Naar de ortho en de huisarts en Jenna krijgt de 9-jaarsprik | Kijkje in mijn leven

Naar de ortho en de huisarts

Een nieuwe week dus nieuwe ronde en nieuwe kansen. De rugpijn die ik had is zo goed als weg dus ik kan me weer normaal bewegen. Dat is sowieso heel fijn. En het is alweer bijna oktober. Oktober! Hoe dan. Nog drie maanden en het is 2023. Het gaat toch veel te snel allemaal! In deze laatste week van september gaan we naar de ortho en de huisarts.

Zaterdag

Vandaag hebben de meiden het afscheidsuitjes van het kerkkoor. Omdat er niet genoeg kinderen meer in het koor zitten, houdt het koor op. Zo jammer, want het was zo leuk en de kinderen zongen altijd zo leuk. Maar vandaag nog een keer met alle kinderen en koorleiding wat leuks doen. Ze zijn naar Plaswijckpark en hebben de dag van hun leven. Fijn om het zo af te sluiten.

Omdat de kinderen er de hele dag niet zijn, neem ik lekker tijd voor mezelf. Oke, ik ga ook weer een stukje van de zolder opruimen, maar ik doe ook mijn nagels en maak een begin met de September18 DIY Box van oktober. Heerlijk zo’n dagje. Maar altijd fijn als de meiden weer thuis zijn.

Zondag

Vandaag slapen we allemaal uit. Vooral Jenna heeft een drukke week gehad en ook vandaag heeft ze iets leuks op de planning staan. Ze heeft een kinderfeestje dus ook weer lekker druk. Na een laat ontbijt gaan we allemaal iets voor onszelf doen. Ik hou me bezig met de was en ga nog wat studeren, aangezien daar afgelopen week weinig van terecht is gekomen. Marley moet leren want die heeft een proefwerk komende week en Alex gaat de badkamer schoonmaken. Want tja, dat moet ook gebeuren. En hoe graag hij het ook voor zich uit schuift, het weekend is poetstijd.

Na een rustige zondag gaan we allemaal op tijd ons bed in. Er komt weer een drukke week aan dus even goed opladen voordat de drukte begint.

Maandag

Vandaag eerst met Marley naar de orthodontist voor één van de laatste controles. Nog een controle in november en dan mag in december de slotjesbeugel eruit. Dan is ze eindelijk klaar met beugelen. Wat zal ze een mooi gebit hebben straks! Ben zo benieuwd hoe ze eruitziet zonder beugel. Maar nog even geduld. Nadat ik haar naar school heb gebracht, ga ik thuis aan het werk. Normaal gesproken maak ik op maandagochtend altijd het huis schoon, maar heb hier totaal geen zin in. Morgen weer een dag. Ik werk de ochtend lekker in bed, want ik heb het toch koud en het regent alleen maar. Zo ongezellig.

Naar de ortho en de huisarts

Na de lunch werk ik nog even beneden voordat ik Jenna ga ophalen. En dan met de meiden naar de huisarts. Niks ernstigs hoor, maar wel even nodig. Jenna heeft namelijk last van haar voeten, enkels, knieën en heupen en krijgt een verwijzing voor de fysio. Hopelijk is ze snel van de pijn af. Ik ben trouwens best pissig, want ik geef al vanaf dat ze baby is aan dat haar voetjes naar binnen staan. Maar zowel consultatiebureau als huisarts hebben altijd gezegd dat het vanzelf goed komt. Niet dus!

Dinsdag

Vandaag eerst weer een online meeting met maar één van mijn businessbuddy’s. Laura is ziek dus vandaag alleen met Irene. Het was even fijn om met haar te sparren, want ik had iets waar ik mee zat wat betreft mijn coachbedrijf en met hulp van haar inzicht weet ik wat me te doen staat.

Naar de ortho en de huisarts

Toen lekker aan het werk. Ik zat vol inspiratie dus ik heb drie podcasts opgenomen en mijn social mediaposts voor ireneplanken.nl ingepland. Het was een lekker werkdagje.

Woensdag

Vandaag mijn vrije dag. Maar als je me langer volgt weet je dat ik eigenlijk altijd wel iets aan het doen ben op mijn vrije dag. Dus eerst even met mijn moeder naar de Surinaamse winkel om rijst te kopen en dan beneden opruimen en schoonmaken. Als ik daarmee klaar ben is het alweer tijd om Jenna uit school te halen.

Naar de ortho en de huisarts

Nadat we samen geluncht hebben kijken we een film samen. Ze is een beetje zenuwachtig omdat ze vandaag de 9-jaarprik krijgt. Dus ik zorg voor wat afleiding en voordat ze het weet is het tijd om naar de priklocatie te gaan. De prikjes doen uiteraard een beetje pijn, maar gelukkig valt het mee. Op haar ene arm ontstaat wel een blauwe plek en later die middag zijn haar armen een beetje stijf. Maar verder valt het allemaal gelukkig mee.

Donderdag

Het was een kort nachtje, want tegen vijven staat Jenna naast me omdat ze niet meer kan slapen en pijn in haar armen heeft. Na twee paracetamolletjes slaapt ze toch nog 1,5 uur. En als ze wakker is valt de pijn mee. Ik geef haar voor de zekerheid paracetamol mee voor op school. Vandaag komt namelijk de schoolfotograaf en het zou jammer zijn als ze dan pijn heeft. Het is de eerste keer dat ze op deze school op de schoolfoto gaat en dan is het natuurlijk wel zo leuk als ze kan lachen en dan niet als een boerin met kiespijn. Nadat ik Jenna naar school heb gebracht, ga ik boodschappen doen. Hoef ik dat morgen niet te doen en kan ik wat langer werken.

In de avond ga ik met Laura, die niet alleen mijn businessbuddy is maar ook mijn buurvrouw, mee naar de verkiezing van de liefste straat van Zoetermeer. Zij is namelijk de ‘aanjager’ van onze straat en zorgt altijd voor een leuke attentie als iemand een belangrijke en leuke gebeurtenis heeft of juist iets heel verdrietigs. Maar ook de straatfeesten die we hebben worden door haar georganiseerd. Wat een gezellige avond is het! Leuk om ook andere aanjagers te leren kennen en ik heb besloten dat ik volgend jaar onze straat en Laura nomineer. Wie weet winnen wij de leuke prijs zodat we een nog groter straatfeest kunnen vieren.

Vrijdag

Jenna blijft vandaag een dagje thuis. Gister wilde ze al naar huis omdat ze behoorlijk pijn in haar armen had en natuurlijk moe was doordat ze slecht sliep. Ook vanochtend was ze rond half 5 wakker omdat ze pijn had. Dus dan maar een dagje thuis en dan kan ze er maandag wel weer tegenaan.

Ik ga eerst een stuk wandelen met Laura en dan aan het werk. En na een paar uurtjes werken begint dan ook mijn weekend.

Fijne week!

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!