fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Drukke dagen voordat de vakantie begint en weer sporten | Kijkje in mijn leven

Deze week heb ik niet echt heel veel spannende plannen. Ik ben vooral veel aan het werk. Nog een paar drukke dagen voordat de zomervakantie begint. En dan gaat het werk door maar op een lager pitje. Maar dat betekent wel dat ik nu dus echt even door moet. Ook komen er nieuwe artikelen in mijn Feel Good Shop en daar moet ik van alles voor doen. Lekker gezellig druk dus!

Zaterdag

Vandaag starten we rustig op. Ik merk dat de meiden echt toe zijn aan vakantie en daarom hou ik de weekenden lekker rustig en plan ik niet van alles in. We zien wel wat de dag brengt en dat begint in ieder geval met lekker ontbijten. Dus Alex haalt lekker verse broodjes en na het ontbijt ga ik me nuttig maken. Ik ga namelijk sporten. Of ik het leuk vind? Ik vind er geen reet aan! Maar die kilo’s gaan er niet (meer) vanzelf af. Helaas.

Alex en de meiden gaan in de middag varen met onze opblaasboot en ik ga voor mijn webshop aan de slag. Ik heb nieuwe bedankkaartjes nodig en ook de kaartjes met de omschrijving en werking van de stenen raken op. Dus printen, knippen, snijden en ga zo maar door. Dan gauw een bestelling wegbrengen en een cadeautje voor Alex kopen voor vaderdag. Als ik dan weer thuis ben zijn ze nog niet terug en dus ga ik maar mijn gellak van mijn nagels halen. In de avond kijken we een film en slapen de meiden en ik beneden.

Zondag

Handig dat we beneden hebben geslapen, want als we wakker zijn kunnen we gelijk met het ontbijt aan de slag. Het is tenslotte vaderdag en dat betekent een ontbijtje op bed voor vaders. Uiteraard met knuffels en cadeautjes.

In de middag gaan de meiden met hun opa en oma naar de musical van hun nichtje en Alex gaat bij een vriend Formule 1 kijken. Ik ben dus lekker alleen en ga eerst mijn haar verven en daarna doe ik mijn nagels. Ik hou ze dit keer wat korter, want er komen een paar DIY klusjes aan en dan is het handiger om korte nagels te hebben. Maar ze zijn wel weer mooi en verzorgd.

Maandag

Afgelopen nacht was een drama. Alex lag te snurken dus ik ben uiteindelijk beneden gaan liggen. Dat ik buikpijn had (vermoed dat ik ongesteld moet worden) werkt ook niet echt mee. Maar uiteindelijk val ik wel weer in slaap. Een kort nachtje werkt niet mee in de vroege ochtendspits. Gelukkig is Alex vrij en kan hij dit op zich nemen. Ik kan dan rustig opstarten en me opladen voor werk.

Drukke dagen voordat de vakantie begint en weer sporten | Kijkje in mijn leven
Heerlijke lunch zo

Dan is het en dagje knallen en blogs schrijven. Als ik 6 blogs heb geschreven ben ik er klaar mee en ga ik lekker aan de slag met de September18 DIY Box van juli. En ook dat is weer zo’m leukerd!
We eten vroeg, want de meiden gaan naar HipHop. Jenna gaat dit keer ook mee, want ze heeft een proefles. Bij turnen heb ik haar inmiddels uitgeschreven en wie weet gaat ze na de zomervakantie lekker dansen, net als haar zus.

Dinsdag

Vandaag weer een werkdagje voor mij en Marley is lekker vrij. Dus ik rond mijn werk op tijd af en we eten lekker op tijd, zodat we vroeg ons bed in kunnen. Alex heeft een etentje van zijn werk dus besluiten wij bij de Mac eten. Wat lang geleden is dus wel weer eens kan.

Drukke dagen voordat de vakantie begint en weer sporten | Kijkje in mijn leven
Deze draak denkt soms echt dat ze de vrouw des huizes is…

Woensdag

Normaal gesproken ben ik natuurlijk vrij op woensdag, maar ik maak nog wat werk in de ochtend af.

In de middag vinden we het te warm om buiten te zijn dus gaan we binnen lekker met waterverf aan de slag. Lang geleden dat ik dit heb gedaan dus ik moet weer even inkomen. Ook vandaag heet Alex een etentje van zijn werk dus wij bestellen lekker pasta bij de Italiaan. Nou ja de meiden, ik ga voor een supermarktpizza. Verschil moet er zijn he.

Donderdag

Vandaag weer een werkdagje, maar in de middag komt er een herrie van buiten. Blijkt de school een feest te hebben. Toen ik in de ouderraad zat, deden we nog een briefje bij de omwonenden. Tja. Marley gaat met haar vriendin naar het schoolpleinfeest en ziet allemaal oude juffen en dat is natuurlijk ook wel heel leuk en gezellig. Ik ben blij dat mijn kinderen daar niet meer op school zitten en ik dus ook niet meer naar dat feest hoef haha

Drukke dagen voordat de vakantie begint en weer sporten | Kijkje in mijn leven
Tijd voor een wijntje!

Jenna gaat niet mee, want die is ineens niet lekker. Ik vermoed vermoeidheid dus ik stel voor om lekker naar bed te gaan en om half 5 is ze in diepe slaap. Om half 7 vraag ik of ze wil eten of slapen en ze wil slapen. Nu maar hopen dat ze niet ziek wordt, want morgen heeft ze een optreden op school….

Vrijdag

Jenna heeft klokje rond geslapen, want om half 5 in de ochtend wordt ze wakker omdat ze honger heeft. Ze gaat een broodje eten en kruipt dan weer in bed om verder te slapen. Gelukkig is ze als ze weer wakker wordt helemaal fris en fruitig en is er niks meer aan de hand. Waarschijnlijk gewoon vermoeidheid en toe aan de vakantie. Nog even doorzetten en dan is het zover.

Ik ga samen met mijn moeder naar het optreden en het is zo geweldig! Gewoon een soort minimusical en al mijn klasgenootjes doen het zo goed. Jenna is natuurlijk de beste in mijn ogen. Na afloop ga ik een broodje eten met mijn moeder en dan gauw naar huis om nog even te werken voordat het weekend begint. Als ik Jenna ga halen laat ze haar geweldig mooie rappport zien. Op naar groep 7!

Hoe was jouw week? Heb jij ook altijd van die drukke dagen voor de vakantie.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!