fbpx

Bekeken op Netflix in de maand september

Bekeken op Netflix in de maand september

Het einde van de maand is weer in zicht en dus tijd om weer mijn lijstje met bekeken series en documentaires op Netflix met jullie te delen. Ik moet zeggen dat ik deze maand weinig tv heb gekeken. September is altijd een drukke maand. Marley is jarig geweest, dus moesten er feestjes georganiseerd worden en traktaties gemaakt worden. En Marley is niet de enige jarige in september. Tja, de decembermaand is een koude en knusse maand en dan worden er blijkbaar veel baby’s gemaakt 😉 Dus weinig tijd om te netflixen. Maar ik heb natuurlijk wel wat gekeken en hieronder mijn lijst met bekeken op Netflix in de maand september.

Ozark

Dit is echt een aanrader. Een vader van een op het eerste gezicht, normaal gezin werkt als financieel adviseur. Waar je vrij snel achterkomt is dat hij en zijn compagnon geld wit wassen voor een drugskartel. Uiteraard gaan er dingen goed fout en moet hij met zijn gezin verhuizen en daar een nieuw leven opbouwen. Nou ja nieuw, hij moet heel veel geld witwassen om het goed te maken met de leider van het kartel. En met twee pubers die heel nieuwsgierig zijn wordt het hem en zijn vrouw niet makkelijk gemaakt. Maar ook als bepaalde mensen uit het dorp ontdekken wat hij doet, wordt het niet makkelijker. Zijn gezin loopt dan ook continu gevaar.

Ik ben echt fan van deze serie en ik kan niet wachten tot seizoen twee uitkomt. Een aanrader dus!

Grace and Frankie seizoen 3

Nog steeds één van mijn meest favoriete series. Dit is zo’n heerlijk feel good serie. Ik lig nog steeds continu in een deuk om Frankie. En ik baal als een stekker dat dit voor nu het laatste seizoen is. Ik moet nu wachten op seizoen vier. In seizoen drie hebben Grace en Frankie een vibrator voor oudere dames ontwikkelt en proberen ze deze op de markt te krijgen. Uiteraard gaat dit niet één, twee, drie en komt er weer heel veel humor bij kijken. Helaas gaat het met de gezondheid van Frankie ook niet helemaal goed en moet ze keuzes maken die erg lastig zijn. Ondanks de narigheid heb ik weer iedere aflevering veel gelachen. En goed nieuws voor mij, want Alex was toch ook wel nieuwsgierig en dus kan ik nu weer vanaf het begin met hem meekijken 😉

Gypsy

Ik ben begonnen met Gypsy, maar na drie afleveringen ben ik afgehaakt. Het gaat over een psycholoog die  familie en partners van clienten opzoekt zonder dat de clienten dit weten. Ook de familie of partners weten niet dat het om de psycholoog van hun familielid of partner gaat. Op zich is dit al vaag genoeg natuurlijk. En ik wilde dus weten waarom ze dit deed. Maar op de één of andere manier was ik het na drie afleveringen zat. Het is een vaag verhaal en ik merk dat ik tijdens het kijken niet geboeid blijf. Ik ben snel afgeleid of merk dat ik ineens mijn telefoon in mijn handen heb en door mijn tijdlijn op Instagram aan het scrollen ben. Dus helaas kan ik jullie niet vertellen hoe het eindigt.

Bekeken op Netflix in de maand september

Zoals je kunt zien is het niet heel veel. Maar ik heb wel een lijstje met wat ik wil zien in oktober. Zo staat seizoen 7 van  ‘American Horror Story’ eindelijk op Netflix. Ik heb de eerste aflevering gezien en dit wordt weer een goed seizoen. Veel schrikmomenten en spannend. Zoals jullie in juli hebben kunnen lezen vond ik seizoen 5 echt niet leuk en het duurde ook heel lang voordat ik dat seizoen eindelijk uitgekeken had. Seizoen 6 was wel weer geweldig. Dat is het seizoen met Lady Gaga. En Lady Gaga heeft ook een documentaire over haar leven tijdens de release van haar nieuwste album; ‘Five Foot Two’. We weten dat het met haar gezondheid niet goed gaat, dus ik ben heel benieuwd naar deze documentaire. En voor de luchtigheid wil ik de comedy ‘Disjointed’ kijken. Ook een nieuwkomer op Netflix over een dame met een wietapotheek.

Weer genoeg om te gaan bekijken in de donkere dagen die gaan komen!

Welke serie(s) kijk jij nu?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!