fbpx

Lachen met de absurde komedie RUNDFUNK Jachterwachter (winactie gesloten)

RUNDFUNK Jachterwachter

Nu we weer naar de bioscoop mogen kan ik weer leuke films promoten op mijn blog en de eerste film is RUNDFUNK Jachterwachter. Een nieuwe absurde komedie van Nederlandse bodem die deze maand in premiere is gegaan. In deze blog vertel ik je er alles over. En dat is nog niet alles. Ik mag namelijk in samenwerking met Dutch FilmWorks 3x twee kaarten weggeven zodat jij ook in deze gekke tijd weer eens gezellig naar de bioscoop kan gaan. Want zeg nou zelf, we hebben lang genoeg thuis gezeten. Dus weer gezellig eropuit en dan is een komedie het perfecte uitje in deze coronatijd.

RUNDFUNK Jachterwachter

De keihard werkende wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig. Of eigenlijk; absurd grappig.

Absurde humor

Als je de trailer hebt bekeken begrijp je waarom het een absurde komedie is. Ik moet toegeven, je moet van deze humor houden. Je vindt het hilarisch of je vindt het vreselijk. En ik hou van dit soort absurde en aparte humor. Juist in deze tijd kunnen we het wel gebruiken om wat meer te lachen, toch? En daarom vind ik het helemaal leuk dat ik ook bioscoopkaarten weg mag geven!

Rundfunk jachterwachter
A045R1F7

Doe mee en maak kans op twee bioscoopkaarten

Ik mag in samenwerking met Dutch FilmWorks 3x twee bioscoopkaarten weggeven! Je krijgt de gewonnen kaarten per post toegestuurd. Vervolgens moet je een plekje reserveren voor de film bij de bioscoop. Dit kan zowel op de website van de bioscoop als via de klantenservice. Nadat er is gereserveerd kunnen de gewonnen tickets dan bij aankomst in de bioscoop worden ingeleverd. Zo lang er niet gereserveerd is, kunnen de filmbonnen ook niet ingeleverd worden. Meedoen is eenvoudig. Je leest hieronder wat de spelregels zijn.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met ‘Rundfunk’ en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m woensdag 24 juni. Ik maak op donderdag 25 juni de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!