fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomervakantie en ik werk nog even door | Kijkje in mijn leven

ik werk nog even door

De zomervakantie is voor de meiden dan echt begonnen! Maar ik werk nog even door. Drie weken om precies te zijn. En in die drie weken werk ik de ochtenden en schrijf ik alle blogs voor augustus, voeg ik nieuwe producten toe aan mijn Feel Good Shop, plan ik wat social media in en doe ik wat klusjes die steeds blijven liggen. Ik hoef me dus echt niet vervelen. In de middagen heb ik dan lekker tijd voor de meiden. Balans mensen, daar draait het wederom om.

Zaterdag

Vandaag starten we weer rustig op en krijgen de meiden en ik lekker een ontbijtje op bed van Alex. Omdat het vandaag ook weer heel warm wordt, besluit ik lekker boven in bed te liggen en nog wat te werken. De meiden liggen uiteraard in het zwembad. Na de lunch gaan Alex en ik boodschappen doen en als we thuis zijn pakt hij de boodschappen uit, terwijl ik mijn nagels afmaak. Ik heb vrijdag mijn rechterhand gedaan en mijn linkerhand moet natuurlijk ook nog.

Zomervakantie en ik werk nog even door | Kijkje in mijn leven
Op weg naar een gezellig feestje

We eten op tijd, want we gaan in de avond naar mijn nichtje die geslaagd is en een feestje geeft. En het is een supergezellig feestje. Omdat mijn nicht (de moeder van mijn nichtje) veel vriendinnen uit Mauritius heeft voelt het alsof we even in Mauritius zijn. Het heerlijk weer, de lekkere hapje en swingende muziek laten me vergeten dat ik in een tuin in de Lier zit haha. Een topavond!

Zondag

Ook vandaag sta ik rustig op. Ik zou eigenlijk met mijn moeder meegaan naar de kerk, maar de wijntjes van gisteravond maken dat ik echt mijn bed niet uit kan komen. Dus ik blijf nog even liggen. Dan is het toch echt tijd om op te staan en even lekker in de tuin te ontbijten. Na een rustige ochtend ga ik me klaarmaken, want we krijgen visite in de middag.

Zomervakantie en ik werk nog even door | Kijkje in mijn leven
Lekkere hapjes en F1 kijken

Een paar vrienden komen gezellige bij ons de Formule 1 kijken. Ik maak daarom een pastasalade en een lekkere kruidenboter, snij wat stokbrood en Alex gooit wat kippetjes in de oven. Heerlijk. En onder een genot van een lekker drankje is ook onze zondag een hele fijne dag. In de avond werk ik nog wat zodat ik maandagochtend eerst kan sporten. Dat heb ik dit weekend namelijk helemaal niet gedaan.

Maandag

Zoals iedere dag ben ik ook vandaag weer voor zessen wakker en dus besluit ik lekker op tijd op te staan. Er ligt nog wat schone was te wachten die gevouwen kan worden en de wasmachine die ik gister aan had gezet moet ook nog leeg. Dan een nieuwe was erin en naar beneden. Het is namelijk te warm op zolder om te sporten dus ik ga lekker in de tuin sporten. Als ik klaar ben met sporten even ontbijten en dan aan het werk. Als ik om 10 uur al lekker een paar uur aan het werk ben, heb ik de meiden nog niet gezien. Dus tijd om ze uit bed te schoppen zodat ze kunnen ontbijten.

Rond 12 uur stop ik met werken, ga ik douchen en maak ik me klaar om met de meiden naar het Stadshart te gaan. We gaan eerst lekker lunchen bij Barista en dan wordt er geshopt. Het plan was om alleen voor de meiden te shoppen, maar uiteindelijk scoor ik ook nog twee hele leuke jurken. Als we rond 6 uur in de avond thuis komen, zijn we helemaal gesloopt. Althans, ik wel. De meiden springen nog in het zwembad. Ik beperk me tot de bank, een wijntje en Grey’s Anatomy. Verschil moet er zijn…

Dinsdag

Vandaag is mijn moedertje jarig. 70 jaar alweer! Ik kan het nog steeds niet geloven dat mijn moeder hier in Nederland woont en dan vandaag haar 70e verjaardag samen met ons viert. Dit zijn echt van die dingen die zorgen van tranen van geluk en dan voel ik me toch zo rijk en gezegend. Heel dankbaar ben ik hiervoor.

