fbpx

Yoga op het strand bij de leukste strandtenten

Yoga op het strand

Dat yoga goed voor je is, weet natuurlijk iedereen. Yoga versterkt je zenuwstelsel en je immuunsysteem. Je voelt je al na een les sterker en gezonder en dat is goed voor je humeur. Het mooie is ook dat je voor yoga weinig nodig hebt, alleen jezelf en eventueel een matje of badhanddoek. Je kan het dus overal doen. Maar wat is er nou fijner dan yoga beoefenen met een ruisende zee op de achtergrond en met zand tussen je tenen. OpstapmetLisa heeft de leukste strandtenten voor je gevonden waar je aan yoga kan doen. Dus neem je handdoek mee want we gaan naar het strand!

Strandpaviljoen Zuid, Scheveningen

Elke zaterdag tot oktober kan je op Strandpaviljoen Zuid in Scheveningen van 10:30 uur tot 11:45 uur helemaal bijkomen met de yoga van Diana van Gelder. De yoga van Diana is rustgevend en ontspannend en geschikt voor ieder niveau. De kosten zijn € 10,- per les en voor € 18,50 krijg je er ook een heerlijke stoelmassage bij. Aanmelden is niet nodig, je mag spontaan meedoen. Je weekend kan niet beter beginnen! Een les kost € 7,-.

yoga op het strand

Strandtent 14, Kijkduin

Afhankelijk van het weer kan je ook in Kijkduin aan yoga doen bij Strandtent 14. Carla en Henk verzorgen daar de lessen op zaterdag en/of zondag. Carla geeft daar Hatha yoga en Henk gaat met je aan de slag met Easy Flow yoga. De yogalessen zijn van 10:00 uur tot 11:00 uur (wel 9:30 verzamelen). Je kan je aanmelden voor een les op de site.

Patagonia Beach, Scheveningen

Bij Patagonia Beach kan je naast surfen ook helemaal zen worden met een heerlijke les yoga. Elke zaterdagochtend kan je je vanaf kwart over 9 in deze prachtige omgeving helemaal opladen voor het weekend. Je start met een verfrissende meditatieoefening, vervolgens ga je aan de slag met een intensieve yogales en sluit het af met een ontspannende Shavasanah gegeven door Juul Hagemeijer. Drop in kost € 10,- en een 7-rittenkaart kost € 50,-. Elke zondagochtend van 9:00 uur tot 10:00 uur kunnen ook de kinderen helemaal bijkomen met Yoga4Kids! Er wordt yoga gegeven op een speelse, rustgevende maar vooral fun-manier! En dat voor maar € 5,- per les!

yoga op het strand

Strandtent Tijn Akersloot, Zandvoort

Ook op Zandvoort wordt aan yoga gedaan. Bij Strandtent Tijn Akersloot kan je elke zondag van 9:00 tot 10:15 uur aan Yin yoga doen. Deze yogales wordt gedaan door Free your Passion. Op woensdagavond kan je aan Hatha yoga doen vanaf 19:00 uur. Na afloop is het natuurlijk heerlijk om even een drankje en eventueel hapje te doen.

Strandtent Jamm Beach, Ter Heijde

Ook in het Westland kan je helemaal tot jezelf komen met yoga op het strand. Elke zondag kan je bij Jamm Beach van 10:00 uur tot 11:15 uur aan Kundalini yoga doen. Naast yoga kan je er ook mediteren en mindfulness volgen. De lessen worden verzorgd door Bliss Yoga en kosten € 10,- per les. Omdat Ter Heijde zelf een rustig strand is, kom je hier echt helemaal tot rust.

yoga op het strand

Beachhouse 25, Breskens

Aan de Zeeuwse Kust in Breskens kan je yogalessen nemen bij Beachhouse 25. Iedere zondagochtend van 9 juli t/m 26 augustus wordt er van 9:30 uur tot 10:30 uur yoga gegeven voor alle leeftijden. Kinderen zijn dus ook welkom! Je hoeft je niet op te geven en een les kost tussen de € 6,- en € 10,-. Wel graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
Zo kom jij wel ontspannen de zomer door!

Liefs,
OpstapmetLisa

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!