fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Allergische reactie in mijn gezicht en hals | Kijkje in mij leven

Allergische reactie in mijn gezicht

Nou het is weer zover, ik heb weer een allergische reactie in mijn gezicht en hals. Ik heb het nu voor de 3e keer. Puur omdat ik eigenwijs ben. Maar dat lees je verder in dit weekoverzicht. Verder geniet ik lekker van het mooie week en mag ik weer een mooie website bouwen.

Zaterdag

Vandaag staan we op tijd op, want Marley heeft de generale repetitie van HipHop. Ze is de hele ochtend weg en Jenna is op haar kamer met make-up bezig. Dus ik neem het ervan en maak nog wat werk af. In de tussentijd zet Alex het zwembad op zodat de meiden de komende dagen lekker kunnen zwemmen met het mooie weer. Ik doe nog wat aan het huishouden en dan ben ik klaar met alle ‘moetjes’

Allergische reactie in mijn gezicht
Weer lekker buiten eten

Ik neem het ervan en pak ook nog twee uurtjes de zon door lekker in de tuin te lezen. En dan eten we eindelijk weer lekker buiten. Zo lang geleden en zo fijn! Ik ben echt weer helemaal in mijn element.

Zondag

Vandaag sta ik op met een rood en opgezet gezicht. Ik heb weer een allergische reactie op een serum. Eigen schuld, want ik weet dat ik er niet tegen kan en toch smeer ik het weer op. Dus nu echt weggegooid en nooit meer op mijn gezicht. Gelukkig weet ik van de vorige keer dat mijn anti-hooikoorst-pillen helpen tegen de jeuk dus ik gooi er snel een pil in.

In de middag gaan we gezellig Formule 1 kijken bij vrienden van ons. En ja, ik ga gewoon met mijn rode, opgezette gezicht vol bulten. Het is even niet anders. We hebben een gezellige middag met lekker eten en als ik thuis ben ga ik gelijk mijn bed in, want ik ben helemaal op en de jeuk in mijn gezicht en nek komt weer opzetten

Maandag

Het ging de afgelopen tijd niet zo goed met mijn ochtendritueel. Ik ging steeds later naar bed en daardoor werd ik ook steeds later wakker. Dus weer voor zessen de wekker zodat ik er om 6 uur uit kan. Is toch wel lekker als je ’s ochtends de tijd kan nemen en niet hoeft te haasten. Als de meiden naar school zijn doe ik een yoga-workout en dan lekker aan het werk.

Maar met mijn huid gaat het nog zeker niet goed. Het is nog wat roder en de jeuk is gewoon niet leuk meer. Ik doe mijn werk, maar puur omdat ik gewoon moet werken en deadines heb. Als dit niet zo was had ik echt in een bad met koud water gaan liggen de hele dag.

Dinsdag

Omdat ik het maandagvond niet vertrouwde, heb ik de meiden met wie ik vandaag een master mind zou hebben gevraagd of het verplaatst kon worden naar de volgende week. Gelukkig komt dat voor de rest ook beter uit. Maar om nu een hele ochtend en begin van de middag in Heemskerk te zitten met die jeuk zie ik niet zitten. En maar goed ook want ik sta op met nog steeds een rood hoofd en bultjes, maar ook met dikke en opgezwollen ogen.

Gelukkig trekt die later in de ochtend wel wat weg. Ik kijk het nog even aan en anders bel ik de huisarts. Maar de jeuk in mijn gezicht is weg. Ik heb alleen nog jeuk in mijn nek. Gelukkig lukt het me wel om te werken en met een nieuw project te starten. Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar ik ben ieder geval een website aan het bouwen voor September18 Community. Ik verwacht dat als dit weekoverzicht online komt, dat de site al online is.

Woensdag

Vandaag ben ik eigenlijk vrij maar mijn handen jeuken om verder te gaan met de website van September18 Community. En toch kan ik me beheersen, want ik ga in ieder geval een stuk wandelen met de hondjes en dit wil ik iedere dag weer gaan doen. Even naar het park met ze: goed voor hen en goed voor mij.

Dan ga ik verder met de website en als ik rond 1 uur ’s nachts naar bed ga, is de basis van de website klaar. Geeft toch wel een lekker gevoel. Helemaal omdat we eerder deze week zo’n gedoe hadden met de hosting waardoor we overgestapt zijn naar de hosting waar ik ook zit met mijn website. En gelijk verloopt alles soepeltjes. Heel fijn!

Donderdag

Vandaag is weer gewoon en Tante Truus Kan Alles-dag. Dus ik beantwoord heel veel mail, schrijf een betaalde blogopdracht, maak een paar Instagram posts en ga verder met het verbeteren van oude blogs zodat mijn website en blog goed vindbaar blijven en up to date zijn. Lekker dagje dus.

Vandaag ga ik we op tijd mijn bed in, want die 1 uur van afgelopen nacht hakt erin. En daarnaast heb ik nog steeds last van jeuk. Niet meer in mijn gezicht, want daar laten de vellen los. Maar in mijn nek jeukt het nog. Dus lekker op tijd mijn bed in zodat ik morgen frist en fruitig ben voor de laatste werkdag van de week.

Vrijdag

Het is bijna weekend, maar er moet natuurlijk eerst gewerkt worden. Ik heb vandaag de hele dag gereserveerd voor September18 Community en zo kan ik lekker ineens door. Maar tussendoor drink ook nog gezellig een kopje koffie met een buurvrouw. Even bijkletsen dan weer door met de website.

Allergische reactie in mijn gezicht en hals | Kijkje in mij leven
Heerlijk gegeten bij mijn moedertje

Als Alex uit zijn werk is gaan we gezellig naar mijn moeder waar we blijven eten. En ze maakt een heerlijk gerecht uit Mauritius en het is weer zo lekker. Ook de kinderen zitten lekker te smullen. Zo fijn om na al die jaren zonder moeder, van dit soort momenten samen te kunnen genieten. Ik heb haar lang genoeg moeten missen en daarom probeer ik zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. Zo fijn dat dit nu kan!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!