Geniet van de film ‘Verliefd op Cuba’ bij de Ladies Night van Kinepolis

Er is niets zo leuk als met een paar vriendinnen een leuke en gezellige avond hebben. En een gezellig avondje bioscoop, shoppen, hapje en drankje passen perfect in dat plaatje. De Ladies Nights van Kinepolis hebben alles voor een gezellige avondje met vriendinnen en toevallig komt er weer een leuke Ladies Night aan!

Ladies Night

De Ladies Night van Kinepolis is een leuk avondje uit speciaal voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, er zijn allerlei leuke stands waar je kunt shoppen en er worden leuke prijzen verloot. En dan kijk je na het shoppen en verloten van de prijzen ook nog eens naar een leuke film in de voorpremière. Ik ben al een paar keer naar de Ladies Night geweest en het is iedere keer gezellig. De vrouwen die aanwezig zijn, zijn allemaal vrolijk en er hangt een goede sfeer. Echt een aanrader als je een gezellig avondje wilt.

Op woensdag 13 februari is er weer in een Ladies Night in de Kinepolis bioscopen. En natuurlijk ben ik in Zoetermeer ook weer van de partij!

Verliefd op Cuba

De film die tijdens deze Ladies Night wordt gedraaid is Verliefd op Cuba met rollen voor  onder andere Susan Visser en Jan Kooijman. Het gaat over moeder Loes die naar Cuba reist omdat haar twintigjarige dochter Maartje met de Cubaanse Carlos wil trouwen. Loes wil voorkomen dat haar dochter een fout maakt. Ze is nog zo jong en ware liefde bestaat toch niet. Als ze dan op Cuba de charmante Juan ontmoet veranderen er dingen. Hij laat Loes zien hoe te leven en leert haar opnieuw lief te hebben. Als Loes en Alex (haar ex-man en vader van Maartje) na een avondje drinken weer met elkaar in bed belanden wordt het ingewikkeld. Is terug naar het verleden nou wel een goed idee? Een feel good film over liefde, keuzes en genieten.

Bestel online je kaarten

Je kunt je kaarten voor de Ladies Night online bestellen. Wacht niet te lang want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar! De Ladies Nights zijn erg gewild 😃

De film start op verschillende tijden. Dit verschilt per Kinepolis vestiging. Ook zijn er vestigingen die meerdere rondes hebben. Zo begint bijvoorbeeld in Zoetermeer de film om 19:30 uur, 20:00 uur en om 20:30 uur. De activiteiten beginnen een uur voor aanvang van de film (bij Kinepolis CineMagnus Schagen, Kinepolis CineMeerse Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer starten de activiteiten een halfuur voor aanvang van de film).

Ga jij naar deze Ladies Night?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.