fbpx

Vos en Haas redden het bos: win kaarten voor de première)

Vos en Haas redden het bos

Op zondagochtend 14 april is de feestelijke première van de film Vos en Haas redden het bos in Pathé Tuschinski in Amsterdam en ik mag hiervoor 2×2 kaarten weggeven. Dus wil jij met je kind naar deze nieuwe en leuke film? Lees dan snel verder!

Vos en Haas redden het bos: de film

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengen. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Dit avontuur zit vol komische en hartverwarmende momenten.

Deze film is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder, is Nederlands gesproken en duurt ongeveer 70 minuten.

Feestelijke première van de film op zondag 14 april

Vanaf zondag 14 april is deze leuke kinderfilm in verschillende bioscopen te zien. Maar eerst is er natuurlijk nog een feestelijke première in Pathé Tuschinski in Amsterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10:00 uur: ontvangst en rode loper
  • 10:30 uur: start zaalprogramma
  • Na afloop is er een speciale boekuitgave van Lannoo van Vos en Haas redden het bos die je kunt laten signeren door schrijfster Sylvia vande Heede en illustrator Thé Tjong-Khing.
  • Ook kan je je laten schminken als Vos of Haas.
Vos en Haas redden het bos

Doe mee en win kaarten

Ik mag 2x 2 kaarten weggeven voor de première op 14 april van de leuke film Vos en Haas redden het bos. En jij kan hier bij zijn!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like en volg Tante Truus Kan Alles op Facebook of Instagram
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook of Instagram met VOSENHAAS en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. 
  3. Heb je geen Facebook of Instagram? Reageer dan onder deze blog.
  4. Meedoen kan t/m woensdag 10 april. De winnaar krijgt donderdag 11 april persoonlijk bericht van mij.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!