fbpx

Marley haar eerste dansoptreden | Kijkje in mij leven

Marley haar eerste dansoptreden

Dit nieuwe weekoverzicht begint met Marley haar eerste dansoptreden. Wat kan je dan als moeder toch ongelooflijk trots zijn. Verder staat deze week in het teken van de website van September18 Community en moet ik echt een werkplanning maken voor de zomervakantie, want die zit al in mijn nek te hijgen…

Zaterdag: Marley haar eerste dansoptreden

Vandaag hebben we een rustige ochtend, want vanmiddag heeft Marley haar eerste dansoptreden in het theater. Haar dansschool waar ze hiphop-les volgt heeft vandaag de einduitvoering. En dat betekent twee shows voor haar. Wij gaan kijken naar de middagshow. En je raadt het vast al, ik huil tranen met tuiten. Ik ben zo ongelooflijk trots op haar en bij dit soort dingen word ik altijd terug in de tijd geslingerd toen ze met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Ik besef me op dit soort momenten hoe enorm veel geluk we hebben gehad en hoe dankbaar ik ben dat het ‘maar’ epilepsie is wat ze heeft.

Marley haar eerste dansoptreden

Mijn moeder en schoonmoeder komen ook kijken en we hebben perfecte plekken op het balkon waardoor we alles heel goed zien. Marley en ons nichtje dat ook meedoet, doen het supergoed allebei!
Als Marley na het avondeten weer naar het theater is vertrokken en Alex mijn moeder naar huis heeft gebracht, gaan Jenna en ik lekker in bed een film kijken. Even qualitytime met mijn kleinste meisje.

Zondag: droger kapot

Vandaag begeeft onze droger het. Heel fijn om nu met 30 graden op zolder alle was op te moeten hangen. Ach, er zijn ergere dingen. Voordeel van dit weer is dat het snel droog is. Gelukkig heb ik nog een extra droogrek dus er worden een stuk of vier wassen gedraaid totdat ik het zat ben.

Ik zit de rest van de dag lekker buiten met mijn gezin. We ontbijten zelfs buiten en liggen dan in het zwembad, op het ligbed te drogen of lekker in de schaduw op de loungeset. Ik weet dat veel mensen dit weer te warm vinden, maar ik vind het echt heerlijk en voel me zo lekker met dit weer.

Maandag: website September18 Community afmaken

Vandaag nog een laatste dag knallen met de website voor September18 Community. Ik begin mijn werkdag om tien over acht als Jenna de deur uitgaat (ze wil tegenwoordig alleen naar school) en de website is rond negen uur in de avond klaar. Tussendoor ben ik naar de tandarts geweest, heb ik boodschappen gedaan, een was gedraaid en opgehangen, geluncht en avondeten naar binnen gewerkt en een serie gekeken. Het is dus niet dat ik non-stop 13 uur gewerkt heb. Maar ik wilde gewoon de website af hebben. Nu even wachten tot de betaalsystemen werken. Helaas ben ik afhankelijk van een externe partij, maar als daar groen licht is gegeven kan de site online.

Er was spaghetti over dus ik maakte een lekkere lunch

Marley is vandaag en morgen trouwens vrij en die heb ik tussendoor natuurlijk ook de nodige aandacht gegeven.

Dinsdag: afkoelen in het zwembad

Vandaag een drukke werkdag. Donderdag hebben we een master mind en dat betekent een dag aan mijn bedrijf werken en dus niet in mijn bedrijf. Daarom vandaag nog even buffelen en aan het einde van de middag ben ik op tijd klaar en kan ik nog even met de meiden in het zwembad. Even afkoelen. Heerlijk!

Marley haar eerste dansoptreden
Summer heeft het ook warm

Omdat ik maandag de hele dag en avond heb gewerkt, ben ik vandaag best moe. Dus ik duik lekker op tijd in mijn bed met een boek. Maar veel lees ik niet, want al na een paar minuten vallen mijn ogen dicht.

Woensdag: vrije dag maar altijd druk

Vandaag is officieel mijn vrije dag. Maar ik pak in de ochtend toch even twee uurtjes werk. Dat scheelt me gewoon aan het einde van de week, aangezien Jenna vrijdag een studiedag heeft. Later in de ochtend ga ik met mijn moeder mee naar het ziekenhuis voor een controle en daarna gaan we koffie drinken bij mijn tante die alweer 80 jaar is geworden! Dan gauw naar huis voor Jenna, want die is om kwart over twaalf alweer klaar met school.

De site is nu echt af en we zijn live!

Jenna gaat na de lunch naar vriendinnen en Marley zit nog op school. Eigenlijk zou ik mijn huis vandaag doen, maar het is nu echt te warm. Dus dan maar werken zodat ik morgenochtend mijn huis kan schoonmaken. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik heb met dat warme weer nooit echt trek in warm eten. Dus eten we lekker broodjes tonijnsalade. Heerlijk! En na het eten fietsen Marley en ik naar de kerk voor een vormselbijeenkomst, die erg leuk is moet ik zeggen.

Donderdag: het huis is een bende

Vandaag moet ik wel echt wat in huis doen. De vloer alleen al ziet er niet uit, doordat de meiden met hun natte lijven steeds naar binnen lopen. Dus ik ga gelijk aan de slag als Jenna de deur uit is. Even twee uurtjes knallen en dan zijn de woonkamer en keuken weer blinkend schoon. Ik zweet me alleen de tandjes, dus maar goed dat ik vanmorgen nog niet gedoucht heb want dat kan ik nu lekker doen. Na het douchen ga ik lunchen en werk ik nog even tot ik naar het optreden van Jenna op school ga.

Marley was vroeg klaar vandaag dus kon ze mee naar het optreden en na afloop gaan we samen boodschappen doen. Ik doe lekker boodschappen t/m zondag zodat ik de rest van deze week niet naar de supermarkt hoef. Dan werk ik nog even totdat Alex thuis is en we gaan eten.

Vrijdag: een rustig dagje

Een rustig ochtendje, want Jenna heeft studiedag en Marley is de eerste twee uur vrij. We starten dus rustig op. Als Marley naar school is gaan Jenna en ik koffie drinken bij mijn moedertje. Ze belde donderdag dat ze lekker eten had gemaakt en ook voor mij heeft gemaakt. Ik hoef dus niet over mijn lunch na te denken!

De rest van de dag ben ik gewoon aan het werk en help ik Jenna tussendoor met het maken van een toetje: strawberry chocolate frozen yogurt. Ze maakt eigenlijk alles zelf, alleen het smelten van de chocola is wat lastig dus daar help ik haar bij. Na de barbecue eten we dus hele lekkere toetjes. Een goed begin van het weekend!

Hoe was jouw weekend?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!