Netflix kijktips voor maart

Ik heb weer een paar fijne Netflix kijktips voor je. In februari ontdekte ik de nieuwe series Russian Doll en The Rain en keek ik het tweede seizoen van Queen of the South. En ik kan je nu al vertellen dat dit alledrie echte aanraders zijn!

Queen of the South seizoen 2

Seizoen 1 van Queen of the South vond ik al heel spannend. Maar dit tweede seizoen is nog spannender. Het is Teresa in seizoen 1 gelukt om door te dringen tot het kartel van Camila Vargas. In seizoen 2 moet ze zich bewijzen tegenover Camila. En ze bewijst keer op keer dat ze loyaal is. Maar is Camila dit wel? Blijft Teresa trouw aan Camila of keert ze haar de rug toe met gevaar voor eigen leven?

Als je seizoen 1 nog niet hebt gezien, raad ik je zeker aan om dit wel te doen. En dan gelijk door te gaan met dit tweede seizoen. Als je van een spannende serie houdt met vrouwen in de hoofdrol, kan ik ik je deze serie zeker aanraden!

Russian Doll

In Russian Doll zie je hoe Nadia Vulokov (Natasha Lyonne; je kent deze actrice ook als je Orange is the New Black hebt gezien. Hierin speelt zij Nicky Nichols.) iedere keer sterft en weer terugkomt op haar verjaardagsfeestjes ter ere van haar 36e verjaardag. Ze gaat dood, maar ook weer niet. Ze zit in een bizarre tijdlus waar ze niet uit lijkt te komen. Wat ze ook doet, iedere avond ‘sterft’ ze weer. En iedere keer weer op een andere manier. Totdat ze Alan ontmoet. Want ondanks dat ze totaal verschillend zijn hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

Dit is echt een bingewatchwaardige serie. Naast dat het een bizar verhaal is natuurlijk, heeft de serie ook een mooie les; je kan niet alles alleen doen. En ook al voel je je soms alleen, er is altijd iemand die er voor je is. En die hulp moet je pakken. Dit echt een aanrader, mensen!

The Rain

In The Rain zie je hoe Simone, haar broertje Rasmus en hun moeder door hun vader naar een bunker wordt gebracht. Ze moeten namelijk vluchten voor de regen. Er zit namelijk een dodelijk virus in de regen. Hun vader verlaat hen na een paar dagen omdat hij voor een instituut werkt dat een medicijn voor dit virus aan het ontwikkelen is. Als hun moeder na een paar dagen naar buiten gaat, wordt ze getroffen door de regen en overlijdt vrijwel meteen. Simone moet nu voor haar broertje zorgen terwijl ze wachten op hun vader. Maar de dagen worden weken en en de weken worden jaren. Hun vader komt niet terug.

Als het eten in de bunker opraakt, moeten ze naar buiten op zoek naar eten. Maar er is niemand buiten. Iedereen is dood. Of toch niet? En waarom is Rasmus zo belangrijk voor het instituut waar hun vader werkt?

The Rain is een spannende en goede serie. Ondanks dat het een Deense serie is en ik dus echt afhankelijk was van de ondertiteling bleef ik geboeid. Het is een spannende serie die ik je zeker kan aanraden!

Netflix kijktips voor maart

Dit zijn mijn Netflix kijktips voor maart voor jou. Ik weet zeker dat je van deze series gaat genieten. Uiteraard heb ik alweer nieuwe series gevonden om te kijken. Zo heb ik de nieuwe serie ‘Workin’ Moms’ ontdekt. Ik ben pas bij aflevering 3, maar deze serie is zo hilarisch. Volgende maand lees je er meer over.

Veel kijkplezier in maart!

Liefs,
Irene

2 REACTIES

  1. Ik was aan The Rain begonnen maar gaat de moeder niet dood omdat die kinderen niet naar haar luisteren? En dat ze daardoor in de regen komt? Ik vond dat zo irritant dat ik spontaan afhaakte.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.