fbpx

Sla je slag bij de zomersale van Levi’s en geniet van kortingen tot wel 50%

Zomersale van Levi's

Ik ben echt een spijkerbroekenmeisje. Nou ja, een jeansvrouw. Ik ben niet echt een meisje meer hè. Een spijkerbroek is makkelijk, zit lekker en kan je overal bij combineren. Je kunt voor een casual look gaan door er sneakers onder te dragen, maar met mooie pumps ga je voor de vrouwelijke look. Ik probeer de laatste tijd ook andere broeken te kopen, maar ik zorg altijd dat ik een paar spijkerbroeken in verschillende kleuren heb. En nu ik 12 kilo ben afgevallen wordt het tijd om nieuwe spijkerbroeken aan te schaffen. En laat mijn favoriete spijkerbroekenmerk nu net een dikke zomersale hebben! Ja dames, Levi’s geeft tot 50% korting!

Levi’s

Van mijn eerste kleedgeld kocht ik jaren geleden mijn allereerste Levi’s broek. Een zwarte 501. Ik was zo blij met broek en vanaf dat moment fan van dit merk. En toen ik een paar maanden later van mijn fiets viel en in het ziekenhuis belandde mochten ze ook echt mijn broek niet open knippen. Waren ze gek ofzo! Pijn of niet, ik deed de broek zelf uit.

Op zoek naar de perfecte spijkerbroek

Nu het merendeel van mijn garderobe te groot wordt, ben ik op zoek naar nieuwe kleding. En voor mij begint dat met de perfecte spijkerbroek(en). Ik draag ze vaak en wil er dan ook meerdere in meerder kleuren en modellen hebben. Het liefst met een hoge taille, want dat zit lekkerder. En ik vind dit heel vrouwelijk staan, omdat je rondingen dan veel mooier uitkomen. Wat ook een voordeel is; mijn buik blubbert dan niet over de rand van mijn spijkerbroek heen haha

Zomersale met kortingen tot 50%

En gelukkig is er nu de zomersale van Levi’s Nederland. Er wordt tot wel 50% korting gegeven. En dat scheelt gewoon heel veel geld. De broeken die ik heb uitgezocht zijn normaal gesproken zo’n €100 en nu maar €50 en €55. Ik kan dus voor hetzelfde geld, meer shoppen. En wie wil dat nou niet!? En ik heb natuurlijk ook gekeken naar nieuwe shirts, een nieuw spijkerjasje, rokken en sneakers. Tja, als je iets doet moet je het goed doen hè 😉

Wil jij ook gebruik maken van de hoge zomerkorting op heel veel artikelen van Levi’s. Ga dan snel naar de website van Levi’s. De zomeraanbieding loopt nog tot en met 27 juli. Je kunt nog even profiteren van de hoge kortingen en je slag slaan, net als is. En shoppen draagt altijd bij aan een feel good gevoel…oke, je moet het niet overdrijven. Maar kleding shoppen is gewoon altijd een goed idee. Nu een keer niet voor die koters, maar gewoon lekker voor jou!

Wat is jouw favoriete jeans- of spijkerbroekenmerk?

 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!