fbpx

Win kaarten voor Incredibles 2 bij het Kinepolis Kids Weekend (WINACTIE GESLOTEN)

Incredibles 2

Aankomend weekend is het weer zover. Dan is er weer een Kids Weekend bij Kinepolis. En wij als grote fan van deze weekenden kunnen niet wachten tot het zaterdag is! Dit keer staat het kids weekend in teken van Incredibles 2. En ik mag weer een lezer van Tante Truus Kan Alles blij maken met twee kaartjes. Lees dus gauw verder en doen mee!

The Incredibles in het kort

Heb je Incredibles 1 al gezien? Vast wel! Een gezin vol superhelden met ieder zijn eigen krachten hebben zich voorgenomen om een normaal leven te leiden. Maar dan wordt vader Bob opgeroepen omdat zijn hulp nodig is. Vanaf dat moment verandert hun rustige leventje.

Incredibles 2

En dan 14 jaar later is er een tweede deel gemaakt. Dit keer is moeder Helen nodig om de schurken tegen te houden en vader Bob blijft dus om voor de kinderen te zorgen en het huishouden draaiende te houden. Maar dan komt er een schurk in beeld die met zijn meesterplan alles in gevaar brengt. Een grappige en spannende film voor kinderen vanaf 6 jaar. De film is vanaf 27 juni in de bioscoop te zien, maar tijdens het kids weekend heb jij met je kind(eren) de primeur!

Kids Weekend

Dit kids weekend vindt namelijk al snel plaats. Aankomende zaterdag en zondag (23 en 24 juni). En dan staat alles bij Kinepolis natuurlijk in het teken van de Incredibles. De kinderen zijn een uur voordat de film begint welkom in de bioscoop. Hier krijgen ze eerst een welkomstdrankje en zijn er weer tal van activiteiten te doen. En ieder kind krijgt een leuk presentje. Wij zijn echt fan van de kids weekenden. Naar de bioscoop gaan is natuurlijk al hartstikke leuk, maar dit is toch echt een feestje voor de kinderen. Ik ga er dan ook dit weekend weer met de meiden naartoe. Hou mijn Facebook en Instagram in de gaten als je wilt weten wat er allemaal te beleven valt.

Kaarten reserveren

De film duurt 125 minuten en is in 2D of 3D te zien. Natuurlijk is er ook een pauze tussendoor. Kaarten zijn online verkrijgbaar bij de vestiging van jouw keuze. Als je kaarten bestelt is dit de tijd dat de film begint en de activiteiten van het kids weekend starten een uur voordat de film begint. Voor de 3D film betaal je een toeslag en moet je een 3D bril hebben. Heb je nog geen 3D bril dan is dat geen probleem, tijdens het bestellen van de kaarten kun je ook gelijk de brillen bestellen.

Winactie

Wil je meedoen aan de winactie? Laat dan onder dit artikel of op Facebook weten dat je meedoet. Je kunt meedoen tot en met morgenavond (woensdag 20 juni). Ik maak op donderdag 21 juni de winnaar bekend en zorg dat je meteen je gratis kaarten kunt bestellen.

Heel veel succes!

kids weekend Incredibles 2

 

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!