Ik blijf vandaag iets langer liggen, want ben gewoon nog gesloopt van gister. Dan is het toch echt tijd voor mijn workout. Waar ik gister een krachttraining deed, doe ik vandaag een cardioworkout. En ik kan je zeggen dat mijn hartslag aardig omhoog is gegaan en het zweet over mijn rug en voorhoofd liep. Na mijn ontbijt een uurtje gewerkt en dan klaarmaken om naar mijn moeder te gaan. We zouden eigenlijk pas in de middag gaan, maar ze wil ons er graag de hele dag bij hebben. Wat ik ook wel snap. We hebben een gezellige dag gehad en zijn nog lekker uiteten gegaan.

Woensdag

Ook tijdens de vakantie hou ik de woensdag als vrije dag aan. Maar ja, vrij ben ik natuurlijk eigenlijk niet want alles gaat gewoon door. Dus eerst het huis aan kant maken, want het is echt een bende. Zondag visite gehad en gewoon nog niet aan toe gekomen om iets in huis te doen. Dus het is echt nodig!

ik werk nog even door
Met oma mee naar het ziekenhuis

In de middag gaan de meiden en ik met mijn moeder mee naar het ziekenhuis. Ze moet even naar haar ogen laten kijken door de oogarts. Ze gaat dan met ons mee naar huis want ze heeft druppels in haar ogen gehad en daardoor ziet ze wazig. Ik ga nog even naar de supermarkt voor wat boodschappen en dan lekker niks. Ik zet ‘Married at first Sight Australia’ op en kijk een paar afleveringen tot ik het zat ben.

Donderdag

Als iedereen (behalve Alex want die was al om 7 uur de deur uit) nog ligt te slapen, hang ik een was op en gooi er een nieuwe in en ga dan sporten. Ik ben toch wel echt goed bezig, als zeg ik het zelf. Na het sporten ontbijt ik met een bak yoghurt met aardbeien en honing en dan ga ik aan het werk. Terwijl ik zit te werken komen eerst de meisje beneden en later ook mijn moeder.

ik werk nog even door
Zoek je een lekker ijsje, haal dan deze bij de Lidl. Goddelijk!

Vandaag moet ik echt even een paar uurtjes werken, want dinsdag heb ik niet veel gedaan en woensdag was ik natuurlij vrij en was mijn moeder hier. Vandaag is ze er ook, maar de meiden vermaken haar vandaag. Na een paar uur werken ga ik de keuken in en eten we, heel ongezond maar wel lekker, Duitse patat. Zo noem ik het, want geen idee hoe het in Duitsland heet. Maar iedereen heeft lekker zitten smikkelen. Na het eten brengt Alex mijn moeder naar huis en gaan de meiden en ik op tijd ons bed in. Het wordt morgen namelijk een lange dag.

Vrijdag

Alex is vandaag vrij dus ik ga lekker wandelen. Nou ja lekker. Ik ben nog niet halverweg of ik voel al dat ik enorme blaren heb. Ik word gelijk afgestraft omdat ik zo lang niet heb gewandeld. Maar ik wandel gewoon stug door. Ik zie het wel als ik thuis ben. Onderweg neem ik ook nog een podcast op en dan ga ik thuis ontbijten en aan het werk. Als ik aan het werk ben komen één voor één mijn meiden en daarna ook Alex beneden. Rond de lunch ga ik douchen en me klaarmaken, want we hebben een heel leuk uitje!

We gaan naar de Kinderparade bij Theaterfestival de Parade in Den Haag en wat is het daar leuk! We zijn uitgenodigd door de Parade en wat ben ik hier blij mee. We hebben echt allemaal een topmiddag; we maken onze eigen poffertjes, gaan naar twee hele leuke kindervoorstellingen, drinken een drank je bij de Fonteinbar en ontmoeten verschillende leuke mensen. Binnenkort kan je hier op Tante Truus Kan Alles een blog lezen over de Kinderparade. Kan je niet wachten? Dan lees je er op de website van de Parade alles over. Je kan trouwens nog tot 23 juli in Den Haag naar de Kinderparade en daarna in Utrecht en Amsterdam.

Hoe was jouw week?


Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!