fbpx

Naar de bioscoop deze voorjaarsvakantie? Deze leuke films zijn nu te zien

bioscoop

Wil je met je kind naar de bioscoop deze voorjaarsvakantie? Dan is de keuze reuze. Er draaien deze vakantie namelijk weer een hoop leuke films voor kleine, maar zeker ook voor grotere kinderen. In deze blog heb ik er een paar op een rijtje gezet.

bioscoop deze voorjaarsvakantie

Wil de krokodil

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil (de krokodil) ontdekt.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

bioscoop deze voorjaarsvakantie

Mummies

Deze film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

bioscoop deze voorjaarsvakantie

Asterix & Obelix in het middenrijk

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kung Fu Leeuw

De 14-jarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe leeuwendans team wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Boonie Bears: redden de aarde

Zodra Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseerd zijn brein met de kern van een ruimteschip. Hiermee is Avi, een buitenaardse poes, op aarde neergestort. Avi word al jaren achtervolgt door een stel superschurken omdat zij de enigste van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen tegen het lot wat Avi haar planeet heeft gehad.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Avatar: the way of water

Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.

Lees hier de blog die ik over deze film schreef.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Antman and the wasp: quantumania

Samen met Hope’s ouders Hank Pym en Janet van Dyne verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Al deze leuke films zijn te zien bij Pathé en Kinepolis. Check hun websites voor een bioscoop bij jou in de buurt.

Ga jij ook naar de bioscoop deze voorjaarsvakantie? Naar welke film ga jij?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!