fbpx

Op zoek naar nieuwe winterjassen voor de kinderen

Op zoek naar nieuwe winterjassen voor de kinderen

Nu het eindelijk weer mooi weer in Nederland is, wil je helemaal nog niet aan het winter denken. Nee, toch? Maar toch, het blijft wel Nederland. Het regent continu dus echt een zomergevoel heb ik ook niet echt. Het kan ineens helemaal over zijn met de warmte en wordt het steeds kouder. En dus ben ik op zoek naar nieuwe winterjassen voor de kinderen. Maar waar begin je je zoektocht? Er is zoveel keuze. Zoveel merken, zoveel soorten.

Belangrijk bij een kinderjas

Wat ik belangrijk vind voor de meiden is dat het een warme jas is en dat er een capuchon aanwezig is.  Tja Nederland is een kikkerlandje en dus houden we altijd rekening met regen. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als het een beetje leuke en hippe jas is. Er moet wel een beetje vorm in zitten dus. En geen moeilijke knopen enzo, maar gewoon met een goede rits erin. En ik probeer altijd wel voor een neutrale jas dus in de grijs, donkerblauw of zwart te gaan en een leuke fel gekleurde jas. Mijn meiden zijn heel verwend ja. Ze krijgen ieder twee jassen. Gewoon handig zodat je ze kan afwisselen en als de één in de was zit dan hebben ze de andere jas nog. Jenna had vorig jaar zelfs vijf winterjassen. Ik had nog oude jassen van Marley die zij nu paste. Ja schandalig, ik weet het!

Op zoek naar nieuwe winterjassen voor de kinderen

En dus begon mijn online speurtocht naar leuke winterjassen (jullie weten inmiddels wel dat ik een onlineshopper ben). Door al die merken en soorten weet ik niet waar ik moet beginnen met zoeken. Ik kom daarom vaak uit bij sites als Zalando. Nu dus ook weer. Bij Zalando verkopen ze meerdere merken. Ideaal om alvast een beetje te oriënteren. Van de week ga ik met de meiden even de stad in zodat we even live naar wat jassen kunnen kijken. Ook kunnen ze dan jassen passen zodat ik zeker weet welke maat ik dit jaar moet hebben.

Op zoek naar nieuwe winterjassen voor de kinderen
Geen capuchon maar wel heel leuk

Esprit

Eén van de merken die ik op Zalando vond, is Esprit. Wie kent dit merk nou niet. Op de site van Esprit is de najaarscollectie al te vinden. En ik heb daar toch wel een paar hele leuke jassen gezien (ook voor mezelf trouwens). Wat ik ideaal vind bij Esprit, is dat er bij elke jas sneeuwvlokken staan. Drie sneeuwvlokjes. Deze sneeuwvlokjes geven aan hoe warm de jas is. Ideaal als je zeker wilt weten dat je kind een warme jas voor de winter krijgt of date eerder een tussenjas voor de herfst is bijvoorbeeld.

Wanneer koop jij meestal de winterjas(sen) voor je kind? Koop jij de jas voordat het seizoen begint of wacht je tot de sale?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!