fbpx

Aftellen naar de meivakantie | kijkje in mijn leven

Aftellen naar de meivakantie

Als jij dit leest is bij ons de meivakantie alweer begonnen, maar als ik dit schrijf zitten we nog in de week voor de vakantie. En ik merk dat iedereen in het gezin wel vakantie kan gebruiken. We zijn dus echt aan het aftellen naar de meivakantie. Al moet ik zeggen dat ik nog helemaal niet het gevoel heb dat er een vakantie aankomt. Dat komt waarschijnlijk omdat ik het nog zeker 1,5 week behoorlijk druk heb met werk.

Zaterdag

Weekend! We zijn er echt aan toe. Na een drukke week voor Pasen en de drukte in het paasweekend, is het zo fijn dat we dit weekend niks hebben. Heerlijk! En vandaag is het ook nog eens prachtig week dus ik ga lekker in de tuin werken. Maar ik ga eerst aan mijn studie zitten. Ik ben al vroeg wakker dus ik heb lekker de hele ochtend om te studeren. Ik ben weer bijna op schema en dat geeft een hoop rust.

Ik ben normaal gesproken best snel met het zomerklaar maken van de tuin. Maar met de regen en kou van de afgelopen tijd had ik er echt geen zin in. Vandaag dan eindelijk een paar uurtjes gewerkt in het zonnetje. Het was heerlijk! Ben nog niet klaar met snoeien en onkruid verwijderen, maar de ene helft van de tuin is in ieder geval lekker klaar. Van de week de rest en dan kan Alex de tuin schoonspuiten. En dan kan ik naar de Intratuin voor gezellig wat kleur in de tuin.

Zondag

Vandaag slaap ik wel een beetje uit. Nou ja, uitslapen kan ik niet echt meer. Maar ik blijf lekker even liggen en dan ga ik samen met Jenna naar beneden om te ontbijten. Na mijn ontbijt lees ik verder in een heel interessant en leuk boek wat ik aan het lezen ben: Feng Shui Modern. Binnenkort lees je er alles over in een boekrecensie. En dan ga ik lekker fröbelen en aan de slag met September18 DIY box van mei. Ik kan nog niet zeggen wat het is, want de box wordt 20 april pas bekend gemaakt. Maar ik kan je nu al wel vertellen dat het een een hele leuke en gave box is!

Als ik klaar ben met de box maak ik een pan soep en dan is het even tijd voor mezelf en niks doen. Gewoon even lekker in een warm bad liggen met een maskertje op mijn gezicht en opladen voor de nieuwe week.

Maandag

Vandaag moet Marley naar de orthodontist voor een controle en dus gaat er om 6:15 uur geen wekker. Beetje jammer dat ik al om 6 uur wakker wordt. Uiteraard voordat mijn wekker gaat. Dus ik doe nu maar mijn ochtendmeditatie nu het nog lekker stil is in huis. Daarna maak ik de meiden wakker, ga ik douchen en maak ik me klaar voor de nieuwe dag. De meiden wakker maken gaat niet zo soepel als is gewend ben. Ook zij zijn duidelijk aan het aftellen naar de meivakantie.

Aftellen naar de meivakantie
Work work work

Heel spannend is de dag niet, want ik maak eerst het huis schoon en ga dan aan het werk. En dat werk bestaat vandaag uit heelo veel blogs schrijven. Tussendoor ga ik met mijn moeder naar de tandtechinicus, maar dat is dan ook het spannendste wat er vandaag gebeurt.

Dinsdag

Vandaag eerst weer bijkletsen met mijn twee businessbuddy’s. Zo fijn om weer even ons verhaal kwijt te kunnen en te sparren. De komende twee weken is het vakantie dus dan slaan we over en na de vakantie hebben we weer een master mind. Kijk er nu alweer naar uit!

Checklist-voorjaarsschoonmaak
Ik maakte een handige checklist met wel 8 pagina’s voor de voorjaarssschoonmaak. Download hem hier

De rest van de dag ben ik gewoon heel druk aan het werk. Ik schrijf een paar blogs en maak een checklist voor de voorjaarsschoonmaak die je hier kunnen gratis downloaden. Zo leuk om te doen en dus ga ik vaker dit soort handige downloads maken. Ik denk dat ik ze in mijn shop zet, zodat het overzichtelijk is en je ze makkelijk kan downloaden.

Woensdag

Normaal gesproken ben ik altijd vrij op woensdag. Nou ja, vrij van mijn werk. Maar deze woensdag doe ik het even anders. Ik heb namelijk nog aardig wat blogs te schrijven wil ik deze vakantie alleen om het bouwen de website concentreren. Dan hou ik namelijk wel tijd over voor mijn kinderen. Al heb ik gister wel geregeld dat ze maandag (als dit weekoverzicht online komt) en dinsdag bij mijn moeder logeren. Dus ik heb dan in ieder geval maandag en dinsdag de hele dag en woensdagochtend kan ik ook nog even werken.

Als Jenna uit is rijden we gelijk naar het Stadshart, want ze had nog boeken van de bieb liggen. Ze heeft haar werkstuk al ingeleverd dus die boeken kunnen terug. Dan eten we gezellig een broodje en doen wat oranje inkopen voor de Koningsspelen en Koningsdag. Als we dan langs Hans Anders lopen ga ik toch even mijn ogen laten testen. Ik ben natuurlijk de 40 al een tijdje gepasseerd en merk dat het écht tijd wordt voor een leesbril. En na de meting blijkt dat ook duidelijk. Dus ik kies drie brillen uit, één voor veraf en twee leesbrillen en dan is het wachten tot ze over een week of twee klaar zijn.

Donderdag

Vandaag gewoon weer druk aan het werk. Vandaag moet ik alles voor mijn bedrijven af krijgen zodat ik vanaf morgen alleen nog aan de website die ik voor een bedrijf ga bouwen, kan werken. Nog even bikkelen nog en dat gaat eigenlijk best goed, want halverwege de ochtend is het einde in zicht. Lekker!

Wat een hondenleven…

Vrijdag

De meiden hebben vandaag Koningsdag viering: Marley helpt op een basisschool met de Koningsspelen en is rond half 12 al lekker klaar en Jenna heeft eerst ook Koningsspelen, dan een Koningslunch en aansluitend een Vossenjacht. Superleuk gedaan allemaal! Terwijl de kinderen sportend op een grasveld staan, ben ik gewoon aan het werk. En ik kan eindelijk met de website beginnen. Vandaag ben ik vooral aan de achterkant bezig. Dus zorgen dat de basis goed staat.

De Rododendron geeft al bloemen. Jammer dat we er niet van kunnen genieten omdat het meer regent dan dat het zonnetje schijnt

Na de lunch komt een vriendin koffie drinken. De boodschappen worden iets later bezorgd, maar nog net op tijd zodat ik Jenna samen met Marley van school kan halen. En dan is het toch echt meivakantie! Heerlijk!

Heb jij leuke plannen deze meivakantie?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!