fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker. Superleuk, want zo heb jij of je kind een broodtrommel of drinkbeker die je echt helemaal leuk vindt. En die je helemaal kunt personaliseren met zijn of haar naam. Ik mocht van My Mepal een broodtrommel of drinkbeker ontwerpen. In deze blog lees je hoe dit ging en wat ik ervan vind.

Rosti Mepal

Je kent vast de broodtrommels en drinkbekers van Rosti Mepal wel. Goede kwaliteit en ideaal om je kind mee naar school te geven. Het kan tegen een stootje en dat is altijd wel handig met kinderen (of mannen). Mijn kinderen krijgen iedere schooldag van Rosti Mepal mee. Maar dit is de standaarduitvoering die je bij Blokker koopt.

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker op de website van My Mepal. En geloof me, het is allemaal heel eenvoudig. Neem bijvoorbeeld de broodtrommel: je kiest eerst de kleur van de onderkant, dan van de rand van de deksel, vervolgens de bovenkant van de deksel en daarna de kleur van de knop waarmee je de broodtrommel opent. Je kan een achtergrond en of afbeeldingen selecteren, maar ook zelf downloaden.

Ontwerp je eigen broodtrommel of drinkbeker

Eigen afbeelding

Ik koos ervoor om zelf een afbeelding van Frozen te downloaden. Je kan ook een tekst toevoegen; ik koos voor ‘Marley’ zodat voor iedereen duidelijk is dat dit haar broodtrommel is. Ik had makkelijk en snel een gepersonaliseerde broodtrommel gemaakt. Binnen enkele dagen had ik hem thuis en kon ik Marley heel blij maken. Marley is bijna jarig, en ik ga voor haar verjaardag nog een ‘eigen’ drinkbeker bestellen. Zo heeft ze een complete set om mee naar school te nemen. En kan ze afwisselen met haar prinsessenbeker- en broodtrommel.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!