fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix tips voor januari

Netflix tips voor januari

Vandaag deel ik mijn Netflix tips voor januari met je. Ik heb de afgelopen periode niet veel series op Netflix gekeken, maar de series die ik heb gekeken deel ik weer graag met je. Ook heb ik een documentaire gekeken die echt wel heel interessant is. En er zijn natuurlijk programma’s die ik wil gaan kijkjen. In dit artikel lees je er alles over.

Hjem til Jul

Goed, de eerste twee series zijn kerstseries, maar dat mag de pret niet drukken. Het zijn namelijk wel hele leuks series. Ik heb ze allebei met veel plezier gekeken en ze geven je wel echt een feel good gevoel. Zo ook deze serie: ‘Hjem til Jul’. De titel van deze serie betekent Home for Christmas. Vorig jaar keek ik het eerste seizoen van deze leuke Noorse serie en nu was seizoen 2 beschikbaar.

In seizoen 1 zie je hoe Johanne het vrijgezellenleven zat is en van alles probeert om aan de man te komen. Maar helaas. En als haar ouders dan ook nog eens zeuren wanneer ze nou eindelijk eens met een vriend thuiskomt, besluit ze op 1 december te liegen om van het gezeur af te zijn. De serie eindigt met Johanne die Kerst gaat vieren bij haar ouders. Is ze alleen of niet?

In seizoen 2 zie je hoe Johanne een relatie krijgt. Maar is deze man haar droomman? Is dit de man met wie ze oud zal worden? Als ook haar ouders besluiten uit elkaar te gaan, weet ze niet of ze nog in de liefde gelooft. Kerst komt er weer aan en is ze deze Kerst alleen of met de man van haar dromen? Ik zeg, ga de serie kijken ook al is Kerst al lang en breed voorbij. Het is namelijk echt een hele leuke serie.

Dash & Lily

Dash en Lily is wederom een kerstserie, maar ook deze serie moet je gewoon kijken. Het is echt een hele leuke serie, waarbij je zeker een lach op je gezicht krijgt. Dash heeft een hekel aan Kerst en gelooft niet in de magie van Kerst. Lily daarentegen is een echte romanticus en geniet van Kerst en het kerstgevoel. Ze baalt als een stekker dat ze Kerst ‘alleen’ moet vieren. Daarom besluit ze een notitieboekje met opdrachten in de boekenwinkel te verstoppen. En laat Dash nu het boekje vinden. Lukt het Lily om Dash een kerstgevoel te geven?

Rundfunk Jachterwachter

Deze film heb ik in 2020 in de bioscoop gezien. En toen ik zag dat ie op Netflix beschikbaar was, moest ik gewoon nog een keer kijken. Het is namelijk zo’n vage en absurde komedie. En laat ik daar nou van houden. Ik lig de hele tijd in een deuk om deze film. Hilarisch gewoon! Ik kan hier wel een deel van het verhaal vertellen, maar dan snap je er weinig van. Gewoon gaan kijken en je merkt al snel of je het leuk vindt. Je vindt het namelijk hilarisch of verschrikkelijk 😉

The Minimalist – Less is now

Misschien heb je het eerste deel van deze serie al gezien. In dit tweede deel vertellen de makers van de eerste documentaire over Minimalisme over het waarom ze hiermee zijn begonnen. Ze nemen je mee in hun jeugd en carrière en vertellen wat hun ertoe heeft gedreven. Daarnaast komen er ook experts aan het woord en mensen die zich bezighouden met minimalisme.

Ik vond dit een hele fijne docu om naar te kijken. Veel dingen die gezegd werden, kwamen binnen en hebben me aan het denken gezet. Ik heb al een planning gemaakt voor Alex zodat hij voor eens en voor altijd zijn ‘troep’ kan opruimen. En dan heb ik eindelijk een huis zonder onnodige zooi en ballast. Aanrader!

Nog meer Netflix tips voor januari

Er staan natuurlijk nog series en documentaires op mijn lijstje. Een aantal van die series zijn Headspace, Tiny Prettty Things en Modern Family. Maar er staat weer zoveel nieuws op dat het lastig kiezen wordt wat ik de komende tijd zal gaan kijken.

Welke serie staat op jouw lijstje om te kijken?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!