fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weinig energie en toch productief | Een kijkje in mijn leven

Weinig energie

Deze keer een iets anders weekoverzicht, want mijn week was totaal niet spannend. Ik neem je gewoon mee in mijn week en vertel je over de ups en downs en dingen die mij bezig houden. Het is dus geen opsomming per dag, maar een update over de dingen die mij deze week bezig hebben gehouden. Als ik heel eerlijk ben vind ik deze opzet leuker. Ik vertel je over oma die ons laat schrikken, dat ik weinig energie heb, maar toch productief ben. Er komen namelijk weer gave dingen aan! Ik zou zeggen; lees verder en oordeel zelf.

Oma laat ons (weer) schrikken

Deze week begint sowieso totaal anders dan gepland, want maandagochtend word ik nadat ik ben wezen sporten door mijn schoonmoeder gebeld. Oma-oma (Alex zijn oma) is gevallen en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Mijn schoonmoeder mag dan mee het ziekenhuis is, maar haar zus (Alex zijn tante) moet in de auto blijven wachten. We wonen op een paar minuten rijden van het ziekenhuis dus ik vind het niet meer dan logisch dat we haar ophalen ze droog en warm bij ons kan zitten.

Er komt vandaag niet veel van werken terecht, omdat we toch de hele tijd met oma bezig zijn. Alex is in de tussentijd wel naar zijn werk gegaan en dus klets ik gezellig met zijn tante terwijl we tussendoor updates van mijn schoonmoeder krijgen. Ik ga aan het einde van de middag wel de schoolbieb draaien en als ik dan thuis kom met de meiden drinken we met zijn allen een theetje.

Dan komt het goede nieuws dat oma naar huis mag. Gelukkig heeft ze ‘alleen maar’ een gat in haar hoofd en een kleine breuk in haar arm, maar is haar heup nog helemaal intact. Dat was toch wel onze grootste angst na afgelopen maart toen ze haar heup brak. Oma was er net weer een beetje bovenop. Maar gelukkig is haar heup in orde. Al zal oma behoorlijk geschrokken zijn en heeft ze echt wel wat tijd nodig om te herstellen.

Ziek aan het worden of toch last van de maan?

De ‘r’ zit weer in de maand dus dan weet je het wel. Of is er meer aan de hand. Heb jij dat ook? Als je nu even niet zo lekker bent meteen aan corona denkt? Het gekke is dat ik me eigenlijk helemaal niet ziek voel. Ik ben alleen heel erg moe. Misschien dat de zorgen om oma hiermee te maken hebben? Ben ik ziek aan het worden? Of heeft het te maken met de volle maan die eraan komt? Ik heb de afgelopen jaren geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en hierdoor voel ik gewoon heel snel dat ik pas op de plaats moet maken. Ik besluit naar mijn lichaam te luisteren en zet werk deze week op een laag pitje en werk vooral vanuit mijn bed. Handig, want als ik dan moe ben kan ik gelijk een dutje doen haha.

Weinig energie en toch productief | Een kijkje in mijn leven

Tegen het einde van de week begint Marley te snotteren. Op vrijdag zit ze zo vol met snot dat ik besluit haar thuis te laten. Ik weet dat kinderen die verkouden zijn gewoon naar school mogen, maar aangezien Marley deze week toch weer twee aanvalletjes had hou ik haar liever thuis. Kunnen we samen in bed hangen. Al ga ik wel tussendoor boodschappen doen met haar. Allebei met een mondkapje op, want we zijn allebei niet fit. En de boodschappen moeten toch gedaan worden.

Ondanks weinig energie wel productief geweest

Tijdens het werken vanuit bed heb ik niet stilgezeten. Ik heb namelijk mooie items voor mijn webshop ingekocht. Ja, je leest het goed. Ik open binnenkort hier op Tante Truus Kan Alles een heuse webshop. Ik wil mooie feel good items aan gaan bieden. Producten die het feel good gevoel bevorderen. En ik begin met mooie edelstenen en mineralen. Ik gebruik ze al jaren en ze geven je een bepaalde kracht en ondersteunen je in het dagelijks leven. Dat gun ik iedereen. En dus binnenkort verkrijgbaar in mijn FEEL GOOD Webshop!

Ook heb ik deze week mijn tweede podcast opgenomen. Een podcast over naar je lichaam luisteren en hier ook iets mee doen. Een podcast kan je gewoon vanuit je bed opnemen. Ideaal! Ik vind het ook zo leuk om te doen. Het opnemen, editen en online plaatsen. Het is een leuk en mooi proces waar ik veel energie van krijg. Heel eerlijk, het was echt een probeersel. Ik bedoel, misschien zit er niemand op mijn podcast te wachten. Maar ik zie dat mensen mijn podcast volgen, luisteren en doorsturen. Nou dat is voor mij reden genoeg om aan te nemen dat ik mensen een feel good gevoel bezorg. Ik ga hier dus zeker mee door!

Lekker in huis gerommeld

En ik heb dan wel hele dagen vanuit bed gewerkt, ik zorgde dat ik gedoucht en aangekleed was als de meiden uit school kwamen. De was heb ik een paar dagen geen aandacht gegeven, maar op een bepaald moment moest ik er toch echt aan geloven. Ik heb gelijk alle zomerkleding van de meiden opgeruimd en alle was weggewerkt en opgeruimd. Dat stopt ook gewoon nooit en je kan het een paar dagen laten voor wat het is, maar op een gegeven moment moet je het echt opruimen en wassen aanzetten. En dan voelt het ook wel weer goed als

De meiden hadden deze week allebei een kinderfeestje en ik ben met Jenna wezen shoppen. Verder zijn we vooral thuis geweest. Het regende iedere dag en alleen vrijdagmiddag was het even droog en gingen de meiden met Alex een rondje bos doen. We hebben verder spelletjes gedaan, TikToks opgenomen, films gekeken, nagels gelakt en ga zo maar door. Ik heb bij Action een puzzel met 1000 stukjes gehaald waar we binnenkort aan gaan beginnen. Wij gaan ons wel vermaken de komende tijd!

Weinig energie en toch productief

Ondanks dat ik deze week niet echt fit was en weinig energie had, heb ik toch nog veel gedaan. Of misschien niet veel, maar wel dingen die impact hebben. Hierdoor heb ik niet het gevoel dat ik eigenlijk heel de week op bed heb gelegen. Terwijl ik dit op zondag schrijf ben ik nog steeds niet topfit. Ik voelde me vrijdag weer wat energieker, maar zaterdag veranderde dat weer. Nogmaals, niet ziek maar wel moe en weinig energie. Is het dan toch de volle maand geweest? Of is er meer aan de hand? Ik doe het de komende week nog rustig aan en hopelijk ben ik snel weer vol energie!

Ik wens je een hele mooie week toe!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!