fbpx

Voor Marley is de vakantie eigenlijk al begonnen | Kijkje in mijn leven

de vakantie eigenlijk al begonnen

Voor Marley is de vakantie eigenlijk wel al begonnen. Ze heeft namelijk geen les meer. Alleen nog wat leuke uitjes, schoolreisje en ze moet natuurlijk haar rapport ophalen. Verder een hoop vrije dagen dus bij haar kan het tempo al naar beneden. Jenna moet deze en volgende week nog gewoon naar school, maar bij haar is het einde ook in zicht. En ook ik werk nog even twee weken op een hoger tempo door en dan gaat het tempo ook bij mij naar beneden. Maar nu nog even de schouders eronder!

Zaterdag

Vandaag een rustig ochtendje want we hebben in de middag een heel leuk uitje. Al ga ik einde van de middag wel even sporten, want dat moet in mijn systeem komen. Uiteraard zou ik 101 smoesjes kunnen bedenken, maar dat doe ik niet. En na afloop ben ik best trots op mezelf. Als ik het nou ook op de weegschaal ga zien, zou het helemaal top zijn. Nu word ik alleen maar zwaarder en hou me maar voor dat dit spieropbouw is omdat ik de afgelopen weken 3x per week gesport heb.

Na de lunch gaan we mijn moeder halen en rijden dan naar mijn schoonmoeder, waar mijn schoonzus met haar moeder en ons nichtje is. We gaan namelijk gezellig naar de musical The Bodyguard in het Beatrix Theater. Mijn schoonzus had kaartjes gewonnen en neemt ons gezellig mee. Zo lief! De musical is anders dan de eerste keer dat ik hem zag, maar nog steeds geweldig en wat een goede cast! We zouden na afloop gaan eten, maar dat gaat helaas niet door dus rij ik met mijn moeder en meiden naar Zoetermeer en halen we daar eten wat we thuis opeten.

Zondag

Vandaag is rustdag. Dus ik blijf lekker lang in bed liggen. Alex is dan al op pad om hout te kopen. Hij gaat namelijk nu echt de tuintafel maken. Ik ben heel benieuwd! Hij is niet zo’n klusser dus aan het einde van de middag komt zijn broertje hem helpen. Wat ben ik trots op het eindresultaat! Heel blij mee. Nu nog schuren en beitsen en kunnen we eindelijk weer veilig buiten een tafel eten (de oude tafel viel bijna uit elkaar).

Ik ga de hele middag lekker aan de slag met de September18 Box van juli. De meiden vermaken zich met hun nichtje, maar al snel blijkt dat zij zich helemaal niet lekker voelt en veel last van haar oor heeft. Ze ligt hier dan ook heel zielig op de bank tot mijn schoonzus haar op komt halen. Alex zijn broertje eet mee zodat ze nog lekker door kunnen met de tafel. Maar door de hitte heb ik echt geen zin in warm eten, dus besluit ik panini’s met pesto, mozzarella, tomaat en basilicum te maken. Slapen is ook een drama met dit weer dus Jenna valt pas na tienen een keer in slaap.

Maandag

Marley heeft geluk want die is lekker vrij vandaag. En Jenna is best fit zo na een kort nachtje voor haar. Ik ben zelf ook een paar keer mijn bed uit geweest, omdat ik last van mijn buik had. Teken dat ik even op mezelf moet letten. Gelukkig val ik uiteindelijk voor de ventilator in slaap en slaap dan tot aan de wekker. In de ochtend Jenna naar school brengen, gauw naar de winkel voor hondenvoer en dan aan het werk!

Als ik Jenna uit school heb gehaald poetsen we onze tanden en gaan we naar de tandarts voor onze halfjaarlijkse controle. Ik heb alleen een vulling die vervangen moet worden, maar daar is geen haast bij. Dan gaan we boeken naar de bieb brengen en nieuwe boeken lenen, een cadeautje voor Summer en Sjors kopen want die zijn allebei jarig en een plantje voor Marley haar mentor. Dan gauw naar huis om op tijd te eten omdat de meiden naar HipHop gaan.

Dinsdag

Vandaag heeft Marley een megalange dag op school: ze moet er om 8:10 zijn en om 8:50 belt ze dat ze klaar is. En dan heeft ze de rest van de dag vrij. Ze komt gezellig bij mij aan tafel zitten schilderen terwijl ik aan het werk ben. Ik heb echt een stapel werk, maar zo is het wel heel gezellig en krijg ik ondanks de korte gesprekjes toch een hoop werk gedaan.

In de middag gaan we lekker creatief aan de slag en proberen we ons nieuw aquarelpapier uit. Heerlijk dat ik het weer heb opgepakt. Ik merk dat ik het echt heel fijn vind om aan het einde van de werkdag even mijn hoofd te legen door creatief bezig te zijn.

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar zoals altijd heb ik het drukker dan op een werkdag. Het huis moet schoon, ik moet boodschappen doen, wasjes draaien en tussendoor kinderen brengen en halen. Jenna naar school brengen en rond de lunch weer ophalen en Marley gaat vandaag bowlen met school dus haar ook brengen en halen. Drukke ochtend dus!

De middag is niet anders, want na de lunch ga ik sporten. Ik heb totaal geen zin, maar doe het wel. Want die kilo’s gaan er nu eenmaal niet vanzelf af. Na het sporten douchen en inmiddels is mijn moeder er. Ze blijft gezellig eten en ik maak lekker Pokébowl want dat heeft ze nog nooit op. Heerlijk weer! Na het eten ga ik gezellig bij mijn buuf een wijntje drinken en bijkletsen. Het wordt weer veel te laat en ik weet nu al dat ik de volgende ochtend afgestraft ga worden.

Donderdag

En ik word zeker afgestraft, want als mijn wekker gaat is dat veel te vroeg. Gelukkig hoef ik er niet al om 6 uur uit omdat Marley geen school meer heeft. Dus ik kan rustig wakker worden tot een uur of 7 en dan maak ik Jenna wakker en kan de dag beginnen. Gelukkig heb ik niet veel hersteltijd nodig en ga ik lekker aan het werk.

Ik ging lekker haring voor mezelf halen en Marley wilde kibbeling en toen zag ik dit. Ziet er heerlijk uit allemaal!

Ik besluit wel iets eerder te stoppen me werken. Ik ben moe en heb het koud. Maar ik ben niet de enige want Jenna vraagt, als ze thuiskomt, of ze in bad mag. En natuurlijk mag dat. We gaan maar lekker op tijd naar bed vandaag.

Vrijdag

En toen was het alweer vrijdag. Vandaag een druk dagje. De monteur komt voor het jaarlijks onderhoud van de cv-ketel en om de schoorsteen te vegen. Mijn kantoor is een bende en omdat die man toch op zolder aan het werk is, ruim ik gelijk mijn werkplek op. Ook maak ik een plank in de kast leeg zodat ik de nieuwe items die ik voor mijn shop heb besteld heb kwijt kan. Dan de hele dag aan de slag voor September18 Community.

Vlak voordat Jenna klaar is, schrijf ik nog twee blogs in opdracht en ook dan is mijn weekend begonnen. We hebben een meidenavond, want Alex heeft een etentje op zijn werk. Dus dat wordt filmavond met maskertjes enzo. Gezellig!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!