Amstel LIVE. Ik heb meerdere leuke (werk)afspraken staan waar ik naar uitkijk. En tussendoor moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Maar ook dat gaat helemaal goed komen. Ik heb er in ieder geval weer helemaal zien in.

Waar kijk jij naar uit de komende week?

Liefs,
Irene

Uitgelichte foto: ©TRNDZ

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!