fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor Marley begint het middelbare schoolleven nu echt | Kijkje in mijn leven

het middelbare schoolleven
het middelbare schoolleven

We hebben de eerste schoolweek weer overleefd en zijn alweer aanbeland in de tweede schoolweek. Voor Marley begint het middelbare schoolleven nu echt. En dat is echt even wennen voor haar. Vooral het vroege opstaan. Het is weer een druk weekje en dat lees je allemaal in dit nieuwe weekoverzicht!

Zaterdag

Weekend! Daar zijn we allemaal écht aan toe. Het is toch nog even wennen die wekker die om 6 uur gaat en weer op de klok leven. Maar deze eerste school- en werkweek hebben we overleefd dus dat komt vast helemaal goed. En we hebben leuke plannen dit weekend. Vandaag komt mijn vriendin Tessa met haar zoontje Alejo en die blijven gezellig het hele weekend.

Vandaag gaan Tessa en ik met de kinderen naar het Kids Weekend in de bios naar de film Ted en de magische smaragd. Wat een leuke film is dat! Echt een aanrader. Na de bios gaan de kinderen buitenspelen en kunnen Tessa en ik bijkletsen. We spreken elkaar regelmatig aan de telefoon en via whatsapp, maar in het echt is toch altijd fijner. Als Alex thuis is gaat de barbecue aan en eten we gezellig met zijn allen.

Zondag

Van uitslapen komt weinig terecht. De kinderen hebben namelijk met zijn drieën in een tent in Marley haar kamer geslapen en zijn lekker vroeg wakker en beneden. Om 7 uur ben ik al een paar keer beneden geweest om te vragen of het wat zachter kan. Na de derde keer blijf ik zelf ook maar beneden. Na het ontbijt besluiten we naar de Intratuin te gaan. De kinderen vermaken zich bij de dieren en in het speeltoestel en Tessa en ik neuzen een beetje bij de buitenplanten.

Voor Marley begint het middelbare schoolleven nu echt | Kijkje in mijn leven
Op zondagavond even lekker in bad en bijkomen van een heerlijk en druk weekend

Op weg naar huis nog naar een speeltuin en dan het eten klaarmaken. We eten op tijd, want de meiden gaan op tijd naar bed na een drukke week en een druk weekend. En wat was het weer een fijn weekend!

Maandag

Weer terug naar het orde van de dag. Alex is vandaag en morgen vrij dus hij kan de ochtendklusjes op zich nemen. Ik besluit dan ook eerst een stuk te wandelen en als ik terug ben mijn huis op te ruimen en schoon te maken. Weer lekker fris beginnen met de nieuwe week, is altijd een goed idee.

Na de lunch ga ik de hele middag aan het werk. Even wennen om weer op zolder te zitten, maar wel lekker dat ik toch nog een eigen plekje heb. Maar eigenlijk ben ik heel benieuwd naar Marley haar eerste echte schooldag. Het middelbare schoolleven begint nu echt en ik ben zo benieuwd hoe ze het vindt.

Dinsdag

Vandaag heb ik, zoals je van mij gewend bent op dinsdag, eerst het belletje met mijn businessbuddy’s Irene en Laura. We kunnen alledrie al vroeg, wat betekent dat ik al voor tienen lekker aan het werk ben. Vandaag kan ik even lekker knallen, omdat Alex vrij is. Hij zorgt dan ook voor de meiden als ze uit school komen en zorgt dat er ’s avonds een lekker maaltje op tafel staat. Prima geregeld zo!

We eten vroeg, want Alex en ik hebben info avond bij Jenna op school. Voor ons is dit ook nieuw, want Jenna is vorig jaar natuurlijk halverwege het schooljaar van school geswitcht. Fijn om nu vanaf de start aanwezig te zijn. Ze heeft twee leuke juffen dit jaar en de ene juf heeft een streepje voor, want ze heet ook Irene.

Woensdag

Vandaag ga ik eerst gezellig koffie drinken met een vriendin en daarna haal ik mijn moeder op. Vandaag is het de ingreep bij de kaakchirurg en dan blijft ze een paar dagen bij ons. In ieder geval de eerste twee nachten, omdat ze dan een bloeding zou kunnen krijgen. Maar ze mag natuurlijk zo lang blijven als ze wilt. Tijdens de ingreep wacht ik bij het ziekenhuis, lekker in het zonnetje op een bankje. En kan ik toch nog een module van mijn opleiding doornemen.

het middelbare schoolleven
Buiten in het zonnetje wachten op mijn moeder en in de tussentijd studeren en genieten van een lekker latte

Vandaag heeft Jenna een proefles turnen. Ze heeft een paar jaar geleden ook op turnen gezeten, maar toen haar juf wegging en er een meester kwam vond ze het niet meer leuk. Nu is er weer een juf en toevallig helpt een oud-klasgenootje van Marley tijdens deze turnles. Jenna is dan ook helemaal blij dat ze bekende gezichten ziet en na afloop kan ik van haar koppie aflezen dat ze vanaf nu op turnen zit.

Donderdag

Mijn moeder heeft gelukkig een goede nacht gehad. Wel pijn gehad, maar gelukkig helpt paracetamol goed. Ik weet zeker dat ze over een paar dagen pijnvrij is. Als de meiden naar school zijn, de hondjes gegeten hebben en uitgelaten zijn, ga ik op zolder aan het werk. Alex moet pas rond 16 uur uur naar zijn werk dus ik kan weer lekker wat meters maken.

het middelbare schoolleven

Vrijdag

En toen was de laatste dag van de school- en werkweek weer aangebroken. Ook deze week is weer voorbij gevlogen. Vandaag heb ik weer een druk dagje. Nadat ik Jenna naar school heb gebracht, ga ik boodschappen doen en daarna gelijk een paar kilometers wandelen met een vriendin. Weer terug thuis even stofzuigen en dweilen en dan heb ik net wat tijd om nog een kop koffie te drinken voordat ik Marley ga halen. Ze wilde namelijk even het centrum in voor een nieuwe outfit. Als Jenna uit school is doe ik met haar hetzelfde en is het weekend officieel begonnen.

In de avond gaan we naar de verjaardag van de buurman en zoals gewoonlijk is dat weer heel gezellig. Een goed begin van het weekend!

Heb jij ook een fijne week gehad?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!