fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het effect van de volle maan op 30 november

volle maan op 30 november

Misschien heb je het al gemerkt aan je interne ik. Oud zeer dat ineens weer naar boven komt? Dit komt door de volle maan die eraan komt. De volle maan staat dit keer in het teken Tweelingen en er vindt ook een maansverduistering plaats. En dit zorgt ervoor dat onverwerkte emoties naar boven kunnen komen en worden uitvergroot. In deze blog vertel ik je alles over het effect van de volle maan op 30 november.

Verschijnselen bij de volle maan op 30 november

Een paar dagen voor de volle maan kun je al bepaalde klachten krijgen. De klachten die je bij deze volle maan op 30 november kan ervaren zijn onrustig of weinig slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, piekeren, pijn in de nek, griepachtige verschijnselen, kortademigheid, vermoeide benen en emotioneel zijn.

Volle maan in Tweelingen

Tweelingen herken je aan hun communicatie, openhartigheid en levendigheid. Maar als ze hun andere kant laten zien (Tweelingen kennen duidelijk twee kanten) dan zijn ze sluwer, wispelturig en oppervlakkiger. Je kan deze periode daarom sterk de behoefte hebben aan verandering. Je wilt knopen doorhakken. Hierdoor zal je merken dat je een transformatie doormaakt.

Doordat er ook een maansverduistering plaatsvindt kan je merken dat er veel oud zeer naar boven komt. Onverwerkte emoties waar iets mee gedaan moet worden en die nu uitvergroot worden. Dit is daarom een goed moment om hiermee aan de slag te gaan laat het verleden los en huil als dit nodig is om het los te laten. Kijk naar wie je nu bent en wie je nu wilt zijn. Beantwoord aan de behoeftes die bij de jij van nu horen.

Gevolgen van de volle maan op 30 november

Je kan het gevoel hebben dat je vastzit. Ook weet je niet welke kant je op wilt en ervaart het leven als een sleur. En je kunt je onrustig voelen en je weet misschien niet goed hoe je uit deze situatie stapt. Het is daarom belangrijk om naar binnen te keren en te voelen. Luister naar wat je gevoel je vertelt. Meditatie kan je hierbij helpen. Belangrijk is dat je echt even stilstaat. Lach de dingen niet weg, zoek niet naar afleiding om er niet aan te hoeven denken. Maar ga hiermee aan de slag. Hoe dan ook zal deze periode een periode van transformatie zijn. Dus schrijf je dromen op en ga hiermee aan de slag!

Hoe ga je om met deze volle maan

Laat de emoties toe. Hoe heftig ze ook zijn. Dit alles heeft te maken met het helingproces wat je nu doormaakt. Het is nodig om los te laten. Want pas als je het ouder loslaat kan je het nieuwe omarmen. Als je dit doet zal je zien dat er mooie dingen op je pad komen. Van een nieuwe relatie tot een nieuwe baan en van nieuwe vrienden tot een verhuizing. Het kan allemaal. Als je het oude maar loslaat.

Wat kan je voor, tijdens en na een volle maan doen

Een paar dagen voor de volle maan tot een paar dagen na de volle maan is de energie merkbaar. En die energie verschilt per volle maan. Afhankelijk van het teken waar de volle maan in staat, maar ook de aspecten die de maan op dat moment maakt ten opzichte van andere planeten. Ook als de volle maan niet in jouw zonneteken staat, kun je de energie ervan merken. Mogelijk heb je dat teken in je geboortehoroscoop staan of heb je veel gerelateerde invloeden in je geboortehoroscoop. Tijdens de volle maan kun je volle maan rituelen uitvoeren. Pluk de vruchten van je eerder gemaakte intenties en sta stil bij je successen. Klik hier voor alle maanstanden.

Edelstenen opladen

De volle maan is de perfecte manier om je edelstenen op te laden. Reinig je stenen door ze eerst onder stromend water schoon te maken. Let op, want niet alle stenen kunnen tegen water. Seleniet bijvoorbeeld. Als je die onder water houdt, zal de steen haar glans verliezen maar ook beetje bij beetje oplossen. Hier lees je alles over het reiningen van stenen. Nadat je jouw stenen hebt gereinigd moeten ze ook weer opgeladen worden. Leg je stenen minimaal 1 nacht in het maanlicht om de natuurlijke energie van de steen weer aan te vullen. Dit is een hele zachte en veilige methode om stenen op te laden. Je kan de steen buiten neerleggen, maar binnen op de vensterbank werkt ook prima.

Welk effect van de volle maan op 30 november is bij jou al merkbaar?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!