fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week, maar gezellige week

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week

Zoals je vorige week hebt kunnen lezen is de serie over het afvallen gestopt. Ja, ik wil nog wel een beetje afvallen. Mijn eet- en drinkgewoonten zijn wat mij betreft prima nu. Ik moet alleen zorgen dat ik meer ga bewegen. Vanaf vandaag neem ik je mee in mijn leven en lees je dus ook of ik nog afval, eindelijk aan het sporten ben geslagen en hoe het verder met mij gaat. Wat maak ik mee, waar loop ik tegenaan. Een kijkje in mijn leven dus.

Maandag

Vandaag heb ik een druk dagje. In de ochtend werken. Als je mij op Instagram volgt heb je kunnen zien dat ik een foto in mijn story plaatste dat ik verplicht in de tuin moest werken. Het was echt niet uit te houden op zolder. Heel vervelend om in de tuin te werken..NOT! Ik heb in het weekend (nadat de meiden afgelopen week ziekjes waren) even de badkamer goed onder handen genomen. Niet alleen schoongemaakt, maar ook de kastjes leeggehaald en alle zooi weggegooid. En toen ik zo bezig was in de badkamer viel mijn blik op het trekkoord waar je het licht mee aan doet. Die was ook wel aan vervanging toe. Dus op naar de Praxis voor een nieuw trekkoord (heet het wel zo?).

Ik heb me rotgezocht. Uiteindelijk heb ik het aan een medewerker gevraagd. Je raadt het al, ik ben er zes keer langs gelopen. Als ik het meteen had gevraagd, had me dat zeker 10 minuten gescheeld. Waarom zijn we toch zo dat we altijd alles zelf willen doen? ‘Ik moet en zal het vinden!’. Volgende keer gelijk vragen en niet moeilijk doen (weer een lesje geleerd).

Een hectische week

Er bleef een vriendinnetje van Marley eten en Marley wilde graag pannenkoeken eten. Dus stond ik terwijl de mussen van het dak vallen, pannenkoeken te bakken. Alles voor je kind he.

Dinsdag

In de ochtend een paar uurtjes werken en een beetje vooruit werken voor de vakantie begint. Ik werk gewoon in de eerste drie weken van de vakantie, maar omdat de kinderen dan ook thuis zijn wil ik alvast vooruit schrijven. Dan hoef ik me daar in de vakantie niet al te druk over te maken.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week

In de middag ging ik op school helpen bij de fietsles. Altijd gezellig om met Marley haar klas bezig te zijn. Volgend jaar hebben ze fietsexamen en dit is een voorbereiding daarop. Nu ging het vooral om controle over je fiets hebben door bijvoorbeeld een noodstop te maken, scherpe bochten te nemen, heel langzaam fietsen zonder om te vallen en nog meer van dit soort dingen. Leuk om te zien hoe de kinderen allemaal hun best doen!

Woensdag

Vandaag heb ik een korte wandeling gemaakt. Ik ging eigenlijk te laat de deur uit, want het was al veel te warm. Volgende week toch maar weer om 8 uur of eerder aan de wandel. Toen ik terug kwam van het wandelen kreeg ik het in mijn bol. Ik had namelijk een rolgordijn besteld voor de zolder. Ik werk op zolder en het is zo verschrikkelijk warm nu op zolder dat er echt zonnewering moest komen. En dat moet dan meteen haha. Dus ik ben de hele middag bezig geweest met verf krabben, schuren, vetvrij maken en schilderen. En dat op een bloedhete zolder. Tja, eigen schuld dikke bult. Moet ik maar niet zo impulsief zijn en denken: “oh dat doe ik wel even”.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week
Dit was de status voor het schilderen

Toen het raamkozijn mooi wit was geverfd, moest eigenlijk het dal/muur er omheen ook een ander kleurtje. Ik had al een deel van het dak in het najaar gedaan, maar nooit afgemaakt. Ook weer zo typisch mij. En nu ik toch bezig was kon ik dat ook wel ‘even’ afmaken.

