fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Nog even knallen voordat we vakantie hebben

Nog even knallen voordat we vakantie hebben

Nog een weekje knallen en dan begint mijn vakantie. Ik heb toch nog wel aardig vooruit kunnen werken. Alleen is het niet genoeg geweest. Geeft niet, want ik weet nu dat ik het volgend jaar anders ga aanpakken. Deze week hoop ik nog wel even wat uurtjes te kunnen maken zodat ik tijdens de vakantie echt alleen het hoognodige hoef te doen. Eens kijken hoe ver ik deze week kom.

Maandag

Ja hoor, het is weer zover. Ik voel me weer eens bleghh. Stijve nek, keelpijn en moe. Ik weet wel hoe het komt hoor. Het is vakantie en dan zorg ik minder goed voor mezelf. Ik ga veel te laat naar bed en eet niet heel gezond. Ik geef de kinderen dagelijks hun portie fruit, maar eet dan niet mee. Waarom? Geen idee. Ik moet hier toch beter op letten. Vandaag doe ik dus maar rustig aan en focus vooral op de meiden.

Nog even knallen voordat we vakantie hebben kikkertje
Supertrots op deze kanjer!

In de middag heeft Jenna zwemles en die kleine waterrat maakt echt sprongen de laatste week. Ze was altijd een beetje bang om onder water te gaan, maar door het zwembad in de tuin is ze echt helemaal watervrij. Duikt gewoon even door de hoepel en kan al zonder plankje zwemmen.En dat resulteert erin dat ze het volgende vignet krijgt. Ze was een eendje en nu een kikkertje. Dit betekent ook dat we de zwembandjes thuis kunnen laten als ze naar zwemles gaat. Natuurlijk krijgt ze die nog wel om als we naar het zwembad gaan. Nu oefenen met borstcrawl en rugcrawl en op naar het visje!

Dinsdag

Vandaag kan ik even een paar uurtjes werken omdat Alex een late dienst heeft. Terwijl ik werk hebben de kinderen (en Alex) de opdracht gekregen om de slaapkamer van de meiden en de speelkamer op te ruimen. Dus de tent wordt afgebroken en er komt weer wat orde en netheid in de kamers 😉

Nog even knallen voordat we vakantie hebben kikkertje logeren in de woonkamer
Een logeerpartijtje in de woonkamer en daar hoort een maskertje bij 😉

In de middag komt Jenna huilend naar me toe, omdat ze oorpijn heeft. En Jenna is geen aansteller. Als ze pijn heeft, heeft ze echt pijn en waarschijnlijk al een paar dagen. Gelukkig heeft Alex nog even voordat hij gaat werken en gaat met haar naar de huisarts. Een beginnende oorontsteking. Ze krijgt oordruppels en neusspray mee. En als het nodig is mogen we een paracetamolletje geven. Ik blijf het maar niks vinden als je kind ziek is. Gelukkig is ze nog wel vrolijk en merk je niet veel aan haar dus ons slaapfeestje in de woonkamer gaat gewoon door. Ze krijgen een maskertje en we kijken een film onder het genot van M&M’s en chips.

Woensdag

Ondanks dat ik maar vier uur heb geslapen, want Alex kan snurken maar onze dochters kunnen er ook wat van en dan ook nog een hond die meedoet. Geen oog dichtgedaan dus en verplicht Netflixen. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen en ging de wekker om 7 uur omdat ik om 8 uur weer 1,5 uur ga wandelen. Natuurlijk heb ik geen zin en ben ik moe, maar ik ga toch en ben achteraf weer blij dat ik het gedaan heb.

Nog even knallen voordat we vakantie hebben mijn wekelijkse wandeling
Ik kan niet zonder mijn wekelijkse wandeling

In de avond willen de meiden pannenkoeken dus deze gek staat weer in de hitte pannenkoeken te bakken. Ach, moet kunnen toch. In de avond hebben de meiden nog niet genoeg gekampeerd, maar nog een nacht met die snurkers zie ik niet zitten. Ik verhuis de matrassen naar hun slaapkamer en ze kamperen in hun eigen kamer 😉

Donderdag

Vandaag is Alex vrij en kan ik even werken. Eindelijk mijn mail wegwerken en wat artikelen schrijven. Ik heb een aardige to-do-lijst maar ben echt superproductief. Lekker als je zo’n dag hebt dat je vol energie zit en creatieve ideeën.

Terwijl ik mijn mail wegwerk verbaas ik me over sommige bedrijven. Ze sturen een mail zonder aanhef, maar als ze mijn website hadden bezocht dan is toch duidelijk dat ik Irene heet. Daarnaast willen ze dan dat ik over hun product schrijf, maar dan zijn het producten die totaal niet bij mijn blog passen en ik weet zeker dat mijn lezers daar echt niet op zitten te wachten. En het erge is nog dat ze denken dat ik voor niks een artikel schrijf en natuurlijk do follow links plaats. De bloggers onder ons herkennen dit vast wel. Ik ben dus vooral bezig met mailtjes beantwoorden en ze vriendelijk uitleg dat mijn blog niet de geschikte plek is voor hun linkjes. Jammer.

