Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Begin dit jaar werd ik benaderd door My Mepal met de vraag of ik een hun product wilde testen. Ik was nog nooit benaderd door een bedrijf met deze vraag. Ik voelde me helemaal trots dat mijn blog benaderd werd. Het leek me heel leuk om iets te testen. Maar om wat voor product ging het? Ik mocht een broodtrommel of drinkbeker ontwerpen en hierover schrijven.

Rosti Mepal

Je kent vast de broodtrommels en drinkbekers van Rosti Mepal wel. Goede kwaliteit en ideaal om je kind mee naar school te geven. Het kan tegen een stootje en dat is altijd wel handig met kinderen (of mannen). Marley krijgt iedere schooldag haar prinsessenbeker mee en op de lange dagen ook haar prinsessenbroodtrommel mee. Beiden zijn van Rosti Mepal. Maar dit is de standaarduitvoering die je bij Blokker, Marskramer en dergelijke koopt. Ik heb zelf op de onderkant haar naam geschreven (ze is nou eenmaal niet het enige meisje in de klas met een prinsessenbeker). Maar met My Mepal hoeft dit niet meer!

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker op de website van My Mepal. En geloof me, het is allemaal heel eenvoudig. Neem bijvoorbeeld de broodtrommel. Je kiest eerst de kleur van de onderkant, dan van de rand van de deksel, vervolgens de bovenkant van de deksel en daarna de kleur van de knop waarmee je de broodtrommel opent. Je kan een achtergrond en of afbeeldingen selecteren, maar ook zelf downloaden. Ik koos ervoor om zelf een afbeelding van Frozen te downloaden. Je kan ook een tekst toevoegen; ik koos voor ‘Marley’ zodat voor iedereen duidelijk is dat dit haar broodtrommel is. Ik had makkelijk en snel een gepersonaliseerde broodtrommel gemaakt. Binnen enkele dagen had ik hem thuis en kon ik Marley heel blij maken. Marley is bijna jarig, en ik ga voor haar verjaardag nog een ‘eigen’ drinkbeker bestellen. Zo heeft ze een complete set om mee naar school te nemen. En kan ze afwisselen met haar prinsessenbeker- en broodtrommel.

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

27 REACTIES

 1. hoi, waar heb je de frozen afbeelding gedownload? Ik heb op de site van mymepal gekeken, maar kon daar niks vinden… Mijn dochter wil zo graag een broodtrommel en beker van alleen elsa…
  Gr. Patricia

  • Hoi Patricia,
   Ik heb op google-afbeeldingen gezocht naar ‘Frozen’. Vervolgens de afbeelding opgeslagen en gebruikt op My Mepal. Ik hoop dat je eruit komt. Zo niet, wil je altijd helpen hoor!

 2. Een persoonlijke broodtrommel voor onze dochter met TOS zou heel leuk zijn. Ze heeft een taal achterstand en gaat binnenkort gedeeltelijk naar de reguliere school. Veel onzekerheden, maar een broodtrommel in het blauw met een pony geeft haar iets mee van thuis wat voor haar vertrouwd aanvoelt.
  Ps wat leuk dat je deze win actie mag plaatsen!

  • Supergoed van je meisje! Je maakt nu kans om te winnen. Dus misschien maak je binnenkort een mooie paardenbroodtrommel ?
   Leuk he, ik werd eerder dit jaar al benaderd. Maar ik vond dat ik toen nog te weinig lezers voor een winactie. Er zullen er meer volgen, dus blijf mijn blog volgen ?

 3. Ik zou een leuke broodtrommel en/of beker willen maken voor mijn zoon Lewis die in november naar de basisschool gaat. De tekst op broodtrommel zou ik als volgt willen maken

  KEEP
  COOL
  AND
  EET
  EEN
  LEWIS
  BAMMETJE

 4. Super leuk zeg!! Ik doe heel graag mee voor de kleine van lieve vrienden. Zij zijn beide enorme fans van Vikingen, ik zou dan ook een mooie middeleeuwse Vikingafbeelding zoeken en die op de trommel laten zetten. Heel mooi en persoonlijk, die raak je niet meer kwijt 🙂

 5. Hoii,
  Ik zou er heel graag een willen winnen voor mijn zusje, ze is helemaal gek van frozen!! Dus die zou al helemaal super zijn :). En dan ook nog met haar eigen naam! Ze zal er heel blij mee zijn!
  Mvg Mees
  Ps ik heet Mees maar ik ben gewoon een meisje 😉

  • Hoi Mees, wat lief dat je dit voor je zusje wilt winnen. Je maakt nu kans om te winnen dus misschien heeft jouw zusje binnenkort een mooie Frozen broodtrommel. 🙂

 6. Hoi hoi !
  Super leuke aktie dit. Ik zou dolgraag een set voor Robyn winnen.
  Ze gaat naar groep 3 en haar rapunzel van vorig jaar kan echt niet meer ” is voor kleintjes mama..”.
  Nu zou ze een grote meiden afbeelding willen van monster high…

  Ik hoop dat ik haar hiermee blij kan maken voor dat ze straks gaat beginnen.

  Duim..duim…
  Groetjes Noël en Robyn

  • Ja leuk hè Noël! Ja mama Rapunzel is niet stoer meer als je naar groep 3 gaat haha. Je maakt nu kans om te winnen dus wie weet kan je binnenkort een leuke Monstr High broodtrommel maken 🙂

 7. Hoi Irene, wat gaaf dat je daarvoor benaderd bent! Ik zou er een voor Lukas ontwerpen, een met stoere dinosaurussen. En dan weet ik zeker dat hij er blij mee is?.

  Liefs Tessa

  • Ja leuk hè! Ik word nu steeds vaker benaderd en dat terwijl ik eigenlijk te weinig tijd heb om in mijn blog te steken. Je maakt nu kans om te winnen en wie weet kan je binnenkort een leuke broodtrommel voor Lukas maken 🙂

 8. Wat een leuke actie Irene! En meer nog de tip, ik wist niet eens dat dat kon, dus ik ga er sowieso iets mee doen 😉 Maar mocht ik winnen, nog leuker! En dan voor mijn oudste dochter Mila, die maandag naar groep 3 gaat. Jongste volgt in november, maar ik weet nu alvast één leuk cadeautje.
  Nog een vraagje: is de beker goed anti-lek?

  Groetjes, Mara

  • Dank je Mara! Het is echt heel makkelijk om een leuk ontwerp te maken. En de kinderen vinden het helemaal geweldig. Marley wel in ieder geval haha. En je maakt nu ook kans om er één te winnen 🙂

  • Ja. Ik vind de bekers erg goed. Er zit ook een dopje in om overdruk te voorkomen. Dan lekt ie wel natuurlijk. Maar beter dan kapot gaan.

   • Klopt! Ik heb nog nooit meegemaakt dat de beker lekt. Als kind had ik zelf ook een beker van Rosti Mepal en die ging ook echt jaren mee. Gebruikt totdat ik naar het Pallas ging, want dat kon echt niet meer 😉

 9. Hoi schat!

  Leuk deze winactie!

  Ik wil hem winnen voor Jenna. Die heeft er nog geen ???

  1 tje van Monster in parijs ??

  Doei! Ik hoop dat ik win!!

  • Hahaha nou schat, je begrijpt natuurlijk wel dat jij uitgesloten bent van deelname. Maar je kan er natuurlijk altijd één voor Jenna ontwerpen 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.