Donderdag

In de ochtend werd ik geïnterviewd voor een artikel. Binnenkort hoor je daar meer over. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik voor dit soort dingen gevraagd word. Ik schrijf mijn blog omdat ik het leuk vind om jou te vermaken en te helpen. En dat je dan gevonden wordt en er over je wordt geschreven dan is dat toch wel een hele eer. Daarnaast bevestigt het dat ik goed bezig ben en dat is altijd goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik merk dat ik soms een beetje onzeker kan worden en me afvraag of ik wel goed bezig ben. Als zzp’er ben je maar alleen doe je wat jij denkt dat goed is. Door dit soort dingen weet ik dat ik goed bezig ben en mensen ook echt vermaak en help.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week

Vandaag moest er nog een tweede laag verf op en kon het rolgordijn opgehangen worden. Nu moet ik de boel nog wat gezelliger maken en op zoek naar een nieuwe bureaustoel. Maar ik kan je zeggen dat ik al heel erg tevreden ben. Als je in een kamer werkt waar je je goed voelt, lever je ook goed werk af. Dus een rolgordijn heeft ervoor gezorgd dat ik een inpirerende werkkamer ga maken. Bijna klaar!

Vrijdag

Vandaag ben ik zo moe van het geklus de afgelopen dagen dat ik het lekker rustig aan doe. Ik moet eigenlijk van mezelf boodschappen doen en het huis aan kant maken. Maar dat doe ik gewoon niet. Ik neem lekker tijd voor mezelf. Ik ben de afgelopen twee dagen zo druk met de zolder geweest en heb nu overal spierpijn. Dus beentjes omhoog en een boekje lezen. In de middag als ik Jenna heb  gehaald, doen we gezellig samen boodschappen. En in de middag gooi ik gauw een stofzuiger door het huis.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week

De foto hierboven heb ik ook op Instagram en Facebook geplaatst. Dit is zo’n foto die normaal afgekeurd zou worden door mij. Want hé, check die onderkin. Maar in het kader van Body Positivity plaatste ik hem toch. Maar ook omdat dit wel de sfeer van de avond goed weergeeft. Ik zou met drie vriendinnen cocktails gaan drinken bij Stage Kitchen Café. Uiteindelijk waren we met zijn tweeën maar dat maakte het niet minder gezellig. We hadden continu de slappe lach. Zo ook toen mijn vriendin deze foto nam. Ik nam een slok en moest weer zo lachen met dit als eindresultaat. We hadden kunnen chagrijnen omdat we uiteindelijk maar met zijn tweeën waren, maar dat deden we niet. We maakten er een gezellige avond van en genoten van de lekkere drankjes en hapjes en de lol die we maakten.

Weekend

Je raadt het al; zaterdagochtend was een brakke ochtend dus lekker rustig aan doen. En in de middag zijn we naar opa en oma gegaan. We zouden alleen de Splash Face van Little Tikes uittesten, maar uiteindelijk ging ook de barbecue aan en werd het nog een hele gezellige avond.

Een kijkje in mijn leven | Een hectische week
Rustig wakker worden op zondag…

Zondagochtend deden we weer rustig aan en ontbeten we lekker in de tuin. Verder was het zwemmen in de tuin en wat wasjes wegwerken die door het geklus waren blijven liggen. En de dweil die ik al sinds vrijdag in de woonkamer stond heeft eindelijk ook zijn werk gedaan haha. Zo zie je maar weer, geen drama als je het een paar dagen uitstelt. Het enige is dat die dweil daar maar staat en de vloer nog wat viezer is haha.

Een hectische week

Het was een hectisch weekje. En dat heb ik eigenlijk zelf gecreëerd door ineens de zolder op te gaan knappen. Dit bewijst maar weer dat we het onszelf aandoen. We klagen dat we het zo druk hebben en toch verzinnen we wel weer iets nieuws om te doen. Aan de andere kant heb ik nu wel een kantoor waar ik me prettiger voel. En stoor me nu niet meer aan de zon die in mijn gezicht schijnt en aan de lelijke bruine kleur waar ik eerst tegenaan keek. Keuzes maken, daar gaat het steeds om. En voor degenen die nieuwsgierig zijn hoe het met mijn gewicht gaat…ik weeg nog 65 kilo precies en dat na alle hapjes, cocktails en roseetjes van afgelopen week 😉

Ik ben echt heel benieuwd hoe jullie dit kijkje in mijn leven vinden. Wil je nog meer van mij volgen? Kijk dan op Facebook en Instagram want daar deel ik ook regelmatig foto’s. Laat je een reactie achter?

En hoe was jouw week?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!