fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Help ik ben te dik! Mijn strijd tegen de kilo’s • week 3

Help ik ben te dik! Mijn strijd tegen de kilo's • week 3

En toen waren we alweer in week 3 beland. Wat gaat de tijd eigenlijk snel. Vorige week was een goede week. Ik was weer wat afgevallen. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Dit was een hele slechte week. Wat eten betreft dan hè. Want het was echt een heerlijke week. Mijn grote meid is 7 jaar geworden. Dus het was een week vol feest. En helaas was ik niet sterk genoeg. Ik heb dan ook keihard mee zitten snoepen. Week 3 was das niet zo’n goede week. Ik zal je vertellen hoe slecht het allemaal was. Dit is ‘Help ik ben te dik! Mijn strijd tegen de kilo’s • week 3′.

Jarig = gebak

Als je 7 jaar wordt dan hoor daar gebak bij. En dus hebben we op de dag dat mijn prinses 7 jaar werd, met het hele gezin gebak gegeten. Zij een hazelnootschuimgebakje en ik een fruitgebakje. Ik dacht dat compenseert dan met al het slechte wat er verder in zo’n gebakje zit. Ik weet het, slaat nergens op. Maar ik moest iets tegen mezelf zeggen om het te rechtvaardigen. Toen het gebakje op was had ik trouwens geen spijt, het was heerlijk namelijk! Bij het maken van mijn prinses 7 jaar werd heb ik trouwens alleen van de druiven gesnoept en niet van de stroopwafels.

Dineren bij de Mac

En bij ons thuis hebben we een traditie. Als je jarig bent, mag je namelijk kiezen wat we gaan eten. En bij Marley hoef ik het niet eens te vragen. Ik weet namelijk dat haar favoriet de Mc Donalds is. En dus gingen we met zijn vieren uiteten bij de Mac. En als ik bij de Mac ben, dan eet ik een Big Mac. Dus. En ja, het was weer heerlijk. Al probeer ik mezelf nog zo aan te praten dat het smerig was. Dat was het gewoon niet. Het was echt lekker en ik heb ervan genoten!

Kinderfeestje

Dinsdag begon dus al heel goed met gebak en Maccie. Maar woensdag was niet heel veel beter, kan ik je zeggen. Dat was namelijk de dag dat Marley haar kinderfeestje vierde. Ze wilde thuis spelletjes doen. mijn prinses 7 jaar werd. En dus bleven we thuis en deden we allerlei leuke spellen zoals appelhappen. Maar Marley wilde ook donuthappen. Donuthappen? Hoor ik ik je denken. Ja wij deden inderdaad koekhappen. Tegenwoordig gaat dat dus met donuts. En ja, ik heb dus ook een donut op. En na het feestje heb ik een wijntje op (of twee). 13 kinderen. Dat moest ik even verwerken. En dat moest echt met wijn.

Taart en wijn

Donderdag heb ik weer netjes op mijn eten gelet. Vrijdag was ik voor een leuk projectje in Amsterdam. Hier horen jullie binnenkort meer over. En toen heb ik ook geen gekke dingen gegeten. Vrijdag ging ook goed, maar toen kwam het weekend eraan. Op zaterdag vierden we Marley’s verjaardag en op zondag hadden we twee kinderverjaardagen. Dat waren dus twee dagen met taart, chips, toastjes, kaasjes en wijn. Best wel wat wijn ja.

Help ik ben te dik! Mijn strijd tegen de kilo’s • week 3

En toen was het alweer maandag. En dat is het moment om op de weegschaal te gaan staan. Ik durfde niet. Want ik wist dat het niet goed was gegaan. Ik wist dat ik was aangekomen. Maar hoeveel? Nou daar komt ie *tromgeroffel*…..75,6 kilo. Helaas dus 600 gram aangekomen. Ruim een halve kilo er weer bij. Maar hé, ik blijf positief. Ik ben niet terug naar het startgewicht gegaan. Dus het gaat nog goed. Deze week gaan we weer knallen en er tegenaan. Die 600 gram ben ik zo weer kwijt 😉

Heb je afgelopen week meegedaan? En hoe ging het? Ben je afgevallen en voel je je fitter?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!