fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feestweek want Jenna is jarig | Kijkje in mijn leven

Feestweek want Jenna is jarig

De meivakantie zit er alweer op en dat betekent weer naar school en aan het werk. En dit is een feestweek want Jenna is jarig! Dus dat betekent slingers, ballonnen, cadeautjes, uiteten en een groot feest. En tussendoor wordt er natuurlijk ook gewoon gewerkt.

Maandag

De wekker gaat extra vroeg want Alex moet al om 7 uur de deur uit en we gaan natuurlijk eerst met zijn allen zingen en cadeautjes uitpakken. Dan ontbijten en ons klaarmaken voor deze nieuwe en vooral feestelijke dag. Als de meiden naar school zijn, ga ik aan het werk want ik heb het druk zat.

Na school komt mijn moeder gezellig koffiedrinken. Uiteraard met wat lekkers erbij. En als Alex thuis is gaan we gezellig uiteten. Sushi natuurlijk want dat is Jenna’s lievelingseten. En dan niet te laat naar bed, want morgen gaat het wekkertje weer.

Dinsdag

Vandaag heb ik weer een master mind met mijn business buddies en vandaag gaan we naar Heemskerk. Sarah van September18 is eind vorig jaar bij onze master mind gekomen en zij komt iedere maand naar Zoetermeer. Nu zij behoorlijk zwanger is leek het ons verstandig om eens haar kant op te gaan. Het is ongeveer een uurtje rijden dus prima te doen. En wat is ook dit weer een fijne master mind!

Irene van FotoMano en ik zijn iets na drieën weer terug in Zoetermeer en Marley is zo lief geweest om Jenna van school te halen. Jenna en ik maken samen haar uitnodiging voor haar kinderfeestje, wat we helemaal vergeten waren in de meivakantie. En dan doe ik helemaal niks meer. Alex kookt dus ik kan met mijn beentje omhoog. Heerlijk!

Woensdag

Vandaag is mijn vrije dag, maar zoals altijd heb ik het vandaag drukker dan op een werkdag. Ik draai wasjes, ruim op en maak schoon, doe boodschappen, werk mijn administratie bij en ga zo maar door. Ik neem amper de tijd om te zitten. Maar ik lunch wel gezellig met de meiden en dan weer door.

Feestweek want Jenna is jarig | Kijkje in mijn leven
Lekker rood bekkie

Aan het einde van de middag ga ik thuis sporten en daarna lekker in bad. Heb ik toch nog lekker even tijd voor mezelf. Ik heb me ook voorgenomen om meer te lezen, want dat vind ik zo heerlijk maar doe het te weinig. En vandaag lees ik dan eindelijk weer een paar hoofdstukken uit een boek. Zo fijn!

Donderdag

Vandaag is het gewoon een werkdag en ik heb het behoorlijk druk. Ik ben vandaag eindelijk bij met alles wat door mijn ziek-zijn in maart en de meivakantie is blijven liggen. Dat geeft weer een beetje lucht. En nu kan ik eindelijk weer focussen op alles wat ik wil doen in plaats van wat ik moet doen. En dat voelt toch een stuk beter, kan ik je zeggen.

Feestweek want Jenna is jarig | Kijkje in mijn leven
Ik word altijd heel blij van een schone tuin. Gelijk alles even anders neergezet

Ondanks dat ik mijn spieren wel een beetje voel van de workout van gisteren, besluit ik toch te gaan sporten. Ik heb niet veel zin, maar weet wel dat ik me na afloop beter zal voelen en dat is ook zo. Tja, die stoppen-met-roken-kilo’s gaan er niet vanzelf af. Want ik ben al bijna een jaar gestopt en nog 20 kilo te zwaar. Dus ik moet er echt even tegenaan de komende periode.

Vrijdag

Gelukkig worden de boodschappen al om kwart voor acht bezorgd zodat ik Jenna gewoon naar school kan brengen. Dan een ochtendje werken en dan met mijn moeder naar een medische afspraak. Dan weer gauw naar huis voor een late lunch en dan is het alweer tijd om Jenna op te halen.

Feestweek want Jenna is jarig | Kijkje in mijn leven
Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt

Weekend! En dat betekent feestje. Want Vanavond vieren we Jenna haar verjaardag. Ze wordt enorm verwend en het is zoals altijd weer een goed en gezellig feestje. Ik rol rond een uur of drie mijn bed pas in en ben de volgende dag best een beetje brak, kan ik je zeggen. Gelukkig heb ik twee dagen om bij te komen…

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!