fbpx

Nieuw gips, studiedag en schilderen | Kijkje in mijn leven

Nieuw gips

Het belooft weer een leuk en druk weekje te worden. Jenna heeft dinsdag een studiedag en dus heb ik mezelf een dagje vrij gegeven. Ze krijgt dan ook nieuw gips. Ben heel benieuwd hoe het met haar pols gaat, maar dat zullen de foto’s ons vertellen. Verder heb ik deze week een paar gezellige koffiedates en een lunchafspraak met een oud schoolvriendinnetje, waar ik heel erg naar uit kijk.

Zaterdag

Ik was zo toe aan het weekend! En dus neem ik het er van: ik blijf lekker lang in mijn bed liggen. Dan ga ik douchen, aankleden en wasjes draaien. De rest van de dag doen de meiden en ik spelletjes. Heerlijk zo’n rustig dagje na het drukke weekend van vorige week.

Nieuw gips
Rummikub met de meiden

Zondag

Omdat ik gister zo rustig aan heb gedaan, ben ik vandaag al heel vroeg wakker en besluit maar direct op te staan. Naast de rest van de wasjes, haal ik de gel van mijn nagels en rommel ik nog wat aan mijn website.

In de middag gaan Alex en de meiden naar een vriend van Alex om daar Formule 1 te kijken dus ik heb even het rijk alleen. Ik gooi een stofzuiger en dweil door het huis (niet letterlijk hè), maak een nieuwe lading granola en pindasoep voor in de avond. Heerlijke zondag zo.

Maandag

Marley heeft de eerste twee uur vrij en kan daarom lekker uitslapen. En Jenna gaat gezellig op schoolreis. Wel leuk dat Marley en ik haar samen uit kunnen zwaaien. Daarna vertrekt Marley naar school en ik ga aan het werk. Ik ben de hele dag bezig om alle cash stuffing items op mijn website te plaatsen. Was ook zo’n projectje wat ik al weken vooruit schuif. En aangezien ik een mail van iemand kreeg die heel graag wilde bestellen, moest ik nu echt wat gaan doen. Eigenlijk had ik dus hele andere dingen op de planning staan, maar dat doe ik donderdag.

Jenna is best moe van het schoolreisje dus zij slaat Hip Hop vandaag over. Marley gaat natuurlijk wel gewoon en dan gaan Jenna en ik Expeditie Robinson kijken. Zo leuk dat zij dit nu ook leuk vindt.

Dinsdag

Vandaag heeft Jenna lekker een studiedag, is Marley de eerste twee uur vrij en heb ik mezelf een dag vrij gegeven. Dus we kunnen lekker uitslapen. Nou ja, uitslapen. Om half 10 moet Jenna en ik in het ziekenhuis zijn, want dan krijg ze eindelijk nieuw gips. En we krijgen ook goed nieuws, want omdat het zo’n mooie breuk is hoeft ze nog maar 2 weken in het gips. Dus nu nieuw gips en ze kiest voor knalroze met glitters. Past helemaal bij haar en ze is er helemaal blij mee.

Vanuit het ziekenhuis gaan we het nieuwe gips aan mijn moeder showen en natuurlijk gezellig koffie drinken, dan even naar de ING om internetbankieren voor Jenna aan te vragen. Dan kan ze zelf op haar telefoon zien hoeveel geld ze heeft opgemaakt en nog op haar rekening heeft staan. Daarna nog even de Primark in omdat ik op TikTok zag dat ze leuke Halloween dingen hebben. Nou, niet in in Zoetermeer. Dus dan maar naar huis en Next in Fashion kijken.

Woensdag

En ook vandaag ben ik natuurlijk lekker vrij en ga ik gezellig koffie drinken bij mijn schoonmoeder. Maar eerst huis een beetje aan kant en aandacht voor de hondjes. Summer is loops en Sjors loopt er de hele dag zo geil als boter achteraan. En als ik de kamer binnenlopen ze zijn net bezig, kijken ze ook echt heel betrapt. Maar geen zorgen hoor, puppy’s zullen er niet komen. Sjors snapt namelijk niet zo goed hoe het moet en hoe werkt allemaal.

Het is zo gezellig bij mijn schoonmoeder dat ik bijna te laat bij Jenna op school ben. Maar gelukkig nog net op tijd. Dan gaan we samen boodschappen doen en gezellig lunchen. En de rest van de middag en avond gaan we lekker schilderen. Had ik zo’n zin in en behoefte aan. Ik ga boekenleggers maken die ik ook in mijn shop kan gaan verkopen en ik begin met een herfstserie. Zo leuk geworden!

Donderdag

Vandaag weer gewoon een dagje werken en aan de planning voor oktober beginnen. Maar aan het einde van de ochtend belt Marley mij dat ze niet lekker is en of ze naar huis mag komen. En dus ga ik haar ophalen van school. Ik maak lekker gezonde wraps en dan lunchen we samen voordat zij lekker haar bed in kruipt. Als Jenna uit school is verhuist Marley met kussen en dekbed naar de bank en gaan ze samen serie kijken. Ook Jenna voelt zich niet fit dus Jut en Jul kunnen elkaar zo prima vermaken.

Als mijn werkdag erop zit ga ik eerst mijn haar verven. Ik wil weer wat lichter, maar dat lukt ook deze keer niet. Ik moet dus echt mijn haar een blondeerwassing geven. Zo fijn een vriendin die een eigen kapsalon heeft gehad want dan kan ik altijd terecht mijn vragen. Dus blondeerpoeder kopen en dan weer proberen. Dan gauw de keuken in en na maanden weer een stamppotje maken. Wat was dat heerlijk!

Vrijdag

Ik heb geen wekker gezet, maar ben natuurlijk gewoon om 6 uur wakker. Ik blijf nog liggen tot het 7 uur is en dan ga ik maar een wasje draaien en ontbijten. Om half 8 zit ik al achter mijn laptop en ben ik druk aan het werk. Ik heb vanmiddag namelijk een gezellige lunchafspraak met een oud schoolvriendinnetje. De laatste keer dat we elkaar gezien hebben is alweer 15 jaar geleden en onlangs appte ze me en toen waren we zo aan het appen over en weer dat het handiger en leuker was om gewoon af te spreken. Ik kijk er erg naar uit om haar weer te zien en te spreken.

Nieuw gips, studiedag en schilderen | Kijkje in mijn leven
Al vroeg aan het werk dus koffie is noodzakelijk

De meiden zijn gelukkig niet doodziek dus ik kan ze best 2 uurtjes alleen laten. En als er wat is, ben ik binnen een kwartiertje weer thuis. Dus nu gauw door met mijn werk, zodat ik vanmiddag na de lunch lekker van mijn weekend kan beginnen!

Hoe was jouw week? Bij jouw thuis ook al lekker in de snottebellen?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!