fbpx

Cijfers leren en creatief bezig zijn met Denksport Junior Van Punt naar Punt + winactie (WINACTIE)

Denksport Junior Van Punt Naar Punt

In het artikel over de Kris Kras Puzzelblokken van Denksport vertelde ik al dat ik een heel pakket met puzzelboekjes heb gekregen. Vandaag vertel ik jullie samen met Jenna meer over het Denksport Junior Van Punt Naar Punt boekje. Een nieuw puzzelboekje voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Een boekje waarin je kind cijfers leert en lekker creatief bezig kan zijn. En vandaag kan je dit nieuwe puzzelboekje voor jouw kind (of kleinkind of nichtje of neefje) winnen!

Denksport Junior

Denksport Junior zijn de bekende puzzelboekjes, maar dan voor kinderen. Je kind leert op een speelse manier al kennismaken met de puzzels van Denksport. De boekjes van Denksport Junior bieden veel variatie zodat er naast het puzzelen ook ruimte is om te tekenen en kleuren. Leuk voor de afwisseling en zo gaan de puzzels niet vervelen. Lees bijvoorbeeld de review over Mini Mix voor Kleuters en Spelen met Kleur.

Denksport Junior Van Punt Naar Punt

Denksport Junior Van Punt naar Punt

Denksport Junior komt nu met een nieuw puzzelboekje voor kinderen; Van Punt naar Punt. Iedereen kent ze wel; punten met cijfers en als je de punten verbindt dan heb je iets moois getekend. Een mooie tekening die je vervolgens mooi in kan kleuren. Ik heb er vroeger toen ik klein was ook een hoop verslonden. Ik vond het heel leuk om te doen. En ook mijn meiden vinden deze ‘puzzels’ leuk om te maken.

Het oordeel van Jenna

Jenna wilde dat ik een filmpje maakte voor ons YouTube kanaal. En dus gingen we weer aan de slag om er een leuk filmpje van te maken. In het filmpje zie je wat Jenna van Denksport Junior Van Punt naar Punt vindt. Zoals je in het filmpje ziet gaat Jenna meteen aan de slag en maakt de ene na de andere. Dat kleuren is niks voor haar, maar de cijfertjes en die verbinden dat vindt ze geweldig!

Het oordeel van mama

Ik blijf het heerlijk vinden om mijn kind zo lekker bezig te zien. En het verbaasde me dat het tellen boven de tien en twintig geen enkel probleem voor haar was. Ze wordt bijna vijf maar op de één of andere manier is ze voor mijn gevoel nog zo klein. Wat ik leuk vind aan dit boekje is dat het heel leerzaam is. Het helpt je kind het tellen boven de tien, twintig en dertig onder de knie te krijgen. En je kind kan daarnaast lekker creatief bezig zijn. Iets wat ik ook heel belangrijk vind. Misschien nog wel belangrijker. Tussen de puzzels Van Punt naar Punt door, zijn er ook kleurplaten te vinden. Leuk voor de afwisseling als je kind even geen zin meer in de cijfers heeft.

Winactie

Ik mag van Denksport één exemplaar van Van Punt naar Punt weggeven. Heb jij een kind in de leeftijd van 4 tot 6 jaar of heb je een neefje of nichtje of kleinkind in die leeftijdscategorie? Laat dan in de reactie weten dat je kans wil maken op dit leuke puzzelboekje! Meedoen kan tot en met vrijdag 20 april. Ik maak op zaterdag de winnaar bekend en ik zorg dat het boekje snel jouw kant op komt. wie weet zit jouw kind op een regenachtige dag in de meivakantie, lekker te puzzelen! Al hoop ik op mooi weer want dan kunnen we lekker naar buiten 😉

Niet gewonnen? De puzzelboekjes van Denksport Junior zijn te koop bij de boekhandel zoals Bruna of bij Denksport voor €4,25.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!