Ik voel me altijd heel vereerd als bedrijven mij vinden en de moeite nemen om mij te benaderen. Maar op deze manier hoeft het voor mij niet. Ik vind het eerlijk gezegd zelf een beetje respectloos. Als ik een bedrijf benader omdat ik daar graag mee zou willen samenwerken, zorg ik altijd voor een persoonlijke benadering. Dat is wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Een bedrijf dat alleen op zoek is naar wat linkjes naar hun website zonder goed te onderzoeken of mijn website er wel bij past, is niet mijn ding.

Nog even knallen voordat we vakantie hebben worstjes
Een bord met worstjes slaat nergens op, maar dit bord zorgde voor aardig wat over en weer geapp

In de avond ga ik samen met een goede vriend de verjaardag van ons vriendinnetje Saskia vieren. We gaan lekker borrelen en eten. Het is weer een gezellige en hilarische avond. De mensen die ons kennen zullen ook niet anders verwachten. En nog dagenlang gaat het door via WhatsApp. Ik stuur ze de volgende dag een foto van de worstjes die bij ons op de barbecue gaan en weer hilariteit alom. Heerlijk dit soort avondjes waar je nog dagenlang op kunt teren!

Vrijdag

Gister heeft Alex met de meiden een nichtje opgehaald. Ze logeert gezellig een paar dagen bij ons. Vandaag gaan we even neuzen bij de IKEA. Ik ben op zoek naar een kastje voor in de speelkamer van de meiden. Er staan nu van die losse plastic bakken, maar dat staat niet echt gezellig en ze nemen nogal wat ruimte in. Ik wil zo’n kastje waar je die bakken in kunt schuiven. Opgeruimd en het neemt minder ruimte in. De meiden willen altijd spelen in het speelgebeuren daar dus dan hebben het nichtje en ik even tijd om te kletsen en een colaatje te drinken. We sluiten een bezoek bij de IKEA altijd af met een ijsje, want het softijs is daar zo lekker.

Nog even knallen voordat we vakantie hebben nieuwe borden
Nieuwe borden bij IKEA gescoord

En als ik naar IKEA ga om te kijken naar iets, presteer ik het altijd om toch weer met een kar vol spullen bij de kassa te eindigen. Ik heb het kastje gelijk gekocht, maar ook een nieuwe set borden en een paar losse diepe borden, glitterpennen voor de meiden, een setje met keukengerei, een vaas en ga zo maar door. Ik weet nu weer waarom ik er niet te vaak naartoe ga haha.

Weekend

Zaterdag moet ik eigenlijk mijn haar wassen, want het ziet er niet uit. Pluizig en vettig is het. Maar ik heb nieuwe haarspullen besteld en die komen vandaag binnen. Ik besluit daarom mijn haar omhoog te doen en een sjaaltje in mijn haar te knopen. Dit leuke sjaaltje is van Lucky Shh en eigenlijk van Marley, maar ik mocht hem even lenen. Ik heb mijn haar zo nooit en twijfel of het wel leuk staat. Gelukkig zijn mijn lieve volgers op Instagram er en vraag ik ik mijn story of ze het leuk vinden. 100% ja dus ik doe dit vaker! Ik heb gelijk nieuwe haarbanden besteld haha. In de ochtend hebben we een spa aan huis met lekker een voetenbadje en nagellak en als Alex thuis is van werken gaan we met de drie meiden bowlen en halen daarna lekker pizza om die vervolgens thuis lekker op te peuzelen. Was een gezellig dagje zo met de meiden!

Nog even knallen voordat we vakantie hebben haarband
Dit kapsel gaan jullie vaker zien 😉

Zondag kijken we in de ochtend tv en in de middag gaan de meiden lekker in het badje. Nou ja bad. Jenna heeft nog wel wat last van haar oor maar al die dagen heb ik ze uit het bad kunnen houden. En ze willen zo graag. Dus Jenna mag tot haar middel in het bad en morgen gaan we toch even terug naar de huisarts. En ik krijg het in mijn bol dus boek nog even een paar dagen weg met het gezin. Een staycation is leuk, maar als je even weg bent heb je toch meer het vakantie gevoel 😉

Nog even knallen voordat we vakantie hebben

We zijn alweer halverwege de zomervakantie. De tijd gaat zo ongelooflijk snel. Ik heb deze week echt nog wel even kunnen werken voordat Alex ook vakantie heeft. Maar ik heb nog niet alles gedaan wat ik wilde doen, dus ik pak nog een paar ochtendjes de komende week. Dus nog een beetje extra knallen. Ik sta gewoon lekker vroeg op en kan dan nog wat werken zodat we nog wat aan de rest van de ochtend en dag hebben. Ik wil namelijk deze drie weken echt zo min mogelijk doen en genieten. Lekker met het hele gezin samen zijn en leuke dingen te doen. Ik kijk er naar uit!

Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!