fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips voor april

Netflix kijktips voor april

Maart was weer een goede Netflixmaand. Het was nog moeilijk kiezen wat ik zou gaan kijken. Maar ik kan je zeggen dat je met deze Netflix kijktips voor april echt even vooruit kan. En ik beloof je dat het genieten is.

Een nieuw seizoen van Queer Eye (seizoen 3)

Deze staat echt in mijn top 3 van favoprogramma’s op Netflix. De vijf heren nemen ons weer mee terwijl ze iemand helpen zijn of haar leven op orde te krijgen. Dit seizoen is anders dan de andere seizoenen. Voorheen werden vooral mannen geholpen en dit seizoen komen er ook vrouwen aan bod. Zelfs een duo; twee zussen die hard werken en zichzelf volledig vergeten. Ik kan je zeggen dat je bij dit seizoen ook weer echt een box tissues bij de hand moet hebben, want het wordt weer huilen geblazen.

Ik vind dit zo’n mooi en dankbaar programma. En ik kan het iedereen aanraden die van feel good programma’s en make-overs houdt. Deze heerlijke mannen gaan alleen een stapje verder dan alleen maar een leuke en mooie buitenkant. En stiekem wil ik dat ze mijn bff’s worden 😉 Je merkt het al; dit is echt een dikke vette aanrader!

Workin’ Moms

Deze serie deed me een beetje denken aan The Let Down. Het leek er zelfs verdacht veel op. Het gaat over een aantal moeders die nog in hun zwangerschapsverlof zitten en weer aan het werk ‘moeten’. Ze komen iedere week bijeen bij een moeder-kind-groepje en praten over de dingen waar ze tegenaan lopen. Er zitten verschillende types bij; van de ambitieuze zakenvrouw tot de moeder die eigenlijk helemaal niet meer wil werken. En een moeder die een postpartum depressie (postnatale depressie) heeft maar vol in ontkenning zit. En dit alles verpakt in heel veel humor.

Ik moet zeggen dat ik echt wel van flauwe humor hou, maar sommige delen waren echt heel erg overdreven. Bepaalde clichés werden wel heel erg overtrokken en aangedikt. Maar al met al is het een leuke serie die ook wel weer voor herkenning zal zorgen.

Bates Motel seizoen 5

Eindelijk was er een nieuw seizoen van Bates Motel. Ken je deze serie nog niet? Kijk dan even hier en lees vooral niet verder! Maar echt geloof me, je krijgt er geen spijt van als je deze serie gaat kijken. Dat beloof ik!

In seizoen 4 heb je kunnen zien dat Norman zijn moeder vermoordt. Alleen is hij inmiddels zo van het padje dat hij dit niet doorheeft. Voor hem leeft ze nog. En dit leidt tot bizarre situaties. Sheriff Alex Romero die met Norma Bates (moeder van Norman) gertrouwd is zit in de gevangenis. Maar hij doet er alles aan om vrij te komen en Norman op te zoeken. Hij wil wraak. Iedere aflevering komt er meer naar voren en gaan meer mensen Norman steeds raarder vinden. En dan begint de klopjacht. Zullen ze Norman kunnen straffen voor alle moorden die hij op zijn geweten heeft?

Ik zeg alleen: ga deze serie kijken en laat me weten wat je ervan vindt.

Netflix kijktips voor april

Zoals ik al zei ben ik in maart echt aan mijn trekken gekomen. Ik heb weer genoten van heel veel goeds, leuks, spannends en moois. Tussendoor ben ik trouwens nog steeds That 70’s Show aan het kijken. Blijft ook gewoon leuk. En ik ben stiekem ook al met een nieuwe serie begonnen: ‘Siempre Bruja’ (Always a witch). Ik heb pas twee afleveringen gezien, maar kan je zeggen dat deze serie ook zeker de moeite waard is!

Welke series ben jij aan het kijken?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!