fbpx

Bekeken op Netflix in de maand oktober

Bekeken op Netflix in de maand oktober

Het is alweer de laatste dag van de maand dus tijd om mijn Netflix lijstje te maken. Wat heb ik deze maand bekeken en wat vond ik ervan? Nou om heel eerijk te zijn is het een mager lijstje want ik heb het echt enorm druk gehad met mijn blog. Daarnaast was het ook nog herfstvakantie dus de tv heeft bijna niet aan gestaan en als Netflix opstond dan was het iets voor de meiden. Maar gelukkig kan ik wel íets met jullie delen. Lees gauw verder als je wilt weten wat ik heb bekeken op Netflix in de maand oktober.

American Horror Story seizoen 6 Roanoke

Dit is American Horror Story zoals ik het gewend ben. Eng en met veel schrikmomenten, veel geesten en bizarre dingen die gebeuren (love it!). Ook dit seizoen is Lady Gaga te zien. En naast alle andere geweldige acteurs en actrices, speelt dit keer Cuba Gooding Jr. mee. Hij is toch wel één van mijn favoriete acteurs. De eerste film die ik van hem zag was “Boyz n the Hood” alweer uit 1991 (man, ik word oud) en daarna volgden nog veel meer films van hem. Ik vind het een goede acteur en dat heeft hij nu ook weer bewezen. Ik moet zeggen dat ik het einde van het seizoen een beetje tegen vond vallen. Maar wel heel verrassend. Al met al is American Horror Story seizoen 6 zeker een aanrader!

Gaga: Five Foot Two

De titel van deze documentaire is de lengte van Lady Gaga. Ze is dus heel klein. Nog kleiner dan ik ben, maar voor mijn gevoel was ze altijd een grote vrouw. Zo zie je maar weer hoe tv en film je kunnen bedriegen. In deze documentaire leer je Lady Gaga kennen zoals ze achter de schermen is. Ik vond het een mooie en pure documentaire. Zo zie je hoe ze liefdesverdriet heeft, maar ook ernstige gezondheidsproblemen. Je ziet hoe ze een nieuw album maakt en hoe de release daarvan gaat. Ik vond haar altijd al een tof mens, maar na deze documentaire ben ik haar nog meer gaan waarderen. En haar album is anders dan wat we gewend zijn van haar, maar ik vind hem heel goed en blèr alle nummers al mee. Deze documentaire is zeker een aanrader!

Bekeken op Netflix in de maand oktober

Zoals ik al zei, dit is een kort lijstje. Een heel kort lijstje. Maar ik heb alweer een lijstje met wat ik wil gaan bekijken deze week. Zo wil ik de docu over Whitney Houston  zien, wil ik beginnen met American Crime Story: The people v. O.J. Simpson (ook met Cuba Gooding Jr.) en Designated Survivor staat ook al een hele tijd op mijn lijstje. En zo kan ik nog wel meer series of documentaires noemen die ik graag nog wil zien. Dus mijn lijst in november zal een stuk langer zijn dan deze. En wil je toch nog wat inspiratie? Kijk dan even naar mijn lijst van vorige maand of augustus. Daar staat vast iets tussen wat je nog kan bekijken 😉

Welke serie(s) heb jij onlangs nog gekeken?

Bekeken op Netflix in de maand oktober

 

Bron foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!